reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja tez bede miala pierwsza dzidzie po 30-ce:)
Dziewczyny, zastanawia mnie jedno - czemu wy wszystko tak zdrabniacie..obiadek, domek, mezus, pracka, prasowanko..itditp? Nie chce absolutnie nikogo tu urazic, tylko jestem ciekawa. Lubie bardzo Was czytac...ale te zdrobnienia..troche to (a nawet bardziej niz troche) dla mnie infantylne

reklama
Wiesz, fantazja piszemy zdrobnieniami bo poprostu je LUBIMY! I tyle... Poza tym wielu z nas brakuje dziecka i wiele z nas czeka na to ze sie uda, uprogniony cud do ktorego matka zwykle mowi pieszczetliwie i zdrobniale!!!!!!!

Pozdrawiam was cieplutko dziewczynki! :-) :-) :-)

hm... ja lubie mówic zdrobnieniami, nie tylko na BB, ale tutaj wydaje mi sie ze to bardziej zbliża :) bo z przyjaciółmi wlasnei tak sie rozmawia :) a towarszyszki z BB to są dla mnie przyjaciółkami :)
<cmokaski> ;)

Lapiseczku, zgadzam sie z tobą w całóści :)

Och Elzbietko !Nie wiedzialam ze ty jestes taka mlodziutka...23 lata - piekny wiek...tylko pomarzyc ;-)

Alez ja tez lubie sobie pozdrabniac;) Mezus ostatnio mnie spytal co z nami (tj. kobietami) nie tak, ze ciagle tak zdrobniale...hm..u mnie to zaczelo sie posuwac i zastanawiam sie czemu:) I tak sobie pomyslalam, ze im silniejszy instynkt macierzynski, tym wiecej zdrobnien. To tylko takie moje spostrzezenie i chcialam wiedziec czy cos takiego u siebie zauwazacie.
Pozdrawiam cieplutko:)

od jutra 23lata tez pozostanie w mojej sferze nierealnych marzeń :(. szkoda...
a po 30 to mam nadzieje ze urodze 3 dziecko :D. musze sie z dwójką sprężyć. na razie z tym pierwszym mi jakos tępo idzie, ale juz czuję ze jest z górki :laugh:

Lapis_Lazuli pisze:
na tym forum między nami,  uważam są naprawdę pzryjacielskie więzi, mimo że się nie znamy osobiście i pewnie nigdy nie poznamy ;)

Elżbietka pisze:
a towarszyszki z BB to są dla mnie przyjaciółkami :)

Macie rację Lapisku i Elżbietko...bo nie znamy sie w realnym świecie a jesteśmy wirtualnymi przyjaciółkami...takimi do tańca i do różańca...a szczególnie do fasolek ;D

Fantazja witaj w gronie trzydziesteczek ;D

Podpisuję się pod słowami Lapis obiema łapkami a jak mnie mąż wk... to nie ma mężulka na długo ;)

Ja mam przerwę w oglądaniu - cholender nie zdążymy z filmami na pewno tym bardziej, że za godzinkę leci na Canale "Bez przebaczenia"

Kolorowych snów :)

reklama
moniolek pisze:
Fantazja witaj w gronie trzydziesteczek  ;D

Podpisuję się pod słowami Lapis obiema łapkami a jak mnie mąż wk... to nie ma mężulka na długo  ;)

Ja mam przerwę w oglądaniu - cholender nie zdążymy z filmami na pewno tym bardziej, że za godzinkę leci na Canale "Bez przebaczenia"

Kolorowych snów  :)

Widzę Moniś że masz maraton filmowy tak jak ja...............ale ja juz zmykam do łóżeczka dalej sie kurować.

Dobranoc wszystkim, papa

Do góry