reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam Was,

caterina-przykro mi, ze nie wyszlo. Jak to wyglada w PL z dofinansowaniem IUI czy refundacja? Jest taka mozliwosc czy tylki IVF?
Trzymam kciuki za Ciebie
Kasica widzisz, jak to szybko zlecialo. Jestem pewna, ze II wpadna bez IUI:tak:

Nie napisze z osobna, bo wiele sie u Was dzieje, a ja jestem tak zmeczona i niewyspana
Dzis mam kolejne USG, w piatek to byl 9dc i pecherzyk mial srednio 1,1 cm. Wiec za maly(wtedy w 7dc Wam zle podalam wielkosc) Oby mi urosl do wystarczajaco tak, abym w srode mogla miec zabieg. I pytanie, czy zolnierzyki eMka beda ok. Od marca minely 2,5 miesiaca, wiec mam nadzieje, ze sie nic nie przywloklo

Ah, ja tez mam jakies zwariowane sny , jakies obce malenstwo mi sie snilo_Oho, zaczyna sie schiza, a tego nie lubie bo mozna dostac do glowy nomalnie:-D
Muma-nie martw sie, lekarze strasza.Bedzie dobrze!:tak: Moja mama b.pozno sie dowiedziala, ze ma jedna komore serca powiekszona i do dzis nie ma zadnych problemow

Napisze Wam po wizycie, mam na 15:45, musze sie szykowac i umyc glowe
Pa

reklama
cześć Babole,

Katiuszka - Dziecia na brzuch i miara krawiecką najpierw główka od czubka przez szyję, środek kręgosłupa dupkę i po nóżce do pięty - tak mi pokazywała piguła w PR

Ania - w lidloku będą poduszki dla chrapiących, od razu o Tobie pomyślałam:)

Muma - będzie dobrze! skoro w normie to w normie, tego się trzymajmy

Alex__ :*** myślę ze eM bez zastanowienia mi ją kupi :-D

sobie wyobraziłam insrukcję obsługi: nie pod głowę tylko na twarz :-D:-)

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ładnie wyrośnięty pęchol i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~daj znać po wizycie co i jak :tak:

Ty sobie wcześniej robiłaś zastrzyki aby pęcherzyk pękł, tak??? teraz też będziesz tak robic???

alex dzięki, będziemy mierzyć naszego wielkoluda...eee w sensie, że długi mi się wydaje:blink:

Dziewczyny...posłuchałam mamy, nagadała mi dzisiaj i dałam Julkowi kleik ryżowy do mleka:baffled: teraz siedzę i czekam co się będzie działo:sorry2: dałam mu na 150ml mleka 1,5 miarki...tak wyczytalam w necie:baffled: zjadł całą butlę, było to o 11, kiedy można się spodziewać ewentualnych złych reakcji? bożeee chyba zejdę na zawał z tym jedzeniem, alergiami i całą resztą:baffled:

aaa no i Aleksis koniecznie zdaj relację z wizyty!!! i kciuki ogromne za pięknego pęcholka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej babolce!

Zuzanka to super! robilabys to co lubisz i jak niedaleko, to nastepny pozytyw. Dzieki za diete, chetnie ja wdroze, ale dopiero po mojej terapi, bo teraz nie moge pic mleka, ani jesc zadnych mlekopochodnych produktow. Fryzurka superowa!! Zawsze chcialam miec taka fryzurke a'la nielad artystyczny, ale mam tylko nielad:-D:-D

Muma, kurcze, mam nadzieje, ze to nic groznego.

Katiuszka ty to jestes prze-gigantka....zamiast eliminowac to ta dodaje :-D:-Dhahahahha, bezbledna jestes:-)

Ani@k ja dawno temu jak gralam w Super Mario Bross to mi sie te wszytkie pulapki po nocach snily, wiec moze.....yyyy...ogranicz zakupy ;-):-p:-D:-D

My zaklepalismy chrzciny na 23go czerwca, we czwartek mamy takie spotkanie organizacyjne. Jest 8 dzieciakow (3 dziewczynki, 5 chlopakow).

Aleksis u nas tez IUI i potem to drugie na "F" (nie pamietam jak sie nazywa) tez robia w ramach programu bezplatnego, tylko chyba wizyty usg sie placi, reszte nie. No powiedzmy, ze nie calkiem bezplatny, ale duuuzo sie oszczedza, tylko terminy sa okropnie dlugie. Ja w maju zamowilam wizyte na koniec lutego:szok:Cristina sie wczesniej urodzila :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuzanko gratulacje, będę trzymać kciuki!
Gatto to chrzciny tuz tuż. Chrzestni z rodzinki będą?
U nas postepy ze ślubem, Ł wziął sie za kompletowanie dokumentów i w sob. kupilismy garnitur pasujący do conversów +koszulą, paskiem, bielizną itp. Moje poszukiwania butów skończyły sie na niczym...
W sobote/nd bedzie malowanie pokoju dla dzidzi i naszego pokoju, wiec bede miec co robic...

Gatto a to ze względu na Cristinkę?mleka i nabiału nie możesz? co do fryzury to zbierałam się do niej i nawet powiem ,że wyszło lepiej niż przypuszczałam ;-)
szyszunia przyjedź do Wawy tutaj znajdziemy dla Ciebie butki :tak:a z malowaniem uważaj teraz nie jest zdrowe wdychanie farby w Twoim stanie i spanie później w tym smrodzie ,wiem coś o tym bo mnie przez 2 tygodnie głowa bolała po remoncie i w trakcie (malowania) a spuchnięte dłonie miałam,że nie mogłam ściągnąć obrączki z pierścionkiem :baffled::no: więc masz powód na odwiedziny niech eM maluje a Ty mnie odwiedzisz :happy2:;-):-):tak::tak:

reklama
Zuzanko nie ze wzg na nia, mam zalegla terapie jodem po usunieciu tarczycy i tutaj do uzyskania optymalnego wyniku scentograficznego mam zakaz jedzenia wszystkiego co zawiera jod (ryby, owoce morza), wapn (mleko i pochodne) i wszystko co zawiera czerwone barwniki (napoje, sosy pomidorowe itp), ale naturalnie czerwone moge jesc (truskawki, pomidory itp)

Do góry