reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć dziewczynki

ja zabieg miałam przed 12 ładnie mnie przyjęli ,znieczulili ,dziewczyny (pielęgniarki ) bardzo sympatyczne:-) więc HSG poszło szybko i bez komplikacji, jajowody mam podobno drożne ,nawet ten lewy mi się udrożnił przy wciskaniu kontrastu,w domu byłam przed 16 przespałam 2 h i na meczu odpoczywam bez alkoholowo :tak:no bo dieta i narkoze miałam więc nie wolno!

a jutro się wybieram już na siłkę :) bo już mnie dzisiaj nosi bo nie ćwiczyłam :rofl2::laugh2:

katiuszka kochana to idź zrób i nie będziesz się denerwować :****
Muma to masz dom pełen ludzi znaczy się ,ja nawet nie mam bezalkoholowego :-( ale za to wodę mam pod ręką :laugh2:
kok.o odpoczywaj kochana a fasol zaraz będzie duuuży i będzie dawał Ci kopniaki i znaki ,że jest :tak:Ani@k a jaki 2dc ?? nie wiem o co chodzi? a zdaj relację kochana jak było w SPA???

kasica no to szalejesz z włosami !!!!:-) ja chyba muszę się wybrać na zakupy bo przydałoby mi się parę rzeczy :tak::-D
bionda :******** tulę no i kochana działamy w tym cyklu na maxa!!!!nie ma obijania !!!

uciekam odpocząć jeszcze dzisiaj jutro wpadnę rano na kawkę :*********
MIŁEGO DZIEWCZYNKI

reklama
Heej Lalki!!!!:biggrin2:
Wróciłam z uzdrowiska.. wymasowana, wypielęgnowana, napasiona i napojona że moje brzuszki sprzed urlopu o kant doopy rozbić.. bo chyba przytyłam.. nie wiem ile, bo na wagę boję się stanąć:zawstydzona/y::biggrin2: ale skoro karmili - to jadłam (nie zapraszajcie mnie do siebie, a jak już się stanie że będę u was - nie dawać mi jeść!!!!).

No i chwilę człowieka nie ma, a tu takie niusy!!!!
Katiuszka z II krechami, Misia wśród nas!!!!! Kasia.natka i Katiuszka - jeszcze raz Wam gratuluję!!!!!!!!!:biggrin2:
Zuzanka dokładnie wiem co czujesz.. bo czuję się tak samo.. chodzi mi o 'egzystencjonalizm' a hasło 'nowy cykl - nowa szansa' hmm.. czasami nie chce mi się go analizować.. bo mi się nie chce.. ale jak nadchodzi 'inwazja dni płodnych' mój zapał wzrasta.. skutki są widoczne i zawsze pytam 'dlaczego?' i tak w koło macieju.. a.. i ja nie byłam w spa.. tylko w uzdrowisku.. gdzie masażystów mają zarąbistych :-)
Gatto no ja tak zachwalałam ten wątek, że laski takie fajne, ze się możźna odnaleźć.. że znajdzie się zrozumienie... ze miło i fajnie i baardzo sympatycznie.. że każda 'nowa' zaciąża.. a Ty takim tekstem pojechałaś??? ja też czasami czuje że tu nie pasuję.. bo klepnę jakiś dyrdymał.. ale trzymam się i się nie puszczam.. i tu i na wątku 'po starconej ciąży'.. więc nie rób przykrości mnie i nam wszystkim (i Biondzie - bo ona też na obczyźnie) i pisz o wszyskim... o glutach, smakrach, pizzach, dołach, radościach.. i nie przejmuj się ze czasem ktoś nie czyta tego co napisałaś.. ja czasami muszę pisać kilkakrotnie aby mnie zauważyły..:biggrin2:;-) dlatego mam tyle wszystkiego w sygnaturce - aby mnie mozna było zauważyć ;-)
Bionda miło ze wróćiłaś.. super że się wszystko układa, a sprawy sercowe dopiero się 'rozkręcą'.. teraz stres 'badaniowy', diagnozy, konsultacje i nie wiem co jeszcze, więc siedzę i czekam..:zawstydzona/y:

Też miałyście tak, że byłyście w stanie, ale nie wiedziałyscie co zrobić??? ja włąśnie tak teraz mam, się zastanawiam, myslę, rozważam.. ale czy ja mam aż tyle mocy do tego wszystkiego??? hę???

Kok.o Ty przecież wiesz, że będąc w ciąży.. można zauważyć plamienie w terminie @ (gdyby miała nadejść)??? po drugie.. najprawdopodobniej we wtorek idziesz do lekarza.. idź moja droga na zwolnienie.. siedząc przyjmujesz pozycję inną niż gdy leżysz..
Mój lekarz (gdy byłam w ciąży - na początku) jak miewałam plamienia.. takie brązowawe.. nie często ale miewałam.. powiedział, że 'brązowawe' są 'do przyjęcia'.. gdyby była 'czerwona krew' wtedy do lekarza.
I najważniejsze - wcale to nie musi oznaczać najgorszego!!!! To macica po prostu się powiększa i nie ma mocnych aby obyło się to bez żadnych oznak!!! :tak:
Mama silna, Tata silny to i Groszek silny!!!! No ja innej opcji nie wiedzę!!!!!

Muma Fasol już 100% pewny (znaczy że chłopak), Kasia.natka na swoim połówkowym miała powiedziane ze będzie dziewczynka i wyszła dziewczynka, u Ciebie będzie tak samo.. tzn. jak zostało powiedziane ze chłopiec to wyjdzie chłopiec:tak:

Dziewczyny: Zuzanka, Gatto, Lopop, Caterina, Aleksis, Kasica, Bzzzz (pominęłam którąś?)- rozumiem ze my zostałyśmy na 'polu bitwy'.. może obierzemy jakąś strategię??? no musi być jakiś 'myk' w robieniu dzieci..:eek:

Aaaaa...
wiecie jaką śliczną dziewczynkę tam poznałam??? Zuzię.. oczka - czarne!!!! blodnyneczka.. a jak milutka!!!!! ma chyba (na moje oko) 5 lat..

Alex___ wyczochraj odemnie Cuda!!!!!! no i wracaj szybko na forum!!!!

Ostatnia edycja:
Jestem i ja Laski moje drogie :tak:. Musicie się narazie przyzwyczaić do mojego POJAWIAM SIE I ZNIKAM ale taki mam teraz podły czas i błagam już najwyższego żeby minął bezpowrotnie.
Co do pracy, to okazało się dziś, że jestesmy w czarnej dooopie. Te tcze przysięgi co do płatności okazały się kłamstwem. Koniec końcem znalazł się jeden normalny człowiek w firmie, który nas poinformował co mamy zrobic żeby wych... szefa. Mnie dzis zapłacili jedną fakrturę a następnej nie mają zamiaru płacić, mojemu Y wiszą 18 faktur :wściekła/y:. Dziewczyny gra rozgrywa się o bardzo duże pieniądze, za które moglibyśmy mieszkanie kupić, więc chyba mnie rozumiecie. Finał jest taki, że 18 czerwca nasza firma ogłasza upadłość i mamy tylko do tego momentu czas na zadziałanie. Do tego wszystkiego moja mama zaczyna mi popłakiwać, że nie przyjeżdzam i jest mi z tego powodu bardzo przykro. Niestety nie mogę wyjechać jak tego nie załatwię :no:.
Teraz o starankach... Nasza pani dr. Muma stwierdziła mi po wykresie możliwą wcześniejszą owulację bo tempka jakas chyba zidiociała. No i się hyśtamy już tak na wszelki wypadek :-D. No i Muma kochana już we wtorek mi wysyła ziółka i testy owu gdybym znów odwaliła numer i nie zaszła :eek:i jeszcze podtrzymywacz bo to przecież już stara jestem a nie wiadomo jak tu działają włoscy gini. Tak myślę, że fajnie by było jakby Muma na odebranie mojego porodu tu przyleciała :tak:. A i jeszcze uradziłyśmy, że jak nie mam siekiery pod łóżko to wsadzę wiertarkę elektryczną :-D.
Gatto, fajnie że się odezwałaś! Może będzie nam razniej starac się razem na obczyźnie, zawsze któraś się może podzielić jakimis doświadczeniami.
Ani@k, super, że już jesteś bo te ranki i kawki bez Ciebie to nie to samo i dziewczyny też napewno tak myślą. Jak możesz kochana mówić, że czasem myślisz, że tu nie pasujesz? Musisz tu pisać do emerytury i kropka. Ale miałaś fajnie z masażami, uwielbiam nawet bym oddała za masaż tależ mojej zupy szczawiowej, o pomidorowej nie wspomnę :-). A radę dasz napewno, zawsze mamy więcej siły jeśli chodzi o naszych bliskich, niz o walkę nad sobą.
Zuzanka, cieszę się że już po zabiegu i jaja mają odkorkowane autostrady :tak:. Tylko cholero o jakiej ty siłowni mówisz dzień po zabiegu? Dziewczyno ANI MI SIE WAŻ!!! Zbieraj siły na staranka, bo wiesz, mamy zawody w tym cyklu:-).
Katiuszka, dobrze że idziesz na badania to będziesz spokojniejsza i trochę psychicznie odpoczniesz. Najgorzej to się zastanawiać i gdybać, a wyniki ci dr. Muma zinterpretuje jeszcze przed lekarzem. Fajnie, że spędziliście otwarcie Euro razem z eMem na kanapie i eM bez piwka. Super facet, juz widać, że się przejął rolą i wspiera swoją eMową :tak:. Ja wypiłam pifko za Twojego eMa i za ten remiz. Mogło być gorzej.
Haszitka, nie martw się jeszcze na zapas. Ja jak wykryłam coś w piersi to odrazu poszłam na onkologię, oni najlepiej się znają a normalny lekarz najpierw gdyba i tylko stracha robi. Musi być wszystko dobrze i napewno będzie!!! Nie dopuszczaj do siebie złych myśli.
Kok.o dobrze że sobie polegujesz i dogadzasz, ta młodą kapustą to mnie rozwaliłaś. Za mną chodzą kluski (pyzy) z truskawkami, nawet w nocy mi się śnią. Nie przemęczaj się a wszystko będzie OK! Tylko idz juz na to zwolnienie :tak:.
Kasica, no właśnie zostałaś tu już ostatnia Kaśka niezaciążona i Cię to kochana nie minie. Nie wyłamuj sie z szeregu! Fajne masz te imprezki rodzinne, mnie tu strasznie brakuje mojej polskiej rodzinki bo włoską mam az za dużą.
Aleksis, kiedy masz tą wizytę u lekarza z dalekiego wschodu czy medycyny chińskiej. Ja mam stały dostęp do takiej lekarki i też myślę żeby mi coś przysłała na te sprawy.
Lopop, już po komunii ale chyba jeszcze odpoczywasz? bo coś cichutko.
Kasia.natka , jak już dojdziesz do siebie to daj znak i koniecznie fotke na schizolcu wstaw. Buziaczki od e-ciotki :-).
Bzzz, jak u Ciebie? Juz trochę lepiej sprawy rodzinne?
Muma, kochana jesteś :tak::tak::tak:.

Ostatnia edycja:
biondia....................to jest masakra co opisujesz!!z ta pracą!:-(brak słów!!!!co to za firma???co to za ludzie????!jeju........współczuje ,bo to co przezywasz teraz to nie powinno tak być!!!!!!!!!!zaległe pieniądze?!!zaległe faktury??!!szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dla mnie to szok!!!!!!!!!!!!!!!!!Kochana mam nadzieje,ze wyjasni sie to pozytywnie,na wasza stronę oczywiście!!!!!!TRZYMA KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzis z mężem byłąm we wrocławiu w REALU na zakupach,no i weszliśmy do sklepu z ubraniami,do Diversa,Adam kupił sobie spodnie,a mi kupił 4 koszulki:-)dodam,że naprawde ...............zaj=ebiste:)hi hi!!No i ok.potem poszliśmy po sprzeta do moich włosów;-)potem na real i tak chodzilismy.I tak prawie 5 godzin nam zeszło:-)Wrócilięmy do domu,moja mama pyta co kupilismy itd?wiec jej mówie i pokazuję i nagle co??!!wyciagam koszulki które mam zapaknowana a na jednej KLIPS!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:O fuck:(:(:(hi hi!!sprzedawca zapomniał tego klipsa odknogować:(:(kurcze wkurzyłąm się trochę itd!!bo do wrocławia mamy 30 kim,wiec nie bede specialnie jechała z klipsem!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:ale mój Ada mówi,ze w niedziele do Castoramy che jechac,wiec i ja pojade z pojde tam z tym klipsem!!!!!!!!!!!!!!!!!alez im nagadam:):):):):):):)P

Kasica, no to firma w której do tej pory bardzo dobrze zarabialiśmy, tymbardziej jesteśmy w szoku że tak się z nami postępuje. Zresztą ze wszystkimi którzy tam pracowali. Moi szefowie a mam ich 4, 3 to własciciele i czwarty mój szef czyli szef od sprzedaży na eksport (ja sprzedaję z włoch do polski). 4 okazał się dzis naprawdę prawym człowiekiem i przyjacielem bo wyjaśnił nam co reszta knuje i jak mamy postąpić żeby wyrwać kase, naszą zresztą. Dowiedziałam się też od niego że firma będzie nadal pracować tylko pod inną nazwą i on chce żebym dla nich pracowała dalej, mij Y juz nie będzie. I teraz znow nie wiem co mam robic, bo w poniedziałek jedziemy robic wojnę a potem dalej będę dla nich pracować?

Dobry numer z tym klipsem, ja kiedyś dostałam od siostry kalendarz z naklejką i potem w innych sklepach dzwoniłam. Doszło do tego że mnie posądzili o kradzież ale w sklepie gdzie nie było kalendarzy. Myślałam że przetrące moją siostre :tak:. Nie zapomnij paragonu!!!

Ostatnia edycja:
aaaaaaaa Haszitka...............ja kupiłąm taki sprzęcior:)taka loko-suszarka,ma 2 różen końce jeden węższy drugi grubszy,z ROWENTY kupiłam.Końcówki same się super obracaja,ze świetnie daje radę:)Dziś byłą próba:)kurcze fryz mam taki jak od fryzjera jakiegoś:):):):)ps.kosztowała 339 złoty:wściekła/y:ale nie załuję,no i gwarancję na KAZDE uszkodzenie ma 3 lata!!!ja tam jestem zadowolona:-)ps.mąż tez bo marudzic nie bede,że nie umię sobie włosów wymodelować:):-)

reklama
aaaa robić awanturę????????? ap otem prcowac???? kurcze sama nie wiem co bym zrobiłą?!!!a moze rozmowa z Nimi wszystkimi???? co się dziej?jak firma stoi?................jeju naprawde nie wiem co jest lepsze/////

Do góry