reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto
Nie fajna ta twoja dieta zdrowotna.
Zuza
3mam &&& za rozmowę.
Aleksis
Kochana za ciebie też mocno zaciśnięte &&&!

reklama
hej...witam się z kawką......wiecie troche głupio mi się zrobiło,że nie rozumiecie jak piszę,że co piszę,że jest chaos itd.......:baffled:.....pisze szybko i to pewnie dlatego są błędy,itd.....albo jak chce wam coś napisać "już -teraz"....to też za bardzo nie zwracam uwagi,czy zdanie jest mega poprawne,czy nie........bo są według mnie ważniejsze sprawy tu na wątku,niż zasady pisowni itd.....ale skoro,to "przeszkadza"i drażni,to będę pisała bez błędów i bez chaosu......

dzień doberek :-)

Ani@k ja dawno temu jak gralam w Super Mario Bross to mi sie te wszytkie pulapki po nocach snily, wiec moze.....yyyy...ogranicz zakupy ;-):-p:-D:-D
ogranicz??????? :szok: ja przecież się jeszcze nie rozkręciłam.. :baffled:

Czesc,

wsio ok. lewy pecherzyk duuzy bo ma ok.19mm, prawy ok 13mm.i to wlasnie po prawej stronie mnie klulo.Musialam odpowiedziec czy zdaje sobie sprawe z ryzyka, ze sa 2 i ze chce kontynuowac.Jak nie jak tak, niech sie dzieje wola nieba:-D

Wiec w srode o 12.10 mam IUI.Trzymajcie kciuki aby armia eMka byla silna, bo jak nie to znowu bedzie klops
@Ani@k dzis o polnocy musze sobie zrobic zastrzyk z Pregnylu aby byla owulacja.Po 36 h bedzie wykonana IUI
I tyle zamieszania
Spokojnego wieczoru
Aha, dzis sie zaopatrzylam w Q10, karmie eMa i siebie.Troche pozno,ale co zrobic
Aleksis już wczoraj nie miałam siły pisać.. przy takich pęcholach trza było też eMa wykorzystywać!!!
a Q10 to mi się z kremem skojarzyło :zawstydzona/y: nivea w dodatku i sobie tak myślę.. krem zajadacie??? ;-):-)

hej...witam się z kawką......wiecie troche głupio mi się zrobiło,że nie rozumiecie jak piszę,że co piszę,że jest chaos itd.......:baffled:.....pisze szybko i to pewnie dlatego są błędy,itd.....albo jak chce wam coś napisać "już -teraz"....to też za bardzo nie zwracam uwagi,czy zdanie jest mega poprawne,czy nie........bo są według mnie ważniejsze sprawy tu na wątku,niż zasady pisowni itd.....ale skoro,to "przeszkadza"i drażni,to będę pisała bez błędów i bez chaosu......
Kasica postaram się napisać zrozumiale, choć ostatnio ciężko mi coś ze zrozumieniem czegokolwiek:dry:.. chaos w Twoich postach wynika z tego, że wszystkie informacje (ważne) które chcesz przekazać piszesz tak jakby w jednym zdaniu (czasami jest tego dużo) nie pogrubiasz osoby do której się zwracasz.. posty innych dziewczyn mają pogrunienia, oddzielenia poszczególnych wersów i to pomaga w czytaniu (mnie bynajmniej) :sorry:
Błędy zdarzają się każdej, polegają one na tym że przestawiają się literki np. zamiast napisać 'deszcz' pisze się 'dsezcsczz' - i na pierwszy rzut oka nie wiadomo o co chodzi ;-)
Myślałam ze piszesz z komórki bo ja czasami piszę i jest trudniej niż na kompie (mnie bynajmniej :dry:) bo jest ogarniczone pole widzenia tekstu pisanego i nie mogę używać emotikonek.. :dry::zawstydzona/y::-(

no to się napisałam..
wczoraj wieczorem lekką panikę poczułam (Dzieć się nie miał ochoty przeciągać) i tak się położyłam i zaczęłam rozmyślać nad scenariuszem co robić dalej.. i jak dostałam kopa.. jednego, drugiego.. to aż się popłakałam ze szczęścia.. że jednak Maluch nie zapomniał jak się można fajnie bawić.. ale mnie wczoraj przetrzymał w napięciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UWIELBIAM GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć Dziewczynki,
Aaronka- kope lat chciałoby się rzec:-D mam z endo kilka ciuszków, super jakość, ale ostatnio poluję jednak w c&a, zachęcają ceny 4,90, 7,90, których w endo jednak brak, a jakość c&a też b.dobra - mój hit w c&a to kurtka 3w1 dla Cuda przeceniona ze 149 na 19,90 (minus 10% za kod rabatowy, haha), już do mnie leci albo polar z watowaną kamizelką dla Martynki za tożsamą cenę. tyle, że w c&a to prawdziwe polowanie i nigdy nie wiesz co dostaniesz

Ania- nooo, to Ci Synuś suprajsa zapodał. Macie już wybrane imię?

u nas leje dziś od metra:baffled:gdzie to lato? za chwilę wracam do roboty i nie zdążę się nacieszyć basenami z Cudem.
nie pisałam Wam chyba, że musieliśmy Martynie powtarzać morfologię, bo piguła za mało krwi pobrała. ale kolejna stanęła na wysokości zadania, teraz pozostaje nam lecieć z wynikami do dr, wprawdzie już w labo mi kobita powiedziała, że jak niemowlę to wyniki ok, ale do pediatry i tak lecimy (pani dr po naszej akcji traktuje nas wyjątkowo profesjonalnie)

Witam sie z kanapką i pracowo już;-)
Ani@k
ale dostałaś z "buta" jak to się mówi :tak:, powiedział mamusiu nie martw się, Ty tez nie jesteś zawsze żywotna:-)
widziałaś tego linka TOMMEE TIPPEE ZESTAW BUTELKI KUBEK SMOCZKI BUTELKA (3287072632) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??
aaa i wcześniej pisałyście o bajeczkach, myślałaś o nich może Książki dla dzieci - Oczami Maluszka, świat oczami dziecka ??

Aleksis nadal trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej dziewczynki,

my dzisiaj ranne ptaszki, normalnie to do 10:30 dobijamy z córcią:)

teraz Jagoda śpi, a ja nadrabiam zaległości...

Dzisiaj muszę pozałatwiać kilka spraw w ramach obchodów wspólengo pożycia:)

Ania, Szyszunia, rozpoczęłyście gromadzenie wyprawki??

Muma, ja też się panicznie boję burz, czytaj "stram po gaciach". A teraz burza pogania burzę...ciężki okres...ehh...ale tak jak pisałaś inaczej burze się odbiera z perspektywy domu a inaczej mieszkania w bloku...ja 25 lat mieszkałam w domu i teraz ponoszę konsekwencję burzofobii:)

alex_ a Martynka w żłobku ??? właśnie jak rozwiązałaś sprawę ze swoimi dziećmi pracusiu??

Caterina zaspała???

Ostatnia edycja:
alex nie ma czego zazdrościć, jak dziecię chodzi spać 23:00 to musi sie wysypiać przecież:)
wczoraj i przedwczoraj padłą po 21:00 ale to od wielkiego dzwonu się dzieje:)

reklama
Do góry