reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Alternatywą są jeszcze saneczki...;-)
No tak ja tu sobie żartuję i okazuje się ze na tyrankę wychodzę ;-)
w jednym z wcześniejszych wpisów zyczyłam Ci Kasiu kopniaczków, chodziło mi oczywiście o kopniaczki Dzidzi:sorry:
A propo's kopniaczków, czujesz już może ruchy? Wiem że 20 tydzień wchodzi w grę, ale podobno można coś poczuć wcześniej...

reklama
Ani@k no to ja Ci wymierzam z wzajemnością kopa z rozpędu;-), pozbierajmy się nawzajem do kupy:tak:;-), musi być lepiej:tak::happy:. Pewnie smutne myśli nieraz jeszcze nas najdą, ale z czasem coraz rzadziej i rzadziej, bedzie w końcu dobrze :tak:;-)
Już mi troche nastrój polepszył mężuś , poprzytulał itd ;-):-D , mała drzemka i jakoś świat lepiej wygląda :happy:

no Wam to dobrze, ja zamiast robienia pazurków i wieczornego fiokowania musze w papierach siedzieć... eeeeeeeech
:wściekła/y:
pozdrowionka kobitki :-)

O tak, Mężuś w takim stanie niezbędny... mój mnie wspiera bardzo... razem przez to przechodzimy... czasami wystarczy ze mnie za rękę trzyma:happy:nie oddałabym Go za nic na świecie!!!

Ani@k twoje życzenia kopniaków tak właśnie zrozumiałam więc nic się nie martw ale póki co nic nie czuję :-( już się nie mogę doczekać zwłaszcza że czytałam że szczupłe dziewczyny mogą poczuć wcześniej i na czerwcówkach dziewczyny już niektóre czują jakieś bulgotki a ja nic...ehhh...doczekam się

Hej Dziewczynki :-)

Przede wszystkim wielkie dzięki za kciuki w kierunku naszej armii.
Otóż armia, od ostatniego badania wzrosła o ...47% i jest już (tylko;-)) 8,5 mln :-) :-)(na początku walki było 3,5 - niecałe 3 mce temu)
Jeszcze troszkę i można robić IUI ale my nadal mamy nadzieję, że leczenie jest trafione i po prostu poprawi się do normy albo najlepiej ponad:-) Ponieważ sytuacja zawodowa troszkę mi się powyjaśniała to mogę jeszze z pół roku czekać tak więc czekamy i jestem pełna nadziei i bardzo dziękuję Wam za wsparcie , także w imieniu nieświadomego M :happy::tak:

katiuszka - i jak ???? &&&&&&&&

kasia.natka - te ruchy to każdy ma inaczej, przeważnie koło 20go tygodnia, spokojnie, jeszcze będziesz miała dosyć tego "aliena" w brzuchu :laugh2::laugh2:
Brzózka -trzymam kciuki za psinka, dobrze, że jesteś:-)
Wszystkim buziaki i miłego dnia,
aaaa zuzanka -uwielbiam te pierwsze dni na Dukanie , dzisiaj waga minus 1,2 kg !!!! :tak:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

Muma ja też u mnie równo 1 kg od wczoraj :rofl2::-D noto super ,że jest poprawa u M :-):-)
kasia.natka chyba źródełka to też nie dobry pomysł :no:nie wolno gorących kąpieli :no:
Brzózka siły na psinkę
Katiuszka?????????????

a ja chora :confused2:

kasia.natka - dokladnie tak jak pisze zuzanka - gorące kąpiele , nawet w wannie:no: przegapiłam ten motyw..
Zostają saneczki z małej górki ;-)
zuzanka - bądźmy dalej dzielne z dieta:-) A ty się kuruj , ja też cały czas kaszlę i smarkam,,
W dodatku mamy problem z babcią i dziadkiem - żyli sobie spokojnie razem (81 i 85 lat) aż nagle zaczęli tracić kontakt z rzeczywistościa, zachowują się jak kosmici ..., nie jedzą, nie biorą leków... Musimy coś z mamą zdecydować bo jest bardzo źle z nimi, tak naprawdę potrzebują kogoś 24/7.. :-( To takie przykre, jak urodziła się moja córcia 11 lat temu to jeszcze śmigali przy niej i tyle mi pomogli...:-(

kurka Muma ,no to przykre ,ale my przy dziadku męża też mamy opiekę 24 h bo on jest po amputacji nóg i jest na wózku ,ale dzięki Bogu kumaty jest i to bardzo ma 85 lat ,mieszka z nami w domu ale ma oddzielny parter cały dla siebie ...my na piętrze mieszkamy

No przykre, mama powinna sie zajmować nimi ale pisałam Ci kiedyś co z nią jest:-( no nic zobaczymy, coś wymyślę, wyjścia nie ma.
Masz jakieś fajne pomysły obiadowe dietowe ?? Czy tylko te pieczone mieska i rybki . Poprzednio zrobiłam pizze dukanową ale wygrzebaliśmy farsz a ciasta to nawet pies nie bardzo chciał ;-)

reklama
...no wiem kochana ,niestety na dzień dzisiejszy to moje obiadki to rybka ,filet,pieczone udka ,klopsiki z mięsa indyczego ,wołowe w sosie z musztardą i nic więcej
książka jest ,trzeba zakupić :-D:-)podobno przepisy w dechę ,ale w necie poszukaj ,są :rofl2:

Do góry