reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Szyszka ja mam Jane Matrix i tez jetem zadowolona, jest zwrotny, prosto sie sklada, i gondola moze byc uzywana jako fotelik oraz na zaczepy i pasy do bezpiecznej jazdy samochodem.

Ale mnie scielo, poszlam z mloda spac:baffled:

Ostatnia edycja:
hej!!! Ja,już w domku,do 17 pracowałam.
No i wracałam do domu i zasówam sobie autkiem,i samochód z nad przeciwka mi "mrugnął" światłami,ja po hamulcach i zwolniłam,ale pan policjant kazał mi zjechac na bok!ja,juz wydygana,że szok:szok:,pokazałam dokumetny,on sprawdził i odjechałam...ale stresa miałam ,że hej:tak:
Aleksis,mój mąż też łyka progesteron.Wynik niby miał w normie,ale bardzo blisko tej dolnej granicy i dr.powiedział,ze może też tak być,że stany zapalne moga przez to dłużej się leczyć itd...i kazał mu łykać,takie ziołowe tabletki ,bez recepty z progesteronem,że one działaja,ale w wolniejszym i takim delikatnym tempie,bo nie ma konieczności,żeby przepisywać mu "końską"dawkę.
zuzanko,no ja opijam się wodą,że hej:tak:,w pracy,przez 8 godz.to 1,5 litra wypijam,bo jest taka duchota na hali,i tak gorąco.W domu juz mniej piję,ewentualnie jakas herbatkę ziołową.
katiuszka,ale jak sobię przypomnę jak kilka lat temu wyglądałam,to teraz czuje się,jak dorodny kotlecik,no serio!!!!!!!:-(,ale nie narzekam,az tak bardzo:),a czkolwiek,mogło by być lepiej,hi hi.
Aleksis,racja,racja...uważaj na siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzis czuję coś w boku.......niby jajcor,niby cholera wie:sorry2:,@ czai się za rogiem...dziś 27dc...............

elooo prawie weekendowo:-)
dzisiaj spinning mi odwołali, a ze nie mogę biegać z nieopancerzonymi cycami, to polazłam, wzorem kasicy, na kijki:-) Trasa 5 km .. Kurcze, nie powiem,zebym się jakoś zmeczyła. A szłam szybko żeby żaden komar mnie nie dogonił;-):-)
Musze opracować sobie inna trase. Tylko problem w tym,ze w porze,kiedy ja mogę wyjść na te kijki już jest ciemno, a na fajnych i dluzszych trasach jest ciemno jak w doopie, Dzisiaj lazłam wzdłuż drogi, chodnikiem- średnio tak, bo samochody śmierdziały;-)

hej!
Ja na chwilę, bom wnerwiona na maksa!!!!:wściekła/y: oczywiście kiecka za mała!!!!:wściekła/y::angry: dopiąć się niby dopięłam... ale efekt taki jakby upchać słonia w kieckę yyy żyrafy!!! nooo nie będzie!!! mam jeszcze jeden sklep, skoczę tam w niedzielę, jak nie będzie XL, to nie wiem czy oddawać czy dać w Polsce do poszerzenia. Wymyśliłam ze szwagierka, że można by było wstawić po bokach paski materiału,np. beżowego. Sukienka by się powiększyła, a paski jeszcze optycznie by wyszczupliły...:baffled:
Jutro zrobię jej zdjęcie.
Jezuuu to już nie są żarty...3 lata temu kupowałam w Zarze sukienkę na chrzciny u brata i brałam rozmiar S:-( teraz jakby było M...no to jeszcze ujdzie...ale nie XL:szok:
No dobra...idę do spania...bo coś oklapnięta jestem...
Do jutra!!!

ja sie witam ze strefy malowania, tylko słysze z pokoju obok "kur.a":-)
jak dobrze ze sobie siedze w kuchni i pieke ciasto:-D
we wro piekna pogoda a nam sie na malowanie wzięło, ale coz w sumie lepsza taka bo szybciej wyschnie!
uciekam do garów, pozdrawiam ciepło

reklama
witam się sobotnie!!!:-)
Ale tu ciszaaaaa...
szyszunia skąd ja to znam:tak: u mnie najpierw wszystko nabiera "mocy urzędowej" przez jakiś czas...potem jak już zostanie zatrwierdzone, no to znowu, że trzeba jechać po materiały,pędzle, itp., "no ale przecież są korki, będę pół dnia stał"...tak jakby w Londynie kiedykolwiek było bez korków:baffled: A jak już się robota zacznie to tylko "kur mać" ;-)czasem to wolę sama sobie coś zrobić niż przechodzić przez to wszystko. I takim to sposobem sama w ciązy odnawiałam łazienkę, skrobałam fugi, malowałam okna:tak: tak,tak...zapytaj dziewczyn, jak mnie ochrzaniały.
A co do wózków...ja mam Espiro GTX fioletowy. Też jestem zadowolona, zwrotny, duże, pompowane koła, skrętne lub nie przednie, dość mała gondola, u mnie będzie tak na 5 miesięcy, max 6. Wózek z tych trochę cięższych, ale jak masz windę, to nie ma problemu, a w prowadzeniu lekki. Jak znajdę to wkleję linka. Tylko uprzedzam nie kupuj NIC w sklepie internetowym littlebaby.pl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no:
Mam linka
Espiro producent wózków i fotelików samochodowych dla dzieci - Produkty - -

Zrobiłam zdjęcie tej sukience, ale na zdjęciu wszystko się zlewa, nie widać, że jest z dwóch materiałów i nie widać też, że ten główny jest taki wytłaczany we wzory. Dlatego całość wygląda monotonnie i nieciekawie, więc nie wklejam. Chyba, ze mimo to chcecie?
Zastanowiłam się i jadnak ją oddam jutro, no chyba, że będzie większy rozmiar...choć mało prawdopodobne...:-(
Miłej soboty Kochane!!!

Do góry