reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ani@k w sumie 1 na próbę to warto, przekonasz się, mnie się one spodobały nawet bardzo ale tez najpierw bedzie próba żeby dziecka nie wystraszyć czarnym malowidłem:tak: masz dobre podejście, nic sobie za dużo nie wyobrażasz;-)
AAronka no ja tez na cyca nastawiona optymistycznie, dlatego nie kupuje więcej butelek jedna mi wystarczy na dzień dobry (tak mi się wydaje:confused:), na wszelki jak będę musiała z domu wyjść.

koko co do C&A to to bedzie wyprz dla każdego czy dla niewtajemniczonych, wiesz coś może?

Kok.o to ja poproszę :tak: :***
Szyszka :*** dzięki

to na 99% od jutra bedę miała ciekawe sny :-) (przez te wyprz. ;-))

no jak widzę co się w Polsce dzieje z ulewami normalnie mam ciary.. u nas dzięki Bogu susza.. nie tęskno mi wcale za deszczem..

Muma trzymaj się dzielnie!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&& , no teraz przy takich pęcherzykach to już NA PEWNO się uda:tak::tak::tak:

alex
- basen to ja mam na działce dzisiaj ale naturalny:-D Ryż chyba posadzę ... Współczuję powrotu do pracy, pewnie się ładna pogoda zrobi zaraz jak wrócisz ale dobrze, że masz z kim zostawić Małą - poszalejecie sobie popołudniami i w weekendy:tak::tak:
Szyszunia - ja ostatnio kupiłam w endo koszulkę dla Olcia T-SHIRT DLA NIEMOWLAKA i piżamę na dzień Taty PIŻAMA DLA TATY
Ale rządzi C&A, zwłaszcza od niedawna :-D:-D Jestem uzależniona:tak:

Co do butelek to ja miałam jedną ale użyłam dopiero miesiąc temu jak Oli miał biegunkę.:-)

katiuszka - Ty dziś zdaje się testujesz Julka, to czekamy na relację, uśmiałam się w nocy jak podczytywałam o Twoim wprowadzaniu kleików i radach kok.o :-D

Ani@k Synek jeszcze posiedzi jakieś 12 tygodni , mówię Ci , że będziesz go zaklinać żeby już wyłaził...:-p

Normalnie jestem nieprzytomna, M był w nocy u sąsiada, pompę podłączali żeby jego g.. nie zalało nam działki, na szczęscie sie udało:-D Ja się bałam , że pies mi utonie ale jakoś dał radę, buda na podwyższeniu tylko strzelał gałkami:-D

Do góry