reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma to brzmi jak w horrorze, to co przeżyliście w nocy,no i do tego biedny piesek!
Piżama extra, widziałam tez dla dziadków, ale nie kupuje bo nie wiem jeszcze czy bedzie wnuczka czy wnuczek.

Jak myślicie te czapeczki mogą być dla obu płci 2 PACK wiązanych czapek, RESERVED, choć są dla dziewczynki sklasyfikowane?

W ogóle te sklepy internetowe to złooo, tyle kasy ucieka :D
Aaaaa wlasnie tez zakupiłam na dzien ojca dla eMa gre fife13 na xboxa, i tez ponad 120uciekło:angry:

Ostatnia edycja:
reklama
ja też się Witam z kawką już :tak:

u mnie co chwila wyłączają prąd i nie można nic zrobić :confused:
Muma nie strasz mnie ,wszystko od Was przyjdzie do Nas znowu ,kurde co się dzieje z tymi deszczami :nerd::baffled::szok:

Aleksis śniłaś mi się dzisiaj a to dobry znak :tak:tym razem się uda uwierz mi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ani@k wiesz ,że dziecię coraz większe i chyba ciężko mu już się tam tarmosić i rzucać w tym brzuchu :tak:chyba ,prawda ?? :dry:
kasica nie denerwuj się ,pisz tak jak My do każdej z osobnej linijki i będzie spoko ,bo tak to masz wszystko zlane i dlatego Nam ciężko,nie obrażaj się od razu ,chcemy czytać Twoje posty ze zrozumieniem ;-)

i już się zgubiłam ,która pisała z Was ,że w h&m wyprzedaże bodziaków??? alex_to chyba Ty?podlecę dzisiaj i może ja coś upoluję :happy:

chodź ja już mam całą szufladę bodziaków i tak sobie myślę ,że prawie wszystkie na chłopca :happy::rofl2:

Szyszka za miesiąc masz połówkowe to się dowiesz jaka płeć i dopiero poszalejesz na wyprzach:tak:
A co do zdjęć ze ślubu to koniecznie reportaż musisz nam przygotować:tak:

Wiecie, że my mamy 4 lipca 15tą rocznicę ślubu ??:szok: Trza powoli myśleć o prezencie i jakiejś niespodziance chyba :happy:

zuza ale to oberwanie chmury było - tylko nad jedną 'wybraną' wsią :-D także spoko

Jak masz wszystko na chłopca to ZNAK :happy2:
kasica nooo ja też myślałam, że Ty z telefonu.. No trzeba się troszkę przyłożyć i będzie dobrze:tak:

Ostatnia edycja:
Muma w takim razie to ja nie wydaje juz kasy, zbieram na wyprze:-D poproszę o odłączenie od neta:-D:-D:-D i zablokowanie konta internetowego:angry:
15 lat, szok i podziw i gratulacje!!!:-)
Zdjęcia pokaże, spokojnie, tylko żebym dotrwała do ślubu :tak:
Zuzu dziś ten dzień, wiec rób się na bóstwo i pokaz się z najlepszej strony na rozmowie. Trzymam kciuki!

szkoda że h&m nie ma internetowego sklepu :-(

Zuza rośnie.. myślę że już ponad kilogram wazy, wczoraj niosłam sobie do pokoju 1,5 l wody i powiem że było co dźwigać :tak:
no i te zapełnione szuflady &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Szyszka ta wielka wyprz. w c&a to dla wszystkich.. w necie of kors
Muma ja pamiętam ze u nas była kiedyś taaka burza wiało, padało i okno w ganku nam wypierdzieliło.. tak mocno wiało ze nie mogliśmy drzwi otworzyć.. w domu byłam ja, Siostra i ciotka (raptem 2 lata starsza ode mnie) myślałyśmy dosłownie ze to koniec świata.. jak bym była sama - narobienie w gacie murowane :tak:
a piżamka Tacie centymetrów doda :tak: no i bedzie się chciał z Olusiem fotografować ;-):tak:
Kok.o :***

hej Babolki, ale naprodukowalyscie!!!

Ani@k zwracam honor :-)

Szyszka nie przesadzaj z zakupami :-p:-p

Zuza o ktorej masz ta rozmowe??

Aaronka do 10.30 :szok::szok::szok: nawet nas tu nie wkurzaj, bo kazda bladym switem wstaje:baffled:

Muma, wow, to cos na ta rocznice trzeba wymyslic chyba.

My mamy we czwartek 3cia hihi

A kiedy sie zaczynaja wyprzedaze w PL?? bede w lipcu to sie moze zalapie;-)

Gatto to Zuza ma taką piękną rocznicę ;-)

edit: Gatto przepraszam.. Zuza i Muma też przepraszam.. :zawstydzona/y: rozkojarzona jakaś jestem..

Gatto to Muma ma tą piękną rocznicę :zawstydzona/y::sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
oj tam oj tam..
Gatto, jak pisałam wcześniej, jest druga strona medalu...jak wy się tulicie do eMków wieczorami, to my do 23:00 bawimy dziecko:) i ni ma romantico:)

Jak sie Jagoda obudzi, (bo znowu sobie ucina drzemkę) wyjdę do sklepu, kupię cosik do jedzenia na dzisiejszy wieczór:)

Ostatnia edycja:
Do góry