reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

nie pokazujcie mi takich rzeczy!!!!!!!!!!!! ja jeszcze brnę po liście wyprawkowej :szok: wózka ani łóżeczka jeszcze nie mam a tu już siedziska do spacerówki :baffled:

sswoją drogą bardzo ładne jest :tak:

reklama
ja też uciekam.. włosy muszę wysuszyć.. wynik z grupy krwi znaleźć i na autobus lecę..
dziś szczecin cały w korkach bo jakaś dywizja pokazy urządza :baffled: mam nadzieję że do domu o normalnej porze wrócę..

trzymajcie się Dziewczynki :*** a Ty Zuza pal w piecu ;-):tak:

ale jesteście ja tutaj na diecie aby się pokazać w Chorwacji ze splaszczonym brzuchem :-p

fajna ta mata do wózka :tak:,ok łazienka prawie wysprzątana i kuchnia też ,Muma a co byś chciała na obiad zrobić coś z mięsa ,z warzyw ,duszone,pieczone smażone?

No dla mojego eMa to musi być mięcho ewentualnie rybka dobra ale to moge mieć problem z dostawą bo coś ostatnio w almie nie mają świeżych ryb a ja tu udupiona na wsi jestem:happy2:

katiuszka butelką karmię, ale swoje raz, dwa razy dziennie też mu zapodam, zależy ile ściągnę, bo bezpośrednio mu nie daje, bo dla mnie to niemiłosierne tortury:szok:

Muma masz chłopaka jak malowanego! 50centyli.

dziewczyny

wlasnie umiescilam na swoim blogu posta o wplywie cukru na komorki jajowe. warto poczytac bo moze nie zdajemy sobie czasem sprawy z konsekwencji objadania sie slodyczami i ich wplywem na plodnosc. zapraszam do krotkiej lektury...
a teamt bardzo adekwatny zwlaszcza w kontekscie 'starzenia' sie komorek po 30tce... sama mam grubo ponad:)

linka do bloga znajdziecie w mojej sygnaturze. zapraszam do czytania i komentarzy

ahoj:)
katiuszka ale masz w domu słodziaka i ja się na filmik załapałam... a ten uśmiech jego mnie powalił.
Takie dźwięki u dzieci mi się z robieniem kupki kojarzą :-D
Zuzu mocno trzymam kciuki, grzej co trzeba i życzę Ci, by prezent na rocznice był ten wymarzony!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k mam pytanie, korzystasz w ciąży z tej poduchy? http://ecsmedia.pl/c/motherhood-poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-brazowa-m-iext21063028.jpg albo może któraś z mam korzystała i teraz wykorzystuje u malucha swojego? Daj oczywiscie znać po wizycie:tak:, ja w pon zapisuje się do gin na NFZ, upłynie trochę czasu, zjem snickersa i pójdę na usg:-D:-D:-D ale czy to normalne :cool2:
Muma to widzę ze dziadkowie dają nam popalić. Rozumiem Cie w 100%! Wytrwałości nam życzę:tak:
Tak samo jak u Ciebie moja babcia ma swoje dziecko, w postaci mojej mamy, znieczulica totalna...:wściekła/y:
Z moja babcia jest na obecna chwile tak ze przenieśli ją wg, niej z najgorszego szpitala we wro do lepszego:confused:, jak ona to weryfikuje to nie wiem:angry:, to juz od wt trzeci szpital gdzie jest, dwa robią przeróżne badania, wczoraj o 22:00 tomografia, rano usg jamy brzusznej i tak na okrągło...
Mogę ja odwiedzać, gorzej by było jakby chemie brała to wtedy nie. Jadę do niej po pracy, może uda mi się z lekarzem spotkać i wypytać...

Rano byłam u kosmetyczki, wyglądam jak człowiek, nie straszę:-D, dalsze przygotowania cery do ślubu;-)
Dostałam dziś ubranka z 51015, rewelacja, sprawiają uśmiech na twarzy:tak:
kasica gdzieś nam się zapodziała:confused: miejmy nadzieje ze kijki cale;-)
ehh wracam do pracy, na szczęście do 16!

Ostatnia edycja:
Pieknaszyszunia pytałaś co prawda Ani@k, ale ja też Ci powiem. Dla mnie poducha była nieoceniona! Przy dużym bębnie bolą plecy i w ogóle na koniec to chyba nawet włosy na głowie wadzą. A dzięki tej poduszce w ogóle jakoś spałam i odpoczywałam Ja na pewno polecam!:tak:

A ja niby dziś nie w pracy, ale taki kocioł mamy, że cały dzień wiszę na telefonie i wciskam dziewczynom i sobie pracę, organizuję czas. Dobrze, że malutek usnął, to nie mam wyrzutów sumienia. Ja już w miarę się wyrobiłam ze sprzątaniem, okno umyłam tylko jedno, ale zaraz założę słuchawki jak telefonistka i będę gadać i dalej myć okna...hihihihihihi:-)

reklama
Do góry