Aleksis1
Fanka BB :)
Witam Was,
caterina-przykro mi, ze nie wyszlo. Jak to wyglada w PL z dofinansowaniem IUI czy refundacja? Jest taka mozliwosc czy tylki IVF?
Trzymam kciuki za Ciebie
Kasica widzisz, jak to szybko zlecialo. Jestem pewna, ze II wpadna bez IUI
Nie napisze z osobna, bo wiele sie u Was dzieje, a ja jestem tak zmeczona i niewyspana
Dzis mam kolejne USG, w piatek to byl 9dc i pecherzyk mial srednio 1,1 cm. Wiec za maly(wtedy w 7dc Wam zle podalam wielkosc) Oby mi urosl do wystarczajaco tak, abym w srode mogla miec zabieg. I pytanie, czy zolnierzyki eMka beda ok. Od marca minely 2,5 miesiaca, wiec mam nadzieje, ze sie nic nie przywloklo
Ah, ja tez mam jakies zwariowane sny , jakies obce malenstwo mi sie snil
ho, zaczyna sie schiza, a tego nie lubie bo mozna dostac do glowy nomalnie
Muma-nie martw sie, lekarze strasza.Bedzie dobrze!
Moja mama b.pozno sie dowiedziala, ze ma jedna komore serca powiekszona i do dzis nie ma zadnych problemow
Napisze Wam po wizycie, mam na 15:45, musze sie szykowac i umyc glowe
Pa
caterina-przykro mi, ze nie wyszlo. Jak to wyglada w PL z dofinansowaniem IUI czy refundacja? Jest taka mozliwosc czy tylki IVF?
Trzymam kciuki za Ciebie
Kasica widzisz, jak to szybko zlecialo. Jestem pewna, ze II wpadna bez IUI

Nie napisze z osobna, bo wiele sie u Was dzieje, a ja jestem tak zmeczona i niewyspana
Dzis mam kolejne USG, w piatek to byl 9dc i pecherzyk mial srednio 1,1 cm. Wiec za maly(wtedy w 7dc Wam zle podalam wielkosc) Oby mi urosl do wystarczajaco tak, abym w srode mogla miec zabieg. I pytanie, czy zolnierzyki eMka beda ok. Od marca minely 2,5 miesiaca, wiec mam nadzieje, ze sie nic nie przywloklo
Ah, ja tez mam jakies zwariowane sny , jakies obce malenstwo mi sie snil

Muma-nie martw sie, lekarze strasza.Bedzie dobrze!

Napisze Wam po wizycie, mam na 15:45, musze sie szykowac i umyc glowe
Pa