reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej!!!Witam wszystkie:p)ja zaraz do pracy jade na 9-17.Bo jutro tez pracuje od 6-14.Mówię wam ten miesiąc mam MEGA pracowity!!!każdą sobote od poczatku czerwca pracuje!!
Aleksis,Sycylia powiadasz??!!!:szok:ale wam fajnie!!!!!!!!!!:tak:super wypoczynek będziecie mieli:p)
U nas lepiej,pogodziłam sie z Adamem i jest fajnie...mam nadzieje,że juz na bardzo,bardzo długo!!bo nie cierpie sie z nim kłócić:eek:(chyba jak wiekszość)Wiem,że on ma bardzo dużo racji,ale ja nic na to poradxzic nie umię,że nakręcam się,że myslę,że w głowie mam jedną,JEDYNĄ MYŚL.............!!(bo,ja tak mam cały czas,i nie wiem jak spuścic z tonu,jak wyluzować?!)
Zmykam do pracy!!

reklama
Dzień dobry i do widzenia właściwie:-)

kasica fajnie, że już jest ok z chopem:-)
Ja pracuję w każdą sobotę, ale raz, że lubię to co robię, a dwa, to wcześniej pracowałam i w sobotę i w niedzielę i nie robiłam tego co lubiłam, to była masakra. Zwłaszcza w lato. Kumpele w weekend gdzieś nad jezioro, staw jeździły się opalać kąpać, a ja do 18ej dybałam. Faken.:crazy:

Spierdzielam do pracy.
Ahoy!

Hej Lalki!
Ja na moment, zaraz sie na wizytę do gina zacznę szykować..
U nas wszystko ok, szczegóły wieczorkiem bo dzis mam trochę zajęty dzien.
Tere Fere ja to mówię ze mam 'pałac kultury' dokładnie jak Twój brzuch mi sie tez tak robi :)
Aleksis buziol wielki dla Ciebie :***
Szyszka nie posiadam takowej ale mam pełno innych poduszek. Z jedną to czasami spie między kolanami ;)
Ok, to ja spadam..
Do wieczorka!!!

Hej,

zuzanka &&&&&&&&&&&&&&
Ani@k &&&&&&&&&&&&&&&&

kasica - dobrze, że już wszystko OK i że wróciłaś :tak:

katiuszka
jak dla mnie jest super Twój grafik karmienia, ważne żebyś się tym nie stresowała, Dzidź śpi i rośnie - znaczy się dobrze jest:tak::-)

Aleksis - SYcylia, wow !!!:-):-) Ale fajnie ! :tak: I nasza Aleksis na jachcie - jakoś tak to widzę:-D

tere fere - miłej pracy :tak: A możesz mi podac na privie gdzie masz ten zakład, ja teraz mam tu nową fryzjerkę u mnie na wiosce;-) ale jakoś niezbyt ..

kok.o - pracusiu, odezwij się co słychać poza tym , że Ewcia sama musi sobie czytać książeczki :-D

Kawka time:happy:

hej dziewczyny

Muma
wielkie :************************** mocno Cię ściskam Ty wiesz za co kochana,jesteś nie zastąpiona !

jak widać na poniższym obrazku ,@ jak w zegarku 14 dni po owu i nadchodzi wielkimi krokami,już mnie jajcor napieprza ,ale spoko jutro przylezie to mnie zastanie z książką i dobrym filmem po południu ;-)
Aleksis no autem daleko ,ale Chorwację kiedyś odwiedź koniecznie bo kraj piękny i jedzonko regionalne pyszne :tak:;-)a do wagi nastolatki to ciężko będzie 55-58(jak M poznałam w wieku 22 lat) teraz bym chciała 60 ,żeby wyglądać normalnie a nie na zasuszoną ,a co do pośladków to mam w genach jako jedyna okrąglutkie i jędrne ;-)

Ani@k &&&&&&
tere
fajny brzuszek :tak:a 2 kg zostało powiadasz wow, gratuluję :tak:
kok.o jak tam pracusiu
alex_ a Ty jak się trzymasz kobieto pracująca ,dwójka małych dzieci ,praca ...pełna podziwu jestem i ukłon w Twoją stronę :tak:

catertina TĘSKNO NAM !!! ODEZWIJ SIĘ KOCHANA :-(

ja z kawką dopiero

zuzanka jeszcze nic nie wiadomo ale nawet jeśli @ przylezie to Ci się fartnie ten wyjazd bo inaczej to by raczej niewskazany był :tak: A ja Ci mówię , po 7 latach wszystko się zmienia, skończy się spokojne życie w dwójeczkę:tak:

Moje starsze dziecko ma dziś zakończenie roku i szkoły. Jak wychodziła z domu, a ja wisiałam w oknie dachowym sypialni to oczywiście się pobeczałam bo pamiętam jak zaczynała I klasę i była małym smerfem bez górnych jedynek a tu teraz kobita w sukience i moim ulubionym żakiecie z czasów podietowych;-) Niestety eM też nie mógł być na zakończeniu a Jula odbiera statuetkę (normalnie wygląda jak Oskar) dla najlepszych absolwentów i potem te jej śpiewy jeszcze, ech.. Ale Olek by się wykończył na tych uroczystościach w duchocie sali gimnastycznej..
Dałam jej kaskę bo sobie skoczą na pizzę, lody, mają iść na kręgle i połazić po promocjach - dobrze, że ja mam to małe dziecko bo duże już takie samodzielne:sorry:

Chciałam teraz z Młodym lecieć na nasz piątkowy targ (w tą i z powrotem jakieś 2h) ale kurczę tak się chmurzy, że nie wiem czy pójdę..

helloooo:-)
Powstawały już kolezanki drogie? my z Julkiem pospaliśmy do 9:szok: ale fajowo!!! teraz bawi się na macie, a ja śniadanko zjadam i oczywiście BB pierwsze;-)
Dziewczyny Wy mi powiedźcie teraz jak ja mam ten filmik usunąć?:eek: napstrykałam się co się dało...no nie wiedzę opcji "usuń":sorry: w sumie jak się nie da, to też nie ma paniki...kto tam wie z obcych, że to mój dzikus, nie?;-)
Muma dzięki Kochna!!! próbuję wyluzować, ale i tak mam spięcia czasem...ooo!!! na przykłąd dziś rano...Julek miał jeść o 8, a spał do 9...i już się przesunęło o godzinę:-pdo tego zamiast 150 kleiku wypił 100:cool: nooo i zburzył mi cały grafik:-D ale i tak mu wcisnęłam jeszcze 30ml:sorry::laugh2: walnięta jestem....wiem...wiem...no ale co poradzisz? ten typ tak już ma;-)
An@k kciuki za wizytę!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& popytaj lekarza o wszystko co Cię niepokoi, pokaż mu "kulki" na brzuchu, niech Ci wytłumaczy co to:tak: na pewno wszystko jest w najlepszym porządku!!!! daj znać co tam słychać u Patryka:tak:
Aleksis....o mamuńciu!!!! ale Ci zazdroszczę takich wakacji:sorry: ale pewnie...jedź, wypocznij, zrelaksuj się, nie myśl o wykresach, tempkach, owulacjach itd. Czysty spontan!!!! kurdę....a ja kiedy wreszcie się wybiorę na jakieś konkretne wakacje? jeszcze mam zaległą Kretę, nie?;-) nooo ale na razie z Krety mam krecika:-D
kasica dobrze, że się odezwałaś, bo już się bałam, że może coś głupiego zmalowałaś;-) małymi kroczkami, powolutko coś tam pozmieniasz w swoim nastawieniu i bedzie ok!!! szkoda życia na wzajemne oskarżanie się, wypominanie, nerwy, kłótnie:tak:
zuzanka nic nie mówię...nic nie piszę....Ty wiesz....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o jak tam robota? maleje czy wręcz przeciwnie??? a Ewcia współpracuje czy nie za bardzo? mój to na pewno by miał dużo przeciwko mojej pracy:tak::-) ahaaa a Ewunia sliczna dziewczynka!!!! słodziutki ma nosek!!!!:tak: Julek sobie pooglądał...nic nie mówił...a to u niego duuuużoooo znaczy;-) eeee tylko nie wiem czy Ewcia lubi młodszych:eek:
tere fere przypomnij mi czym Ty się zajmujesz na codzień? nooo oprócz Tymka:happy: cos kojarze jakiś salon piękności, tak?
Ja to już nawet nie wspominam kiedy ostatni raz byłam u fryzjera:cool: wybieram się w Polsce...ale chyba uprzedzę panią wczesniej niech zarezerwuje dla mnie podwójny czas;-)
Uciekam na chwile, dziecię się poprzekręcało na macie i napiernicza nogami i szafkę i nie wiedzieć czemu się wydziera:eek:

hej,
Zuzu mocne uściski i nadal dzielnie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:
Ani@k za wizytę równie, zdaj później relacje.;-)
Gatto, Ty juz w domku? Jak się czujesz?
Aleksis fajny plan na wakacje, to moje jedno z marzeń, może przyszłe wakacje z bobuchem:cool2:.
katiuszka aj tam zostaw, jak bedzie mi smutno to zapodam sobie Juleczka i będę go słuchać i patrzeć na ten rozbrajający uśmiech:-D
Własnie zakupiłam :-) tak tak oszalałam na tym punkcie:tak:
http://endo.pl/ic/upload/products/N...x=800&heightMax=600&center-crop=false&out=jpg
http://endo.pl/ic/upload/products/N...x=800&heightMax=600&center-crop=false&out=jpg

reklama
szyszunia śliczne te ciuszki!!! a jak cenowo u nich? muszę młodemu kupić jakieś letnie i jesienne czapeczki:-pwiem...wiem...mam 22 szt., ale niektóre nie da się założyć, bo tylko ruszy główką i już ma uszy na wierzchu:eek: szukam tez takich dziecięcych bandan...ale nie mogę tu znaleźć.

Muma o kurka...to dzisiaj Jula będzie śpiewała? szkoda, że nie możesz pójść...Ja pamiętam jak szłam na maturę, to moja babcia też beczała...zresztą ona beczała jak pierwszy raz jechałam na kolonię, jak śpiewałam w kościele na swojej komunii itd. eeee no wyszło tak, że porównuję Cię do babci...nie oto chodzi, po prostu u mnie babcia była jak mama dla mnie, dlatego tak to wyglądało. Więc zupełnie Ci się nie dziwię, że się popłakałaś:sorry:a ten występ to będzie ktoś nagrywał? w sensie czy może szkoła? albo koledzy?

Ostatnia edycja:
Do góry