reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej :-)
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piękny pęchol! :-)
katiuszka hyhy :-D to co? jutro wypróbuj już słoiczek jakiś z ziemniaczkiem i indyczkiem czy cuś takiego, co?;-):-D
zuzka nooo jakby się udało to byłoby super! praca zgodna z zainteresowaniami :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za udaną autoprezentacje:-D

a, zastrzegłam swój dowod, a wcześniej pol dnia szukałam numeru dowodu, jak na złośc nigdzie nie miałam zapisanego... dopiero w pracy w kadrach mi podali:-) teraz czeka mnie papierologia w urzędzie i wyrobienie nowego.

Ostatnia edycja:
Czesc,

wsio ok. lewy pecherzyk duuzy bo ma ok.19mm, prawy ok 13mm.i to wlasnie po prawej stronie mnie klulo.Musialam odpowiedziec czy zdaje sobie sprawe z ryzyka, ze sa 2 i ze chce kontynuowac.Jak nie jak tak, niech sie dzieje wola nieba:-D

Wiec w srode o 12.10 mam IUI.Trzymajcie kciuki aby armia eMka byla silna, bo jak nie to znowu bedzie klops
@Ani@k dzis o polnocy musze sobie zrobic zastrzyk z Pregnylu aby byla owulacja.Po 36 h bedzie wykonana IUI
I tyle zamieszania
Spokojnego wieczoru
Aha, dzis sie zaopatrzylam w Q10, karmie eMa i siebie.Troche pozno,ale co zrobic

eee no weźcie...:sorry2:ale się ze mnie nabijacie:zawstydzona/y:;-)kurna...mama z babcią mi nagadały, potem kuzynka, żeby dawać już jakiś kleik albo kaszkę:baffled: no to wybrałam kleik. Póki co nie miał żadnych bóli, a czy dostanie wysypki, no to trzeba poczekać...chyba:confused:
A owoce chciałabym już wprowadzać, mały ma juz 4,5 miesiąca to chyba najwyższa pora, nie? ale zacznę chyba od soku jabłkowego z wodą, potem soku marchwiowego z wodą, jak to się przyjmie, to spróbuję jabłko ze słoiczka. No ale jeszcze się boję:baffled:
Gatto a Ty kiedy coś zaczynasz z nowym jedzeniem, wiem, że pisałaś, ale już się pogubiłam:sorry2:wiem, że od owoców i warzyw chcesz zacząć, tylko nie pamiętam kiedy. A ten chrzest to robicie w polskim kościele czy we włoskim?
zuzanka no to gratulacje!!!! to teraz będziesz u siebie robiła prywatnie i zawodowo w salonie, tak?
szyszunia czyli Twój przyszły mąż będzie troszkę zwariowany miał strój, chodzi mi o te conversy:-) mój kolega z podstawówki tak był ubrany do ślubu...yyy w sumie to nie wiem czy na ślubie w kościele miał takie buty czy tylko do sesji zdjeciowej:baffled: ale super wyglądało:tak:
kok.o powodzenia w urzędach!!!
aleksis super!!! czyli szansa na bliźniaki:tak: kciuki zaciskam wszystkimi kończynami:tak::-D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Aleksik ja już zaczynam trzymać kciuki, będzie dobrze!
Katiuszka no tak sobie wymyślił, mnie to spodobało, dopasował sobie garnitur, spodnie ze zwężanymi nogawkami i wszystko pięknie do siebie pasuje...:tak:
Koko łączne się w bólu mnie czeka wymiana dok po ślubie...
Zuzanka juz patrze ile z wro do iwicznej:-D:-D:-D ale eM by sie zdziwił :-)

Kok.o no to cie czeka kolejka w urzedzie :sorry2:

Aleksis a jakie jest ryzyko z IUI i 2ma pecholami?? bo ja niekumata w te klocki jestem:baffled:

Katiuszka ja wprowadze owoc (jablko, gruszka, sliwka) pod koniec miesiaca jak mloda bedzie miala 4.5 miesiaca. Raczej bede kupowac swieze owoce i je trzec na tarce takiej specjalnej coby jakby mus wyszedl. Na poczatku malo, pozniej wiecej (nawet caly owoc mozna -mowila pediatra) oczywiscie jako deser, nie zastepowac mleka. Poki ma dobra wage i rosnie, nie bede wprowadzala zadnych kaszek czy kleikow, bo mysle, ze latwo przedobrzyc takimi rzeczami i wyhodowac sobie grubaska ;-)

Szyszka to bedzie niecodzienny slub, jedno w converach, drugie z brzucholem:-D:-D:-D koniecznie nam musisz pokazac zdjecia :tak:

hej!!nie,Ani@k,nie pisze z komórki....!szczerze...to nie wiem o co chodzi????:confused::confused::confused:,że piszę,zle,że chaotycznie,że nie rozumiecie itd...nie kumam o co kaman...ale trudno!Aleksis,za Ciebie MEGA KCIUKI Trzymam!!!!!!!!!

reklama
Dobry wieczór Kochane...

ja dziś jak po sól...

u nas święto popędza święto, wczoraj urodziny Męża, jutro (czyli we wtorek) rocznica ślubu...

jestem mocno zakręcona w związku z powyższym, więc za wiele nie wiem co się dzieje na bb.

Doczytałam tylko, że Aleksis ma w środę wielki dzień...
Aleksis......trzymam kciuki byśmy razem świetowały:)

Ani@k trzymaj się mamusiu:) !!!!!!!!

Mamy, ja ostatnio szaleję w sklepie internetowym Endo, słyszałyście???

Staraczki &&&&&&&&&&

Jesteśmy z Jagodą po ważeniu i mierzeniu. Mała waży 6, 458. Mój kręgosłup to czuje...już myślę o odwiedzeniu ortopedy..

Lecę, dobrej nocy

i jeszcze raz Aleksis....&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry