reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka,

A no pewnie, że nie dogodzi się z tym urlopem ale mnie by to bardzo pasowało bo nie bardzo będę miała gdzie wracać, umowa mi się kończy z końcem tego roku.. Ale nie to nie, od 4 lipca zaczynam wychowawczy a potem pierwszy raz w życiu idę na zasiłek:-p Mam nadzieję, że mi nie znajdą pracy:-D

My też zaraz lecimy, mamy w planie pocztę a to spacer w dwie strony około 2 godziny, trochę kalorii spalę to po południu ciasto upiekę;-)

katiuszka - jupi !! SUper, że Juluś zdrowy :tak::tak:

zuza udanego działkowania !:tak:

Gatto -u Was zaświadczeń nie potrzeba bo jesteście blisko papieża Franciszka - on tam zdaje się nowe porzadki wprowadza ;-)

Miłego dnia Dziewczynki , wpadnę później!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc, ale pospalam. Pogoda troche niepewna, slonce probuje sie przebic przez chmury.

Muma-zal mi Julki, ze takie cholerstwo sie jej przyplatalo. Raz dwa sie wyleczy i bedzie gotowa do startu na wakacje

I tyle sie gada o polityce pro-rodzinnej. W praktyce to wyglada inczej, niech to szlag. Najlepiej, jak eM zarabia kupe kasy to mozna sobie spokojnie dziecko wychowywac i podjac prace jak dzieciak pojdzie do szkoly. Tak na 1/ etatu, aby miec na wacicki :-DMoj eM chetnie by sobie poszedl na rok tacierzynskiego, panstwo placi 63% zarobku netto przez 12 miesiecy (14 miesiecy w sumie jesli oboje rodzice wezma)
Pobozne marzenia, bo najpierw to trzeba tego dzieciaka miec a potem kombinowac co i jak.

Smiac mi sie chce, bo ja bylam pewna ze dzis to sobota.Hm, jakies zacmienie mozgu mam czy cus?

Widze, ze rano eM w tym porannym amoku, bo on zawsze na pol przytomny, przy okazji polykania witamin wsunal jedna tabletke mojego progesteronu:-DNie mowie mu, bo bedzie sie wypytywac, czy mu sie cos nie stanie, jakies klopoty z potencja itd. bardzo przewrazliwiony na tym polu, jak kazdy facet ha ha

Kochane bede uwazac na siebie, za tydzien przyjaciolka ma przeprowadzke, ale juz ja ostrzeglam, ze ja nie moge nic dzwigac i nosic. Moge jej pomoc poscierac kurze i dekorowac;-)Niech faceci targaja te meble i sprzety, a ja moge dyrygowac:-D

Ona 2 lata temu wziela slub, teraz mowi eM: adieu... Zal mi jej, znowu musi sobie zycie ukladac od nowa. Dobrze, ze ma absorbujaca prace to jakos to przezyje, no i przyjaciol

Nie mam pomyslu na dzisiejszy obiad. Moze placki ziemniaczane, ale musialabym pojechac po mlode kartofle, a mi sie nie chce.
Wroce do Was potem, trzymajcie sie

Ja jeszcze doczytuję znad kawki;-)

Aleksis &&&&&&&& mój M też by 'umarł' od progesteronu jakby się dowiedział, oni wszyscy są udani:-D
A placki ziemniaczane to chyba nie wyjdą z młodych bo za dużo wody w nich ?:confused:
Buziaki

haha Aleksis mój tak samo jak Mumy eMek, chyba by se paluchy do gardła wsadził, żeby czasem mu ten progesteron za dużych szkód nie narobił:-D
Gatto no widzisz...u Ciebie żadnych problemów, u mojej mamy w Austrii tez...kurna...to dlaczego w Polsce wiecznie się czegoś księżulki czepiają? skoro jedno mają prawo, to jak to jest? ehhh szkoda gadać...U nas zdjęcia będzie robił mąż mojej kuzynki, która będzie chrzestną. On się zajmuje fotografią po godzinach, chodzi na wesela, komunie itp. Wreszcie będą fajne zdjęcia:tak:
Julek mi kimie, jak wstanie zję kleik i idziey do szwagierki po sukienkę:tak: Trzyajcie kciuki, żebym w nią wlazła:szok::baffled:;-)
Do szału mnie ta pogoda doprowadza!!! parno, a słońca nie ma...nie wiadomo jak to się ubrać:baffled: tzn. ze ną to nie ma probleu, bo i tak mam do wyboru dresy szare...albo dresy szare:-p młodego nie wiem jak, zeby go znowu nie przegrzać:baffled:

ahoj
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale Ci dopingujemy;-)
Zuzu udanego wyjazdu:-)
Muma usciski dla Juleczki, oby wyszła z tego szybko.
katiuszka pokaz później zdjęcie sukienki, jak znajdziesz chwilkę, umieram z ciekawości.

Mam pytanie do Mam, jakie macie wózki? Marki/nazwy/modele.
Bo u mnie to sie strasznie zmienia i sama za sobą nie nadążam:szok:

Własnie otrzymałam od kuriera ten kocyk co eM zamówił, jest miękki, przyjemny, na żywo jeszcze piękniejszy
laugh.gif

Od jutro u mnie malowanie 2 pokoi, ja zamykam się w kuchni i będę gotować, eMowi i siostrze bo pomaga nam...

elooooooo babolki:-)
mam juz drugą godzine luzu:baffled::confused: Młoda padła ok 9.30 i do tej pory spi:baffled: chyba pierwszy raz w dzien o tej porze tak długo
tfu tfu odpukać:-D
Aleksis hehe:-D no nie mów, nie eMowi;-):-) a Ty lez wypoczywaj, mozesz ewentualnie przeglądnąć gazety o urzadzaniu wnetrz;-):-)
katiuszka dresiara:-D
zuzka udanego wypoczynku na działeczce, pogody pięknej zycze:-) tylko sie tam nie usmaż na skwarke;-)

Hej,

Jesteśmy i zdążyliśmy przed deszczem chyba bo zachmurzone na całego i też parno masakrycznie..

kok.o -ciesz się i korzystaj z luzu, oni czasem (raz na kwartał:-D) mają takie senne dni.

Szyszunia ja mam wózek 3 w 1 Jedo Fyn z fotelikiem Maxi Cosi (można go też wpinać jak idziemy do sklepu itp) - dla mnie na wsi super, ale do bloku chyba ciężki jest,
Taka terenówka z duuuużą gondolą, mój smok cały czas w gondoli jeździ ( co prawda już niedługo) Ja polecam :tak:

Ani@k, caterina - ​co z Wami ???

reklama
Do góry