reklama
hej...witam się z kawką......wiecie troche głupio mi się zrobiło,że nie rozumiecie jak piszę,że co piszę,że jest chaos itd.......
.....pisze szybko i to pewnie dlatego są błędy,itd.....albo jak chce wam coś napisać "już -teraz"....to też za bardzo nie zwracam uwagi,czy zdanie jest mega poprawne,czy nie........bo są według mnie ważniejsze sprawy tu na wątku,niż zasady pisowni itd.....ale skoro,to "przeszkadza"i drażni,to będę pisała bez błędów i bez chaosu......

Ani@k
Fanka BB :)
dzień doberek :-)
ja przecież się jeszcze nie rozkręciłam..
a Q10 to mi się z kremem skojarzyło
nivea w dodatku i sobie tak myślę.. krem zajadacie??? ;-):-)
.. chaos w Twoich postach wynika z tego, że wszystkie informacje (ważne) które chcesz przekazać piszesz tak jakby w jednym zdaniu (czasami jest tego dużo) nie pogrubiasz osoby do której się zwracasz.. posty innych dziewczyn mają pogrunienia, oddzielenia poszczególnych wersów i to pomaga w czytaniu (mnie bynajmniej) 
Błędy zdarzają się każdej, polegają one na tym że przestawiają się literki np. zamiast napisać 'deszcz' pisze się 'dsezcsczz' - i na pierwszy rzut oka nie wiadomo o co chodzi ;-)
Myślałam ze piszesz z komórki bo ja czasami piszę i jest trudniej niż na kompie (mnie bynajmniej
) bo jest ogarniczone pole widzenia tekstu pisanego i nie mogę używać emotikonek.. 
:-(
no to się napisałam..
wczoraj wieczorem lekką panikę poczułam (Dzieć się nie miał ochoty przeciągać) i tak się położyłam i zaczęłam rozmyślać nad scenariuszem co robić dalej.. i jak dostałam kopa.. jednego, drugiego.. to aż się popłakałam ze szczęścia.. że jednak Maluch nie zapomniał jak się można fajnie bawić.. ale mnie wczoraj przetrzymał w napięciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWIELBIAM GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ogranicz???????Ani@k ja dawno temu jak gralam w Super Mario Bross to mi sie te wszytkie pulapki po nocach snily, wiec moze.....yyyy...ogranicz zakupy ;-)![]()

Aleksis już wczoraj nie miałam siły pisać.. przy takich pęcholach trza było też eMa wykorzystywać!!!Czesc,
wsio ok. lewy pecherzyk duuzy bo ma ok.19mm, prawy ok 13mm.i to wlasnie po prawej stronie mnie klulo.Musialam odpowiedziec czy zdaje sobie sprawe z ryzyka, ze sa 2 i ze chce kontynuowac.Jak nie jak tak, niech sie dzieje wola nieba
Wiec w srode o 12.10 mam IUI.Trzymajcie kciuki aby armia eMka byla silna, bo jak nie to znowu bedzie klops
@Ani@k dzis o polnocy musze sobie zrobic zastrzyk z Pregnylu aby byla owulacja.Po 36 h bedzie wykonana IUI
I tyle zamieszania
Spokojnego wieczoru
Aha, dzis sie zaopatrzylam w Q10, karmie eMa i siebie.Troche pozno,ale co zrobic
a Q10 to mi się z kremem skojarzyło

Kasica postaram się napisać zrozumiale, choć ostatnio ciężko mi coś ze zrozumieniem czegokolwiekhej...witam się z kawką......wiecie troche głupio mi się zrobiło,że nie rozumiecie jak piszę,że co piszę,że jest chaos itd............pisze szybko i to pewnie dlatego są błędy,itd.....albo jak chce wam coś napisać "już -teraz"....to też za bardzo nie zwracam uwagi,czy zdanie jest mega poprawne,czy nie........bo są według mnie ważniejsze sprawy tu na wątku,niż zasady pisowni itd.....ale skoro,to "przeszkadza"i drażni,to będę pisała bez błędów i bez chaosu......

Błędy zdarzają się każdej, polegają one na tym że przestawiają się literki np. zamiast napisać 'deszcz' pisze się 'dsezcsczz' - i na pierwszy rzut oka nie wiadomo o co chodzi ;-)
Myślałam ze piszesz z komórki bo ja czasami piszę i jest trudniej niż na kompie (mnie bynajmniej

no to się napisałam..
wczoraj wieczorem lekką panikę poczułam (Dzieć się nie miał ochoty przeciągać) i tak się położyłam i zaczęłam rozmyślać nad scenariuszem co robić dalej.. i jak dostałam kopa.. jednego, drugiego.. to aż się popłakałam ze szczęścia.. że jednak Maluch nie zapomniał jak się można fajnie bawić.. ale mnie wczoraj przetrzymał w napięciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWIELBIAM GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alex___
cześć Dziewczynki,
Aaronka- kope lat chciałoby się rzec
mam z endo kilka ciuszków, super jakość, ale ostatnio poluję jednak w c&a, zachęcają ceny 4,90, 7,90, których w endo jednak brak, a jakość c&a też b.dobra - mój hit w c&a to kurtka 3w1 dla Cuda przeceniona ze 149 na 19,90 (minus 10% za kod rabatowy, haha), już do mnie leci albo polar z watowaną kamizelką dla Martynki za tożsamą cenę. tyle, że w c&a to prawdziwe polowanie i nigdy nie wiesz co dostaniesz
Ania- nooo, to Ci Synuś suprajsa zapodał. Macie już wybrane imię?
u nas leje dziś od metra
gdzie to lato? za chwilę wracam do roboty i nie zdążę się nacieszyć basenami z Cudem.
nie pisałam Wam chyba, że musieliśmy Martynie powtarzać morfologię, bo piguła za mało krwi pobrała. ale kolejna stanęła na wysokości zadania, teraz pozostaje nam lecieć z wynikami do dr, wprawdzie już w labo mi kobita powiedziała, że jak niemowlę to wyniki ok, ale do pediatry i tak lecimy (pani dr po naszej akcji traktuje nas wyjątkowo profesjonalnie)
Aaronka- kope lat chciałoby się rzec

Ania- nooo, to Ci Synuś suprajsa zapodał. Macie już wybrane imię?
u nas leje dziś od metra

nie pisałam Wam chyba, że musieliśmy Martynie powtarzać morfologię, bo piguła za mało krwi pobrała. ale kolejna stanęła na wysokości zadania, teraz pozostaje nam lecieć z wynikami do dr, wprawdzie już w labo mi kobita powiedziała, że jak niemowlę to wyniki ok, ale do pediatry i tak lecimy (pani dr po naszej akcji traktuje nas wyjątkowo profesjonalnie)
Pieknaszyszunia
Witam sie z kanapką i pracowo już;-)
Ani@k ale dostałaś z "buta" jak to się mówi
, powiedział mamusiu nie martw się, Ty tez nie jesteś zawsze żywotna:-)
widziałaś tego linka TOMMEE TIPPEE ZESTAW BUTELKI KUBEK SMOCZKI BUTELKA (3287072632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??
aaa i wcześniej pisałyście o bajeczkach, myślałaś o nich może Książki dla dzieci - Oczami Maluszka, świat oczami dziecka ??
Aleksis nadal trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k ale dostałaś z "buta" jak to się mówi

widziałaś tego linka TOMMEE TIPPEE ZESTAW BUTELKI KUBEK SMOCZKI BUTELKA (3287072632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??
aaa i wcześniej pisałyście o bajeczkach, myślałaś o nich może Książki dla dzieci - Oczami Maluszka, świat oczami dziecka ??
Aleksis nadal trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hej dziewczynki,
my dzisiaj ranne ptaszki, normalnie to do 10:30 dobijamy z córcią
teraz Jagoda śpi, a ja nadrabiam zaległości...
Dzisiaj muszę pozałatwiać kilka spraw w ramach obchodów wspólengo pożycia
Ania, Szyszunia, rozpoczęłyście gromadzenie wyprawki??
Muma, ja też się panicznie boję burz, czytaj "stram po gaciach". A teraz burza pogania burzę...ciężki okres...ehh...ale tak jak pisałaś inaczej burze się odbiera z perspektywy domu a inaczej mieszkania w bloku...ja 25 lat mieszkałam w domu i teraz ponoszę konsekwencję burzofobii
alex_ a Martynka w żłobku ??? właśnie jak rozwiązałaś sprawę ze swoimi dziećmi pracusiu??
Caterina zaspała???
my dzisiaj ranne ptaszki, normalnie to do 10:30 dobijamy z córcią
teraz Jagoda śpi, a ja nadrabiam zaległości...
Dzisiaj muszę pozałatwiać kilka spraw w ramach obchodów wspólengo pożycia
Ania, Szyszunia, rozpoczęłyście gromadzenie wyprawki??
Muma, ja też się panicznie boję burz, czytaj "stram po gaciach". A teraz burza pogania burzę...ciężki okres...ehh...ale tak jak pisałaś inaczej burze się odbiera z perspektywy domu a inaczej mieszkania w bloku...ja 25 lat mieszkałam w domu i teraz ponoszę konsekwencję burzofobii
alex_ a Martynka w żłobku ??? właśnie jak rozwiązałaś sprawę ze swoimi dziećmi pracusiu??
Caterina zaspała???
Ostatnia edycja:
alex___
Aaronka - zazdroszczę, u nas pobudka średnio o 6, w porywach do 7 (ale tu juz muszę mieć szczęście)
Pieknaszyszunia
aaronka to słodkich snów dla Jagódki...;-)
co do wyprawki....no ja powolutku coś tam, zbieram, raczej całą sami robimy, ew w formie prezencików małych dostajemy...
teraz buszuje po endo.pl
co do wyprawki....no ja powolutku coś tam, zbieram, raczej całą sami robimy, ew w formie prezencików małych dostajemy...
teraz buszuje po endo.pl

reklama
alex___
alex nie ma czego zazdrościć, jak dziecię chodzi spać 23:00 to musi sie wysypiać przecież
wczoraj i przedwczoraj padłą po 21:00 ale to od wielkiego dzwonu się dzieje![]()
jeszcze chwilę w domu jestem, a później mama będzie jeździła do maluchów, od września Cud do przedszkola