reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dzień dobry :)

U nas sypie śnieg nic nowego przecież jest marzec więc czego można się spodziewać :mad:

Wczoraj byłam u gina - laparoskopia przesunięta o miesiąc no cóż - poczekamy :)

Kasiu - czekamy na zdjątko

witam grono przyjaciółek po ....-stce !!!!

JA dzis zostałam w domku - przeziebienie sie pogłebiło !! a poza tym spadło tyle śniegu ,ze wyjazd nie byłby dobrym pomysłem.

Anuśienko dobrze, że zostałaś w domku, ja właśnie wróciłam z zakupów - ziąb straszny mimo, że miałam rękawiczki palce mam skostniałe ech szkoda już słów a podobno za dwa tygodnie wiosna ::)

Lapis na pewno za tydzień będzie śnieg, w górach na pewno nie stopnieje co najmniej do maja

moniolek pisze:
Anuśienko dobrze, że zostałaś w domku, ja właśnie wróciłam z zakupów - ziąb straszny mimo, że miałam rękawiczki palce mam skostniałe ech szkoda już słów a podobno za dwa tygodnie wiosna  ::)

Anusienko, no to chyba dobrze że nie pojechalaś, pogrzej się w łóziu z herbatką z cytynką i jakimiś smakołykami, trzeba "wykorzystać" przeziębienie

Oj dziewczynki ja wprawdzie nigdzie nei wychodzę ale od rana gotuje rosołek- chociaż nidy nie wiadomo jak z tymi kurczakami :laugh: , duszę cielęcinke z cebulką, wstawiłąm i wywiesiłam 3 prania, 1 małe prasowanko i 1 pracka na kompie..............ale mam tempo co?
Nie amm siły leżeć- ale na dwór nei wychodzę!!!!!!!!!!!!!!

Lapis_Lazuli pisze:
No, no Anusienko, ale masz tempo faktycznie, ja zrobiłam dzisiaj tylko grzaneczki mężowi na śniadanko, i cosik tam w pracy mojej i tyle, ale na pewno zrobilabym więcej gdybym mogla rano normalnie egzystować,ale nie mogę bo jak wspomniałam mamy jeden pokój razem z kuchnią a mój mąż lubi sobie pospać ::)

chociaż raz niech sie wyśpi!!!! w końcu to wekend :laugh:

dziewczynki chcę wysłać męża do wypożyczalni na wieczór.Moze macie coś do polecenia jakiś thriller..........fajny

Lapis_Lazuli pisze:
Ja uwielbiam horrory, moim ulubionym jest Blair Witch Project 1 i 2, zrobił na mnie ogromne wrażenie, naprawdę. Świetny jest też Oszukać przeznaczenie 1 i 2, sceny...że hej. Jeszcze pomyślę to może dopiszę.

nie widziałam- ostatnio oglądałam Stygmaty, Królestwo niebieskie- ale to nie thriller, a maż Piłę

dziękuję Lapisku - ciekawe czy będzie w wypożyczalni.....
muszę lecieć bo cielęcinka sie pali!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Obiadem zapachniało Anuś prześlij trochę rosołku :)

Ja dzisiaj mam kurczaczka a co tam przynajmniej jedna będzie choroba zdiagnozowana ;) suróweczkę i fryteczki.

Później sprzątanie, muszę PITy koledze wypełnić i wieczorkiem seans filmowy - tylko my, chipsy i winko ;) a mam tyle, że nie wiem od czego zacząć - chyba od "Good night and good luck", później "Sin City" no i na deser zostawiam Kill Billa - mąż będzie psioczył bo już mogę z pamięci dialogi mówić, ale nic na to nie poradzę po prostu uwielbiam ten film :)

cholerka właśnie mi się olej pali :mad: mało mi fryty nie wyskoczyły

Do góry