reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

"tulicie do eMa" hehehe dobre:-D:-D:-D
po ułożeniu wrzaskunów do łóżek jest jeszcze do zrobienia: obiad, pranie, prasowanie, ja robote mam z roboty;-), odciagnięcie pokarmu na nast.dzien itd, itp:-D
wiec o 23, jak Jagódka zamyka oczka i słodko wzdycha, my pełną parą zaiwaniamy:-D

reklama
Ani@k ale zakręcona jesteś :rofl2:
Muma piękna rocznica :tak: my mamy 1 lipca 7 rocznicę ślubu :tak::-D

Gatto miałam na 13 ale odmówiłam bo ...

...okazało się słuchajcie ,że wczoraj dzwoniła do mnie druga babka ,która jest z tej samej firmy co ta kobitka co jestem z nią umówiona na dzisiaj i reprezentują tę samą firmę i wczoraj odmówiłam kobiecie bo firma otwiera salon w Fashion u Nas w Galerii i święta i niedziele pracują ,a ja nie mogę sobie na to pozwolić niestety ,żeby pracować w niedziele i święta i zadzwoniłam do babeczki okazało się ,że niestety ale pracują 7 dni w tygodniu plus wigilie i takie tam ,jak to w marketach itd. :baffled::angry::crazy::-( i jestem rozczarowana bo myślałam,że podłapię sobie fuchę gdzieś w fajnym saloniku :dry::zawstydzona/y:

aaronka - no dobrze kok.o napisała, hahaha, tulę się do poduchy już jak coś:-D:-D Bo podudka rano czeka:tak::tak:

zuza - to niech się wypchają 7 dni w tygodniu, a Ty u siebie działasz jeszcze na superfotelu ?? ;-)

Aa Dziewczynki miałam spytać, czy któraś z Was dokarmia może dziecko Bebilonem 1 ??? Bo mam takie mleko 350 g, nie otwierane, z datą do marca 2014 - kupiłam jak dostałam zapalenia ()() jak się Oli urodził ;) Mogę zapaczuszkować i wysłać, kontakt na priv;-)

Ostatnia edycja:
zuza - to niech się wypchają 7 dni w tygodniu, a Ty u siebie działasz jeszcze na superfotelu ?? ;-)

fotel wyrzuciłam bo mi zawalał pokój ,ale działam,działam :rofl2: no proszę ,kurcze 7 dni w tygodniu i zero czasu dla siebie :angry: poszukam czegoś normalnego ,ok rozumiem co druga sobota ,ale niedziela ,piątek i świątek!

Muma a co planujesz kupić dla Emka?bo ja maszynkę do golenia mu kupię i cosik może jeszcze ;-)

aaronka ja przyznaję się bez bicia ,że sypiam do późna bo wstaję ok 10 :tak: jak czytam posty i jak kok.o pisze,że wstaje o 5 rano :szok: oo nie to ja korzystam ,korzystam ze wszystkich przywilejów bycia wolnym od dziecka jeszcze :tak:

a aaa caterina hop,hop gdzie jesteś ??

Ostatnia edycja:
no dobra.. to może jakiś przepis na to aby spać jak się nie chce????:-)

Ania w ciązy tak jest, że się cierpi na bezsenność, ale tak organizm się hartuje przed właśnie bezsennymi nocami z dzieciaczkami:)

Może pomoże ciepłe mleko przed spaniem, a jak to nie pomoże to poprostu leniu**** do woli, aż się zmęczysz:p

reklama
zuza - ja to mu chyba ławeczkę do ćwiczeń kupię bo gada i gada już o takiej od roku (pewnie nie ma na czym koszul wieszać :-D), ale to muszę ustalić z kimś żeby mi dostarczyli w dniu rocznicy bo gdzie ja takiego kloca schowam :confused: Chyba, że coś wymyślę innego ale skoro tak marzy o tym to pewnie mu kupię.. Sama też może poćwiczę:-p

Do góry