reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej babolki

u nas piekla ciag dalszy, zar sie z nieba leje, a my sie kisimyw domu, bo jak wyjsc?

To znaczy ja tak niezupelnie sie kisze, bo rano oblecialam Ikea z kolezanka, zrobilam troszke zakupow i zaliczylam soczek:tak:

Teraz ide cosik porobic w domu, bo w piatek mam juz gosci to by wypadalo, zeby czysto bylo:tak:

caluje was mocno!!!

hej!!witam sie. z CIOTĄ!!!!!!!!!!!:-:)-:)-(dzis rano mmnie juz zalało,że szkoda gadać,z reszta było to do przewidzenia,wcześniejsze plamienie,ból pleców,ból w dole brzucha.....objawy,które znam na pamięć......kolejny cykl za nami....:-(ehhh,nawet mój Adam powiedział,że jest mu smutno:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(....,ale,że wie,że i dla Nas nadejdzie TEN dzień i doczekamy się maleństwa!!!!!!!!!Szkoda tylko,że ja mam sto ponurych myśli na minutę:-:)-:)-:)-(,az boję się myśleć,co nas czeka...serio dziewczyny....
Aleksis,no z gratulacjami to nie do mnie tym razem:no::no::no:...może innym razem uda się..?!!!zobaczymy........ja,trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&,mocno,mocno!!!:-)
Ani@k,teraz dobrze zaznaczyłam ,na wykresie???dzis od pierwszego dnia krwawienia.
Ja padam ze zmęczenia,dzis byłam w pracy 12 godzin,od 2 w nocy do 14,jestem okrutnie zmęczona,bardziej raczej ta duchota na hali.....Dziś tez u fryzjera byłam,w końcu odrost sobie zrobiłam i wyglądam poczciwie.....;-)
Zmykam dziewczyny,mam cholernie podły nastrój.....:-:)-:)-(
Jak,Adam mi mówi,że mu też smutno i przykro,to serce mi pęka!!!!!!
Jak ostatnio w labor.odbierał wynik ogólny to pani pow,ze plemniki ruszaja sie na tyle dobrze,że w ciążę mogę zajść!!!!!!!!!..............a ciąży nie ma......:-(

Ostatnia edycja:
heej

Zuza no dziś upał przeszedł samego siebie.. ja chyba też.. trochę ciężko się oddycha, ale nie narzekam :sorry:
Kasica przykro.. ale.. kolejny cykl się zaczął.. nie dołujcie się, wiem ze ciężko ale szansa jest, może i większa niż dotychczas.. w końcu Adama wyniki są super!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na ten cykl :tak: aaaa zdobyłaś w końcu te książki o których Zuza mówiła???
Aleksis eeeee tam konus.. mniejsze osóbki są :tak:
Muma koniecznie pochwal się fryzurką :tak:

dziś goniec przyniósł paczkę z gluck.pl.. ale jestem zniesmaczona :-( zamienili mi kocyk, dali też niebieski ale z poliestru.. niby miły w dotyku, no ale! dziś już nie mogłam się tam dodzwonić ale jutro bede chciała wymienić na ten właściwy.. mam nadzieję że da radę..
Jutro też odbieram rzeczy ze smyk'a.. hehe ręce pełne roboty ;-)

hej babolki:-)
ufffff koniec dnia nareszcie upał zelżał...masakra!! :szok: nie cierpie gorąca:no:
dzisiaj na spacer wyszlam po 16 i spociłam sie jak mysz, Młoda tez, az mokra plame pod główką zostawiła..heh.. jutro rano chyba spacer zalicze i potem w domu bedziemy sie kisić:-( albo na balkonie (w cieniu)
kasica współczuje pracy w tym upale i tak długo:-(i wspolczuje @...heh fundnij sobie dzisiaj cos dobrego na małe pocieszenie, ciacho albo jakis dobry % ;-)

Kok.o fajne te wózeczki.. i jak zwykle mam problem z wyborem koloru..
a powiedz Ty kupowałaś przez internet??? podoba mi sie bardzo kształt torby :tak: szkoda że nie pokazują jak w środku wygląda ale zapewne wygodna :tak:
kupiłam w hurtowni (stacjonarny sklep) ale mają ceny prawie jak w necie. Torba ładna, w przekroju trójkątna wiec wydaje mi sie,ze ciut mniej sie pomiesci. Porównywałam w sklepie z torbami w innych wozkach i chyba były bardziej pojemne. No ale coś za coś;-):-) Ja mieszcze wszystko co potrzebuje dla Młodej, do tego biore swoją torebke jak mi potrzebna (zwykle tą wózkową wrzucam na dół a swoją wieszam na rączce wozka;-)).

kok.o..fundłam sobie włosy i BREW zrobiła mi kosmetyczka!!!:tak:
Ani@k,wynik Adam ma lepszy-to fakt,nie ma bakterii(całe szczęście!!!)i jak robił 2 mc.temu badanie na ruch,to ruch tez się porawił!!teraz ma jeszcze raz zrobic ogólne badanie i dr.zobaczy,czy armii,trzeba dać cos na poprawe ruchu,czy nie...?!!wogóle,to chcemy dr.zapytać,czy z takimi wynikami można spróbować iui....czy na tyle sa dobre,żeby spróbować itd........

Kasica a kiedy teraz jedziecie do androloga???
Kok.o patrzałam w necie w hurtowniach w sz-nie i tego typu wózków nie ma.. jutro trochę posiedzę przed monitorem moze w innych niż dziś wypatrzę.. koleżanka namawia mnie na sklep z rzeczami używanymi, mówi ze tam spacerówkę dla syna kupowała.. ale jakoś nie jestem przekonana.. wolę nówkę sztukę prosto z salonu..

dziś eM powiedział że wyglądam jak 'Obeliks' :-)

reklama
Do góry