reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

morning,
ja na szybko, ratuję wątek:rofl2:
Ania - robilam dziś Twoją sałatkę do grilla, dobra
widziałam info, ze wyprzedaz w 5-10-15, więc możecie szaleć Szyszka, Ania
Gatto - wzięłaś tą matę w h&y? super jest
a ja znów na crocsy zachorowałam:crazy:
dziś byłam z moim małym przedszkolakiem na dniu otwartym w przedszkolu, popędził do sali nie oglądając się wstecz (czyt. na matkę), więc jestem dobrej mysli co do września

reklama
Alex kupilam, ale jeszcze jej nie widzialam. Rodzice mi w piatek ja przywioza :tak:
5-10-15 mowisz :evil: moze naciagne na cos rodzicow ;-)

Witam sie wieczorowa pora
Ale cudnie jest, czuje sie w powietrzu burze, ptaszki cwierkaja, zapachy grillowanych zdbobyczy laskocza moj nos;-)
Cos mi sie na poezje zebralo

Przyznam sie Wam, ze chlapnelam sobie jakies 150 gram bialego winka...Tak jakos mnie naszlo,po pracy, wyciagnelam moje "konusowe" cialo i czegos mi zabraklo to pelnego szczescia. Ale na tym skonczylam, ani grama wiecej

Muma potem lukne, gdzie mozna posluchac Twojej corci. Fajnie, ze wybieracie sie razem na wakacje. Pogoda dopisze na pewno:tak:
Kasica
jutro sie powinno okazac, a moze rzeczywiscie byloby dobrze sprawdzic 7 dni po owu?Moze tam cos jest nie teges albo ciezko pracujesz ostatnio.Trzymam kciuki za II kreseczki, bo dawno nie gratulowalysmy staraczce!

Katiuszka-nie martw sie, skoczycie w PL na targ to znajdziesz kiecke i za normalna cene. A jak potem na tej zumbie spalisz te kg, co chcialabys, to sobie kupisz taka droga i w wymarzonym rozmiarze. Bo ta co teraz bedzie Ci lezec w szafie, bo za duza i co wtedy zrobisz? A Julus warczy sobie, moze widzial i slyszal jakiegos psiaka i mu sie to spodobalo?

Ani@k jak sie czujesz w te upaly?Lody juz wsuniete? Bo ja juz 2 porcje zaliczylam he he
Zuzanka pijemy jutro razem kawe, bo ja tez mam taki rytm dnia jak Ty?. Tzn 10 rano sie budze przy kawie, jesli mi praca na to pozwala. A deal?

Piekna dzieki,ze zapytujesz. Czuje sie normalnie, tzn, symptomow brak, piersi standardowo, nic sie nie dzieje.To dopiero 6 dzien po IUI. Przypomnij, kiedy masz termin i podgladanie bobaska?

Anuszka
a jak Twoja strategia i staranka?
Alex`***czyli Cud byl happy. To fajnie, ze mu sie juz spodobalo. Jeden klopot z glowy
Gatto jak Twoja Gattinka?Juz lepiej?

A caterine wsysnelo
Tasze tez

Ide posiedziec z eMkiem aby nie smecil mi.
Pa pa

heej

Aleksis o tak.. byłam w biedronce zobaczyć czy są jeszcze materace i się do mnie uśmiechnął taki zestaw w pudełeczku (z łyzeczką :-)) zanim doszłam do domu trochę się rozciapał - upał niemiłosierny - ale ogólnie ochłodziłam swoje wnętrze :tak: Ty tak mówisz o swoim konusowatym ciele.. ile mierzysz??? nie wydajesz się w ogóle niska.. :sorry:
Alex__ taaki Cud-Chłopak miałby się nie odnaleźć w miejscu gdzie inni jemu podobni chłopcy będą też chodzić??? eee to do Niego nie podobne :tak: coś mi się wydaje że od września ujrzysz nowe oblicze Synka ;-) (wychowanie wczesnoszkolne)
Aaronka sukienka bardzo ładna :tak:
Kassica jak jeszcze nie ma takiego iście @-iego krwawienia nie zaznaczaj na wykresie że @ się zaczęła.. (kiedyś kilka z nas się wypowiadało w temacie :sorry:) a w ogóle to przypomniała mi się sytuacja Gatto.. pamiętacie??? zrobiła test - I krecha, za dwa dni powtórka - II krechy :-) szkoda że wcięło te wykresy..
Kok.o fajne te wózeczki.. i jak zwykle mam problem z wyborem koloru..
a powiedz Ty kupowałaś przez internet??? podoba mi sie bardzo kształt torby :tak: szkoda że nie pokazują jak w środku wygląda ale zapewne wygodna :tak:

idę oblukać co w 5-10-15 może wpaść mi w oko :-)
do później..

cześć Babole,
to Wam jeszcze powiem, że w h&m juz oficjalna wyprzedaż, wcześniej to były wietrzenia magazynów. podobno dwupaki bodziaków za 10zł, a bodziaki z motywami bajkowymi po 10.
u nas takie upały, że na szczęscie dupki znad basenu się ruszyć nie chce:laugh2:więc i zostanie na wyprzedaż w c&a (o ile ją w końcu zrobią)

Czesc Babole,

Ale wiekszosc baboli to jeszcze albo spi albo zasuwa w pracy.

Wiecie co u Catariny?Zapytam na FB co sie dzieje.Mam nadzieje, ze jest b.zapracowana

U mnie tez cieplutko ale jest slabe zachmurzenie i sloneczko nie pali.
Wczoraj posiedzialam godzinke na sloncu i juz dostalam ladny kolor
A odnosnie mojeej "siatki centylowej" to stalam w kolejce do Pana Boga po rozum, ee jakos tak po wzrost to na chwile wpadlam i wypadlam. Napisze tak:prawie 160cm, ciupinke mi brakuje:-DKonus nomalnie

Aaronka
sukienki sa bardzo ladne. Tyle , ze jedynie mozne je zakupic w salonach. Widac, ze solidnie sa uszyte i materialy porzadne. Moze jak bede w PL to sobie obejrze i "pomacam"

A gdzie Zuzanka? Hop hop? Mialysmy kawe pic
Teraz szykuje sobie juz druga
Alex ja Cie naprawde podziwiam. Jak Ty znajdujesz czas dla siebie?Albo go nie znajdujesz? Ja to jestem naprawde dooopa wolowa
Gatto?juz po kawce w kawiarence czy uciekacie przed udpalami?

Aleksis - czas dla siebie mam po 21, ale wtedy to już zazwyczaj padam na pysk i tyle z tego dobrego. na pociechę - za 2 lata będzie już lepiej:-D
i wierz mi, że ogarniesz, mi też powtarzali, że na uczelni powinnam zostać (w sensie nauczyciela akademickiego), bo do prawdziwego życia (czyt. dzieci, sprzątanie, gotowanie, etc.) się nie nadaję. a tu suprajs - radze sobie całkiem dobrze, bez niczyjej pomocy, a ci co krzyczeli najbardziej mają 2 babcie do pomocy. cóż, życie

Aleksis to dobrze ze masz się dobrze! jak to Tobie tez bedziemy gratulowac!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Podglądamy bobasa 26/06, będziemy szukać płci:-D
A termin jest na 5/12/13, choć się zmienia jeszcze;-)
Gorąc taki ze szok, w pracy to topie sie...:eek:, ale nie narzekam:-D

Ostatnia edycja:
cześć kobitki

Aleksis jestem jestem podczytuje Was bo wczoraj nie miałam kiedy :tak:ja to wiesz najpierw prysznic ,włosy i dopiero dosiadam neta :tak:;-):-D a Ty w pracy kochana?
szyszunia a nie przeszkadzają Ci jeszcze upały ??
Ani@k jak Ty właśnie znosisz te upału bo brzunio masz już dorodny przed sobą ;-)
alex_ ale przynajmniej będziesz wiedziała,że sobie sama ze wszystkim radziłaś i nie musiałaś nikogo o pomoc prosić :tak:

reklama
Hej Dziewczynki,

Ja na chwilkę bo dziś z Julą jestem , upał koszmarny ale w sumie miło:-D
Na 14.30 idziemy do fryzjera :tak::tak::tak: Nareszcie jakoś będę wyglądać, ostatnio chyba w marcu byłam...:baffled:

Miłego dnia !!

Do góry