reklama
Brzózka
Fanka BB :)
hej dziewczyny!
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
ja malo teraz zagladam bo ciagle walcze o zycie mojego psa. to juz 3 tygodnie. przepraszam, ze tak malo zagladam ale ciagle malo czasu. a i nastroju do pisania przez to nie mam.
Staranka w tym miesiacu odpuscilam calkiem. wiec nie czekam, nie stresuje sie bo nic napewno nie bedzie.
katiuszka czytalam troche ale tyle napisalyscie ze ciezko nadrobic. jak u Ciebie?? jeszcze czekasz?
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
ja malo teraz zagladam bo ciagle walcze o zycie mojego psa. to juz 3 tygodnie. przepraszam, ze tak malo zagladam ale ciagle malo czasu. a i nastroju do pisania przez to nie mam.
Staranka w tym miesiacu odpuscilam calkiem. wiec nie czekam, nie stresuje sie bo nic napewno nie bedzie.
katiuszka czytalam troche ale tyle napisalyscie ze ciezko nadrobic. jak u Ciebie?? jeszcze czekasz?
kok.o
katiuszka z tego co się naczytałam, to tak jak Muma mówi, progesteron i prolaktyne po owulacji się robi, a LH, FSH i tarczyce na początku cyklu.
Ale kobitko jeszcze nie trać nadziei, my tu Ci kibicujemy wytrwale i baaardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte mamy
:-) Nie ma @ - jest nadzieja!:-)
O! Brzózka! Jejku, piesek jeszcze choruje? Biedak:-( Dobrze, że walczy dzielnie i że ma Was . Pozdrawiam i mam nadzieje,że dobrze się to skończy
Ale kobitko jeszcze nie trać nadziei, my tu Ci kibicujemy wytrwale i baaardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte mamy

O! Brzózka! Jejku, piesek jeszcze choruje? Biedak:-( Dobrze, że walczy dzielnie i że ma Was . Pozdrawiam i mam nadzieje,że dobrze się to skończy

Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ju jestem
ale mam samopoczucie do du....
Brzózka kochana oj ze zwierzakami zawsze się integrujemy i odczuwamy smutek jak przy ludziach ,ja też bym się rozchorowała jakby mi mojej suni coś się stało :-
zawstydzona/y:
kok.o tulę mocno i nie płacz bo i ja będę :-(
katiuszka a Ty już o badaniach może nie będą potrzebne
a zima faktycznie mizerna i u nas 10 stopni dzisiaj ,rano jak szłam to było tak ciepło i takie powietrze jak na wiosnę ............
Muma za armię małża &&&&&&&&&&&&
Brzózka kochana oj ze zwierzakami zawsze się integrujemy i odczuwamy smutek jak przy ludziach ,ja też bym się rozchorowała jakby mi mojej suni coś się stało :-
kok.o tulę mocno i nie płacz bo i ja będę :-(
katiuszka a Ty już o badaniach może nie będą potrzebne

Muma za armię małża &&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
kasia.natka
kok.o widzę że dziewczyny tulą i głaszczą a ja spełnię twoją prośbę i nakopie
przez kolano przełożę i po dupce zleje - po co tam zaglądasz
zaczął się nowy rok, wszystko przed tobą a że masz w niebie Aniołka to widocznie tak musiało być a teraz idzie nowe
Muma kciukam za wyniki twojego M &&& a o macierzyńskim wiedziałam ale dzięki za artykuł przyda się
katiuszka gdyby kiedyś kiedyś były ci potrzebne te badnia (bo nie teraz
) to tu masz link do wątku na bb gdzie jest dużo i szczegółowo o badaniach włącznie z tym kiedy co robić https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/o-badanich-hormonalnych-dla-starajacych-sie-2398/
Brzózko dobrze że się pojawiłaś
trzymaj się i mam nadzieję że psina z tego wyjdzie &&&
zuzanko a tobie co się stało? kiepski nastrój czy fizycznie coś nie tak?

Muma kciukam za wyniki twojego M &&& a o macierzyńskim wiedziałam ale dzięki za artykuł przyda się

katiuszka gdyby kiedyś kiedyś były ci potrzebne te badnia (bo nie teraz

Brzózko dobrze że się pojawiłaś

zuzanko a tobie co się stało? kiepski nastrój czy fizycznie coś nie tak?
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
kasia.natka przeziębienie mnie jakieś dopadło i chodzę zasmarkana
jakaś taka byle jaka dzisiaj jestem ,a nie lubię tak się czuć bo od razu mam wrażenie że źle wyglądam i w ogóle 

ja już po kąpanku i robię pazurki u rąk , stópki też już zrobione
a tak dla lepszego samopoczucia ,a co......no i przygotowałam febrisan do picia ....kurka coś mnie sysunie strasznie swędzą od 2 dni 

ja już po kąpanku i robię pazurki u rąk , stópki też już zrobione

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ok ja uciekam do wyra się wygrzać ....całuję i do jutra :-)
kasia.natka
o! ja też chyba myknę pod prysznic i też sobie pazurki zrobię :-) a że mężuś mi dziś obwieścił weekend w górkach i termy to nawet wskazane 

Ani@k
Witajcie wieczornie 
Kok.o może już za późno na kopniaka, ale chętnie bym się takim kopniakiem wymieniła...:-(ja pewnie jeszcze bardziej niż teraz zdołowana będę w czerwcu... jakoś pomalutku próbuję sobie wbić w głowę, że teraz mojemu Aniołkowi jest lepiej a nawet bardzo dobrze... może stwierdzenie że wiem co czujesz jakoś Ci pomoże? Silna z Ciebie babka i wierzę ze Tobie i mnie w końcu będzie lżej na serduszku... trzymam za to kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, Ty o badaniach a moze wcale nie będą potrzebne!
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za armię!
Kasia.natka weekend w górach, jak Ty masz fajnie! Szalej ostrożnie na nartach ;-)
Brzózka witaj i tzrymam kciuki aby z pieskiem było wszystko ok.
Kok.o może już za późno na kopniaka, ale chętnie bym się takim kopniakiem wymieniła...:-(ja pewnie jeszcze bardziej niż teraz zdołowana będę w czerwcu... jakoś pomalutku próbuję sobie wbić w głowę, że teraz mojemu Aniołkowi jest lepiej a nawet bardzo dobrze... może stwierdzenie że wiem co czujesz jakoś Ci pomoże? Silna z Ciebie babka i wierzę ze Tobie i mnie w końcu będzie lżej na serduszku... trzymam za to kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, Ty o badaniach a moze wcale nie będą potrzebne!
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za armię!
Kasia.natka weekend w górach, jak Ty masz fajnie! Szalej ostrożnie na nartach ;-)
Brzózka witaj i tzrymam kciuki aby z pieskiem było wszystko ok.
reklama
kasia.natka
Ani@k kobietom w ciąży nie wolno jeździć na nartach więc ja będę spacerować, wdychać górskie powietrze, podziwiać widoki i moczyć tyłeczek i brzuszek w "gorących" źródłach