reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewczyny!!!
Wpadłam się tylko pożegnać:-(;-)Życzę wszystkim udającym się na letni odpoczynek abyście odpoczęły i nabrały sił na kolejne miesiące!!! staraczkom- aby te wakacje przyniosły dużo dzikiego,spontanicznego seksu...zakończonego II kreseczkami na testach!!! mamusiom, żeby im dzieci dały poleżeć na plaży:tak:i tak ogólnie pięknej pogody, ciszy, spokoju i duzo relaksu!!!
Postaram się wpaść od czasu do czasu, ale nie obiecuję. "widzimy" się na początku sierpnia!!!!!
ahhhooooojjjjjjjjjjj lecccimmyyyyyyyyyy:-D
trzymajcie kciuki za Julka...piewszy raz w samolocie:szok::-)
papapa

reklama
Dzięki laski za podpowiedzi z jedzonkiem.:-) Dałam dziś małemu kaszkę z butelki, ale go nie wzruszyła. Zjadł 20ml i już nie chciał. Więc musiałam zrobić mleczko i wtrąbił 160ml. Teraz będę robić normalnie jak Wy. Czasem spróbuję łyżeczką zagęścić może mleko?! Zobaczę.:dry:

My byliśmy dziś na dłuuuuugim spacerze, Muma pewnie kojarzysz Stawy Stefańskiego, całkiem tam sympatycznie się zrobiło. Wyciąg wodny super! Dużo rodzin z dzieciakami grillowało, jeździli na rowerach, plażowali... Normalnie czuć wakacje:tak: Spacerkiem do okoła stawów to pyknie godzinka.

Potem zostawiliśmy Tymka u babuni, a my poszliśmy na Pietrynę na piwo. Ja pierwszy raz od roku. Wypiłam 2 małe przez 3 godziny i normalnie poczułam w kolanach. :szok: Słaba się zrobiłam. Jednak trening czyni mistrza.:-p:-p

elooo
witam sie poniedziałkowo:-)
katiuszka pewnie juz w PL:happy2: udanego pobytu z rodzinką i zagladaj do nas przez tel;-):-)
tete fere ja tez pewnie upije sie jedną lampką wina, jak juz sie do tego wina dorwe:-) kiedyś...;-)
Gatto juz przytulasz Kluseczke? czy jeszcze rodzinka ją zabawia?:-)
Ani@k zdawaj relacje jak sie czujesz i co tam Młody w brzuchu wyprawia. Pewnie nie za wiele bo mu ciasno;-):-)
zuza jak weekend poslubny?;-):-) na działce smażyliście tyłeczki:-)? czy coś innego zorganizowaliście? Jak tam dziadek ze zdrowiem?

kto ze mną do drugiej kawki zasiądzie? jedną juz wypiłam o 6.30 :wściekła/y: Młoda teraz kaszke wtrąbiła i śpi smacznie. Coraz lepiej wiosłowanie łyzeczką jej idzie, dzisiaj juz mniejsze straty byly;-):-)

Ja mogę. Też pijesz bezkofeinową?
koko
a Ty ile razy karmisz małą piersią w ciągu doby?

Ja już tylko raz, czasem dwa. Mało mam pokarmu. :sorry2:

Ja mogę. Też pijesz bezkofeinową?
koko
a Ty ile razy karmisz małą piersią w ciągu doby?
Ja już tylko raz, czasem dwa. Mało mam pokarmu. :sorry2:
eeee normalną pije, Młodej to nie przeszkadza;-) A karmie...hmmm.. nie wiem ile razy, na żądanie:-) W nocy budzi sie 3x, ok 5 ląduje u mnie w łóżku i je ile chce (cyc na wierzchu w ciągłej gotowości:-);-)), no i w dzien karmie jak jej sie zachce.
A na "za małą" ilość pokarmu łatwo mozna zaradzić:tak: Jak chcesz to da sie zwiekszyc ilosc karmien cycem:tak:

Hej, hej

Ja też z kawką:tak:

tere fere -ja pamiętam stawy stefańskiego z czasów kiedy tam było niefajnie, to dobrze, że się miasto zmienia wszędzie na lepsze ;-) Ja karmię wciąż 4-5 razy dziennie a w nocy już nie bo Oli śpi całe noce odkąd skończył 3 miesiące. No ale za to w dzień prawie nie śpi - zawsze coś za coś jest:tak:

katiuszka
się zdaje się odmeldować miałaś !!:tak: Pewnie już tam wszyscy obcałowują Julcia i nie dają Wam spokoju;-)

Gatto
no właśnie, odezwij się, jak tam u Was. Widziałam zdjęcie Cristi u Twojego męża na profilu - piękna jest !!:tak:

kok.o - u Was też tak gorąco ?? To Ty cały czas total abstynencja ?? No ale w sumie jak 3 x w nocy karmisz to rozumiem..;-):-)

Zaraz będziemy z Julą patrzeć ile kosztują książki do 1 kl. gimnazjum, zawału dostanę i będzie spokój:tak:

Muma noooo gorąco:angry: hehe jaka tam total abstynencja, karmi popijam prawie codziennie;-):-D dobrze schłodzone przy duzej dawce wyobrazni moze przypominac wareczke... albo zywczyka z soczkiem malinowym... albo tyskie z sokiem malinowym.. albo...
eeeeeeeeeeeeechchch:-:)-( rozmarzyłam sie:blink:

hehe Muma to najpierw meliska, potem komp i ceny ksiazek:-)

hajka

Kok.o ano rozpycha się mój Skarb, że teraz nie jedną a czasami dwie 'kulki' czuję, obrywam po żebrach a wczoraj jak wybraliśmy się w teren (na jakąś rybkę) i jak siedzialam i czekałam na realizację zamówienia miałam wrażenie że mój brzuch się 3 razy większy robi.. 'kulek' nie zliczyłam ale siłę to mój Syncio ma :tak: po Tatusiu ;-):-)
No i wieczorami eM bawi się z Maluchem w 'przepychanki' na moim brzuchu :happy2: mam wrażenie że Dziecko rozpoznaje ciepłotę dłoni eMa.. zauważyłam też że 'inaczej reaguje na moją dłoń a inaczej na dłoń eMa.. :sorry2:
Muma Ty mówiłaś że Oluś w nocy 'buszował' jak był jeszcze w brzuszku??? kurcze mój Mały Agent w dzień jest aktywny, noce przesypiam.. ciekawo jak będzie później :sorry2:
a książki.. może niee będzie taak źle??? w sumie może łyknij radlera??? może pomoze przełknąć nieunikniony wydatek??? ;-)
i powiedz mi jeszcze, bo pokazywałaś wózek jaki masz dla Olusia podając link do sklepu internetowego dino kupowałaś tam coś????

Katiuszka udanego wyjazdu i mocno ściskam z opóźnieniem ale dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń:*

Ja z telefonu witam się więc wybaczcie błędy
Ja u fryzjera , kawę piję i włosy farbuje.
Kok.o byliśmy na działce mój M chciał trochę odpocząć bo już ma Wszystkiego dość , a w tym tygodniu jeszcze więcej roboty mamy bo wyjeżdżamy w przyszłym tygodniu a lubimy wszystko zostawić w porządku ;-)
Muma czyli sos kurkowy jednak był;-)

Ja dzisiaj mam siostrę mężem i dziećmi ale do jutra tylko ;-) więc jak tylko chwilę znajdę to jeszcze będę w tygodniu wpadać na kawkę
Aleksis :*

reklama
No już jestem :nerd: 'Komplecik' książeczek jak poszukamy tanio może się zamknie w sześciu stówkach :szok: Masakra...

Ani@k tak to Oli buszował w nocy, buszował w dzień, skakał mi po pęcherzu i wystawiał po kilka 'kulek' naraz. Teraz też buszuje w dzień ale w nocy śpi:tak: A w Dino nie kupowałam online, parę rzeczy (ubranek i zabawek) w stacjonarnym kupowałam.
zuza - a jak sie farbujesz ???:-) jakis nowy look na urlop?;-)

Do góry