reklama
Muma
Fanka BB :)
Hej Kobietki,
Ja też nie wyleczę się z tego kataru i kaszlu, co rano to gorzej, a tu już owu za progiem i powoli odstawiam leki ;-)
Robię sobie w przyszłym tygodniu monitoring, co by się nie okazało , że znowu u mnie jakieś są przeboje ;-)
katiuszka- dawaj znac od razu kochana, nie puszczam kciukasów, zakup testy koniecznie i testuj jakby coś !! A ogólnie to uważajcie tam na siebie , jak nie wichury to prawie wypadek , ojojoj , ostrożni bądźcie..
U nas dzisiaj wieje strasznie ale nic nie zakmnęli, trzeba pracować :-)
Miłego dnia wszystkim :-)
Ja też nie wyleczę się z tego kataru i kaszlu, co rano to gorzej, a tu już owu za progiem i powoli odstawiam leki ;-)
Robię sobie w przyszłym tygodniu monitoring, co by się nie okazało , że znowu u mnie jakieś są przeboje ;-)
katiuszka- dawaj znac od razu kochana, nie puszczam kciukasów, zakup testy koniecznie i testuj jakby coś !! A ogólnie to uważajcie tam na siebie , jak nie wichury to prawie wypadek , ojojoj , ostrożni bądźcie..
U nas dzisiaj wieje strasznie ale nic nie zakmnęli, trzeba pracować :-)
Miłego dnia wszystkim :-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej kochane moje ,
katiuszka o rany boskie ,dobrze,że nic się nie stało ......a @ nie ma rozumiem?
Muma jak dieta mi spadło od wczoraj o,5 kg czyli w sumie 1,5 kg oj nie wiem czy nie za słabo mi spada
Brzózka cześć kochana ,to gdzie Ty kochana mieszkasz,że tak wieje?
katiuszka o rany boskie ,dobrze,że nic się nie stało ......a @ nie ma rozumiem?
Muma jak dieta mi spadło od wczoraj o,5 kg czyli w sumie 1,5 kg oj nie wiem czy nie za słabo mi spada

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no to chyba dobre efekty będą :-) ja potrzebuje te 5 kg w dół i idę na siłownię z M więc troszku może szybciej dojdę do formy :-)
i na lato będziemy laseczki
ja faza 7 a później nie wiem zobaczę sama :-) ja właśnie nie pamiętam jak robiłam 2 lata temu jak to było ? najgorsze ,że jadę teraz do siostry na weekend a tam kusić będą jedzeniem jak jedzeniem śledzie będę jeść ale alkoholem będą kusić 
hehe

Ani@k
Witajcie
Katiuszka moje serducho nie wyrzymuje przy takich filmikach...nie obejrzałam do końca...daj znać czy jeszcze trzymać kciuki!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja byłam wczoraj na wizycie kontrolnej po zabiegu. Nie byłabym sobą gdybym nie płakała... Lekarz zachował się w stosunku do mnie jak prawdziwy zawodowiec/dobry znajomy/wręcz przyjaciel... takie mu pytania zadawałam... odpowiedział mi na wszystkie...jednak nie na to kluczowe. Za 2 miesiące idę na kontrolę jeszcze raz...
Jedyna optymistyczna rzecz z wczorajszego badania: podczas usg lekarz wypatrzył pęcherzyk w jajniku, co symbolizowało stan owulacyjny. Cieszę się że wszystko pomalutku wraca do normy, choć z psychiką jest różnie. Dobra, nie zanudzam Was moimi opowieściami. Jedno jest pewne, takie 100% staranka zacznę dopiero w marcu...chyba ze Bóg da wcześniej.
Katiuszka moje serducho nie wyrzymuje przy takich filmikach...nie obejrzałam do końca...daj znać czy jeszcze trzymać kciuki!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja byłam wczoraj na wizycie kontrolnej po zabiegu. Nie byłabym sobą gdybym nie płakała... Lekarz zachował się w stosunku do mnie jak prawdziwy zawodowiec/dobry znajomy/wręcz przyjaciel... takie mu pytania zadawałam... odpowiedział mi na wszystkie...jednak nie na to kluczowe. Za 2 miesiące idę na kontrolę jeszcze raz...
Jedyna optymistyczna rzecz z wczorajszego badania: podczas usg lekarz wypatrzył pęcherzyk w jajniku, co symbolizowało stan owulacyjny. Cieszę się że wszystko pomalutku wraca do normy, choć z psychiką jest różnie. Dobra, nie zanudzam Was moimi opowieściami. Jedno jest pewne, takie 100% staranka zacznę dopiero w marcu...chyba ze Bóg da wcześniej.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k to dobre wieści ,organizm wrócił do normy więc znak jest wszystko dobrze ....tulę mocno i zobaczysz,że od razu przy starankach będzie szybko i będziesz się cieszyć dobrą nowiną ,do końca zobaczysz ....
Muma
Ani@k -trzymam kciuki, wszystko się unormuje i już wkrótce będziesz się cieszyć swoją fasolinką 
katiuszka - co u Ciebie ????
Dziewczynki, ja będę teraz rzadziej z Wami, muszę zająć się dziadkami, szukam im opieki, narazie będę się zmieniać z mamą a tam netu nie ma niestety.. W ogóle teraz to nie mam głowy nawet myśleć o staraniach.. Długo by opisywać, ogólnie masakra...
Buziaki

katiuszka - co u Ciebie ????
Dziewczynki, ja będę teraz rzadziej z Wami, muszę zająć się dziadkami, szukam im opieki, narazie będę się zmieniać z mamą a tam netu nie ma niestety.. W ogóle teraz to nie mam głowy nawet myśleć o staraniach.. Długo by opisywać, ogólnie masakra...
Buziaki
reklama
kasia.natka
witajcie w ten szary jesienny dzień
u mnie od rana pada i wieje...ehhh...
katiuszka gdzie jesteś??? świętujesz bez nas??? odezwij się!!!
Muma rozumiemy sytuacje więc jak znajdziesz chwilę to zajrzyj tu do nas a my trzymamy kciuki żeby się tam szybko wszystko poukładało a ty kochana żebyś przez to całe zabieganie, przeziębienie itd. ocknęła się po wszystkim z II na teście &&& i daj znać jak na monitoringu
Brzózko trzymaj się i nie daj się wichurom! a jak psina?
zuzanko miłego pobytu u siostry i nie daj się "złym duszom" z tym alkoholem ;-)
Ani@k ten pęcherzyk to dobry znak
organizm bardzo szybko wraca do siebie i zanim się obejrzysz to już będziemy się tu cieszyć z twoich II, lekarze swoje a natura swoje - zobaczysz
muszę jeszcze wrócić do dukana-zastanawia mnie jedno-to jest dieta którą robi się raz w życiu żeby była efektywna ponieważ jej ostatnia faza trwa "do końca życia"...hmm...takie moje przemyślenia

katiuszka gdzie jesteś??? świętujesz bez nas??? odezwij się!!!
Muma rozumiemy sytuacje więc jak znajdziesz chwilę to zajrzyj tu do nas a my trzymamy kciuki żeby się tam szybko wszystko poukładało a ty kochana żebyś przez to całe zabieganie, przeziębienie itd. ocknęła się po wszystkim z II na teście &&& i daj znać jak na monitoringu
Brzózko trzymaj się i nie daj się wichurom! a jak psina?
zuzanko miłego pobytu u siostry i nie daj się "złym duszom" z tym alkoholem ;-)
Ani@k ten pęcherzyk to dobry znak

muszę jeszcze wrócić do dukana-zastanawia mnie jedno-to jest dieta którą robi się raz w życiu żeby była efektywna ponieważ jej ostatnia faza trwa "do końca życia"...hmm...takie moje przemyślenia