reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasica ale dlaczego???? ostatnio też byłaś zestresowana a wyszliście zadowoleni :tak: poczekaj do wizyty, porozmawiacie z lekarzem i się okaże czy warto się stresować :tak:

reklama
No fakt,ostatnio bylismy z wieści zadowoleni,ale wiesz Ani@k,jak to jest...chyba taka ludzka natura,że człowiek stresuje się przed takimi sprawami...bynajmniej ja bardzo!!!!,może nieraz aż za bardzo..?!!!!!boje sie po prostu co nam powie itd,jaki wynik będzie itd......już o tym myślę i już się stresuje:-(.......
Wiecie,co Adam mi mówi..??!!!że on nigdy nie straci nadziei,i wiary,a,że ja juz chyba powoli przestałam w to wierzyć......
Smutne to jest..................:-:)-:)-(

Ani@k nie kupuj uzywanego wozka! Moze to i mniejszy wydatek, ale wystarczy, ze sie spierniczy jakas mala rzecz, a zaplacic trzeba bedzie od groma. Nowy wozek ma gwarancje i nie wiem jak w PL, ale tutaj jakby sie cos skiepscilo i musialoby sie oddac do naprawy to maja obowiazek dac wozek zastepczy na ten czas.
Wydaje mi sie, ze jednak wozek trzeba kupic nowy, nie musi byc jakis super markowy, ale z gwarancja:tak:

eelooooooooooooooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłł:-)
hehe ja tez od 5 obudzona, ale walczyłam z Młodą, przyduszałam cycem, barykadowałam w łóżeczku...ale niestety, nie dała sie uśpić;-):-)
właśnie kończe robić chłodnik w ilości wystarczającej na 2 dni (jek nie lepiej):-)

poczekam az włosy mi wyschną i lece na spacerek, poki nie grzeje za mocno

dzisiaj przychodzi pierwsze moje zamowienie- paczka z c&a. ciekawe ile rzeczy nie bedzie na mnie pasowało:sorry:... znaczy dla siebie zamowiłam az 2;-):-), dla Młodej upolowałam tylko 1 na przecenie (starej).
a ta nowa przecena to biiiiiiiiiiiidna jakaś jest.

Ostatnia edycja:
cześć

nie LUBIĘ gluck.pl :no:
nie dość że wsadzili mi inny kocyk to jeszcze dziś pani mi powiedziała że w momencie wymiany (muszę dokładnie opisać na co chcę wymienić) ponoszę koszt przesyłki, ja odsyłając do nich też płacę za przesyłkę.. dodatkowo powiedziała mi że u nich wszystkie kocyki są robione z tych samych materiałów a to że akurat 'trafiła' mi się metka 'poliester' a nie 'wellsoft' to akurat 'wina' krawcowej.. eeeeeeeeee to po jaki ch..j dają mylne info w necie???? i nie zważają na to co doczepiają do produktu????
nie wiem czy chce mi się bawić i płacić tyle za 1 kocyk :wściekła/y: chyba już NIC u nich nie kupię, o!

z tego wszystkiego odechciało mi się przeglądać marną wyprz w c&a, na zakupy wybiorę się do stacjonarnego sklepu w mojej mieścinie.. jeszcze dziś odbiorę przesyłkę ze smyk'a.. no jak oni też mnie wkurzą to masakra będzie ;-)

wózka na pewno używanego kupować nie będę :no: ze względu chociażby na gwarancję.. no i jak napisałam wcześniej - wolę nówkę sztukę z salonu :tak:

w nocy przeszła burza.. nad ranem doprawiło.. ale nic ta burza wielkiego nie uczyniła bo powietrze nadal nie nadaje się do oddychania a temp. już powoduje przyklejanie się podeszwy do podłoża..

hellloooo:-)
Gatto :szok: oszalałaś??? to znaczy Ty? czy Gattinka???;-)mój Juluś dziś się zerwał o 7:30 co i tak mi się wydawało, że sporo za wcześnie:eek: wczoraj otworzył oczęta o 8:30:tak: Ale jakiś marudny, bawić się za długo nie chce, sam leżeć to już w ogóle...a ja dziś mam pakowanie na głowie, to już widzę, że popracuję:cool:
Ani@k co do wózków używanych...ja uważam, że warto, ale tylko wtedy, gdy naprawdę są taniutkie, zeby w razie ewentualnych napraw jeszcze się to opłacało. Bo jak masz dać niewiele mniej niż w sklepie, to bez sensu. W sklepie masz przynajmniej gwarancję. Ja teraz, po doświadczeniach, to nie wiem czy nie kupiłabym chociaż gondoli uzywanej, a dopiero później spacerówkę nową. W gondoli za długo nie pojeździsz, raczaj małe szanse, że coś się zepsuje. No nie wiem...ale to pewnie też bez sensu, samą gondolę teraz, potem drugi...eeee namieszłam chyba:eek:
Muma jak tam fryzurka? Oluś Cię poznał???:confused: pamiętam jak moja szwagierka poszła do fryzjera, zmieniła kompletnie fryz, z długich do pasa na chłopaka i do tego kolor włosów na czerwono- czarny...to dzieć się wystraszył!!!:szok::-D ale on myały jeszcze był...nooo był w szoku jak matkę zobaczył:-p
Ok, to by było na tyle, Julek się drze. Idziemy na ziemniaczka;-)
do później!!!! miłego!!!!

Katiuszka :*** nie namieszałaś.. z tym że nawet nie wiem czy w pl jest możliwosć kupna osobno części do wózka.. ale! już postanowiłam i kupuję nowy :tak:

idę i ja.. może nie na ziemniaczka.. ale na jakieś małe co nieco ;-)

reklama
Dziewczyny pytanie o wprowadzanie owocow. Daje Gattince juz od 4 dni jablko i jak na razie je ladnie (nie duzo) i nie widze, zadnych zmian. Ile czasu mam jej dawac to jablko i kiedy wprowadzic nastepny owoc. yyyy..znaczy jest jakis konkretny czas np tydzien na wprowadzanie jablka, tydzien gruszki itp, apotem to juz mozna mieszac ile sie chce?

Do góry