katiuszka79
Fanka BB :)
I widzicie Dziewczyny, tylko chinskie i włoskie testy nie działają !!!
bionda wyślę Ci angielski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I widzicie Dziewczyny, tylko chinskie i włoskie testy nie działają !!!
Ja z telefon
u bo bedziemy pózno w domu:-) Mamy zdrowego Synka !!! :-):-):-)
dziekujemy za kciuki, wszystkie ciotki sciskamy mocno:-)
Haszitka a sama go wyczułaś? czy taki malutki ze na usg tylko widac go było? to pewnie nic groznego oj bede mocno trzymac kciuki za pozytywne wyniki a kiedy sie wybierasz? i kiedy wyniki?
Muma, a widzisz Fasol to nie Fasolowa, mówiłam Ci rano :-). Czyli Julka nie będzie musiała oglądać różoweg.
Hashidka, nie martw się na zapas zmianą w piersi, często to są gruczolaki albo zatkane przewody mlekowe. Ja miałam to i to podobno to już taki urok tarczycowych . A w naszym wieku jak nam nikt jeszcze gruczołów mlekowych nie przetkał to może się tak dziać. Napewno wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki.
Dziewczyny, trzymam za Was wszystkie kciuki i za ciężarne i za fasolujące !!!
No i Misia, czekamy na Ciebie, zakładaj butki i wychodz , a i ubierz się ciepło bo tu trochę zimno!