reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Lapisku! Nieczym sie nie martw napewno bedzie super!

TRZYMAMAY KCIUKI ZA OBRONE !!!

reklama
anusienko - opinie byly rozne..Ale ocenil je rowniez ( na forum ) jeden z najlepszych ginow od bezplodnosci we Wroclawiu i napisal ze nie sadzi by te wyniki byly powodem naszych niepowodzen . Wiec chyba tragicznie nie jest..pod koniec marca maz jedzie do Polski do fachowcow i bedziemy wiedziec dokldnie co i jak...

no to super - będziesz się przenosic od naszego doktorka do..... - podejrzewam masz na mysli dr P. mówiąc o ginie od niepłodności?

Tak mam na mysli dr Polaka;-) Chociaz ja sama chodze do innego fachowca dr Jarosza ;-)

Lapis nic się nie martw - kciuki zamówione, na pewno obrona przejdzie gładko :)

Majeczko bardzo się cieszę, że z wynikami męża nie jest źle

Ja idę spać, bo ciężki dzień miałam, dobrej nocki :)

reklama
Lapis
Ja tez trzymam kciuki!!! Ostatnio moja szwagierka się broniła.. ;D Fakt, to tylko formalność, ale jest to jednak duże wydarzenie:)
Ach i pomysleć, ja się broniłam prawie 4 lata temu ::) a wydaje mi sie, że to było wczoraj...
Ale było bardzo miło i przyjemnie, atmosfera spokojna... za tydzień będziesz już utytułowana ;D i będziemy tu opijać Twoją obronę, hihi :D

Do góry