reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Czesc Babki,
sorry ze tak najpierw o sobie.
Dzis 22dcy i czuje sie fatalnie.Zaczyna mnie pobolewac w krzyzu i podbrzuszu. Jestem tak slaba, ze sie slaniam na nogach. Juz tak pare razy mialam, ze bezposrednio przed zalaniem to az dreszcze mialam i prawie sie przewrocilam. Oj, ciemno ciemno to widze:no:

W ogole pogoda do bani, ponuro, grzmi, w nocy padalo, taka duchota ze ciezko wytrzymac.
Wypilam 2 kawy z automatu, mocne sa ale nic nie daje.
Wczoraj w sklepie tak mi sie niedobrze zrobilo, ale to z glodu.Byla pora obiadowa a ja na biednej kromeczcze z ciemnego chleba i do tego updal byl. Zawsze sie staram miec przy sobie wode
Aleksis.. to że czasami piszemy że wszelkie oznaki na @ nie zawsze muszą oznaczać @ są jak najbardziej słuszne.. ja w Boże Narodzenie piłam wódę która co prawda mi nie szła.. ale nie zawsze mi wóda idzie.. a po świętach na teście ujrzałam II krechy - to miałam stresa że piłam a w środku był już Dzidziol.. więc nie kracz.. poczekamy i bedziemy gratulacje składać.. i @ w tym cyklu i przez następne jakieś 9 mcy nie zobaczysz - ja tam kciuki mam zaciśnięte, i pamiętaj ciężarnej się nie odmawia - za parenaście dni pozytywnego testa pokazujesz :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kok.o mnie się wręcz wydaje że burza przyniosła bardziej duchowate powietrze :surprised: do empika dziś nie idę, wczoraj wieczorem było 30 stopni myślę że dziś bedzie więcej.. siedzę w ciemni i pewnie jakiś chłodny prysznic zaliczę.. a z gluckiem mi się chyba nie chce.. jak tak rzucam okiem na tego pieska na kocyku to nawet mi mniej żal owieczki.. poza tym jakaś taka bojowa atmosfera mi minęła.. przez ten upał chyba :sorry2:
Szyszka ten Twój kolorowy kocyk jest znowu dostępny ale się chyba nie skuszę.. i skoro dostałaś swój wzór metka też pewnie jest ok.. ja to zamiast owieczki dostałam pieska czyli całkiem inny kocyk.. a być może pani przez telefon łatwiej było zgonić winę na krawcową niż na pomyłkę pakowacza..
i czekamy na foty sukni :tak:
Katiuszka ja czasem się zastanawiam czy sklepy netowe tylko na ilość nie idą.. aby jak najwięcej sprzedać a jakość.. pozostawia do życzenia.. jak dotąd nie zawiodłam się na c&a.. niektóre ciuszki nawet myślałam ze niepotrzebnie kupiłam a okazywało się że jakość jak najbardziej w porządku :tak:
Kok.o a Ty już odebrałaś przesyłkę z c&a???

może jednak wstąpię do c&a??? Muma się oderwać nie może...

reklama
Aleksis, Ania dobrze pisze to ze oznaki @ to wcale nie musi przyjść, ja na początku tez tak miałam, wszystkie wręcz objawy i małpa nie przyszła do dziś :-D

Ani@k, oj ja tobym się wykłóciła ze nie taki towar zamawiałam, ze go nie chce i ze maja kuriera przysłać na ich koszt:wściekła/y:
Ja czekam na przesyłkę z Glossybox, znacie?
eM mi zamówił na dzien matki, wersjie dla mamy i niemowlaka;-)

Aleksis tak...tak...szykuj się nad ciepłe morze;-)najlepiej na Kretę:tak:pamietasz jak rok temu ja się szykowałam? jak mojemu kupowałam koszule w palmy...no i co? zobaczyłam Kretę??? chyba kreta....jak już:-D a oznaki były na @ i to jakie!!!!!!:tak:no i wykluł się krecik;-):-D nic nie gadaj...nie doszukuj się...czekamy i będziemy gratulować!!!!! nooo niech już któraś zaciąży!!! tak po kolei:tak:
wowww ale się ciemno zrobiło!!!!:szok: ale będzie padać!!! dobrze, że sobie pranie zdjęłam z podwórka, bo by posłchło, że hej! U mnie ciąg dalszy pakowania:cool: bożeeee ile tego jest!!!! młody kimnął w huśtawce, no ale nie byłabym sobą gdybym go nie przełożyła do łóżeczka:sorry2: na szczęście dalej śpi, ale coś się rusza...
Czytając swoje posty, zauważyłam, że zjadam ostatnie literki w wyrazach:eek: nie wiem czy tak "samo" się to robi, czy zostało mi to z podstawówki:confused: Jak zaczęłam pisać, to od razu pisałam równo, ładnie...tylko, że zjadałam ostatnie lietrki. To jakaś choroba czy cuś???;-):confused:
Wiecie co...coś ostatnio nie mam apetytu. To znaczy nie żeby wcale nie jadła, ale jem dużo mniej i dużo rzadziej. Jakoś tak się przestawiło, może jednak schudnę do wyjazdu??? no ale kieckę i tak oddałam...:cool:
A propos jedzenia idę zupę zjeść, póki mały śpi.

Aleksis - &&&&&&&&&&&&&&&&&& i powiem Ci, że ja od 11 roku życia mam @ i miałam takie objawy na @ przy Julce, że hohoho!!! I co, do gimnazjum idzie ta @ po wakacjach;-) Mam nadzieję, że będzie dobrze i dla mnie objawy na @ to dobre objawy :tak:

Dziewczynki, mam Julkę w domu bo ma jakieś zawroty głowy, skoki ciśnienia, myślę, że jej @ właśnie pierwsza nadciąga...
Zostanie w domu już do końca tygodnia.
Całe przedpołudnie siedzieliśmy w czwórkę (ja, dzieci i pies) na tarasie a teraz gotujemy obiad:happy2:
Ta wyprz faktycznie cienka, może jeszcze coś dorzucą, kupiłam sobie nieprzecenione klapki;-)

DO wieczorka !

cześć!!!!ja już po pracy!!PADAM!!!!!!!!Jest tak duszno w pracy,że nawet jeść mi sie nie chce,tylko pije i piję..dzis wzięłam sobie truskawki i serek Danio i to zjadłam,bo brak apetytu
Aleksis,co do Acardu i Duphastonu to brałam ten "zestaw",ale jakos kilka mc.potem okazało się,że mój Adam ma złe wyniki nasienia,że leczenie,jego antybiotyki i tak jakoś przestałam brać,tzn.Acard biore,a Duphastonu nie biore:no:.Jutro Adam ma badanie,przed wizyta w poniedziałek odbierzemy wynik,zobaczymy jak te jego plemniczki...?!1och,mam nadzieje,ze jest dobrze,że ruszają sie w miarę szybko i sprawnie!!OBY!!!!!!!I jak u dr.będziemy to chcemy zapytać,czy jest szansa na iui(okaże sie jaki wynik jest itd)...coraz częściej mysle o tym i rozmawiamy na ten temat......Aleksis,a może te objawy to nie na @???!!tylko na fasoleczkę?!:p):p)TRZYMAM KCIUKI!&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny zmykam na dwór,jest takie słońce,że szkoda mi w domu siedzieć:p):p)

buuuu a mi przełożyli przymiarkę na sob rano.....:-(
katiuszka smacznego:-) na jak długo do PL się wybieracie?

szyszunia nie mamy jeszcze biletów powrotnych. Myślimy tak około miesiąca. Ja to mogę długo...chociaż na 14 sierpnia mam wizytę na ważenie, ale spokojnie mogłabym ją opuścić lub przesunąć. Gorzej z moim M. no ale miesiąc to pewnie będziemy...no chyba, ze z rodzinką zwaloną do naszego domu się nie da wytrzymać, to spakujemy się wcześniej. Ale by było!!! my ze swojego domu będziemy uciekać, bo reszta tam pomieszkuje:cool: to jest ten gorszy scenariusz;-)
Idę zaklejac kartony i M. odwozi do brata.
Gatto matkooo jedyna, widziałam w tvn-ie teraz jakie tam u Was upały!!! jakiś aktor amerykański zmarł, prawdopodobnie przez upał:szok:jak dajecie radę??? chociaż pewnie już jesteście przyzwyczajeni, nie?
No to spadam!!! do jutra....no chyba, ze jeszcze wpadnę późnym wieczorkiem;-)

reklama
ja pierdykam.. masakra!!!!!!!!!!!!!! w pokoju mam 26 stopni, nic nie daje zaciemnianie okna, picie wody.. :no:

niby mały wiaterek wieje ale zaciąga ciepłem jak znad sahary :cool:
Kasica szacun - normalnie w pas się kłaniam jak w taką gorączkę dajesz radę być na słonku.. jeszcze jak mi powiesz ze się opalasz to już w ogóle twarda jestes sztuka :tak:

byle do wieczora.. może chłodem nieco powieje..

Do góry