reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka -ja robiłam w 21dc progesteron i prolaktynę bo to się wtedy właśnie robi i od tego zacznij może tzn narazie kochana to czekaj na rozwój wydarzeń :-):tak::tak:

reklama
hej dziewczyny!
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

ja malo teraz zagladam bo ciagle walcze o zycie mojego psa. to juz 3 tygodnie. przepraszam, ze tak malo zagladam ale ciagle malo czasu. a i nastroju do pisania przez to nie mam.
Staranka w tym miesiacu odpuscilam calkiem. wiec nie czekam, nie stresuje sie bo nic napewno nie bedzie.
katiuszka czytalam troche ale tyle napisalyscie ze ciezko nadrobic. jak u Ciebie?? jeszcze czekasz?

katiuszka z tego co się naczytałam, to tak jak Muma mówi, progesteron i prolaktyne po owulacji się robi, a LH, FSH i tarczyce na początku cyklu.
Ale kobitko jeszcze nie trać nadziei, my tu Ci kibicujemy wytrwale i baaardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte mamy:tak: :-) Nie ma @ - jest nadzieja!:-)

O! Brzózka! Jejku, piesek jeszcze choruje? Biedak:-( Dobrze, że walczy dzielnie i że ma Was . Pozdrawiam i mam nadzieje,że dobrze się to skończy:tak:

Ostatnia edycja:
ju jestem ;) ale mam samopoczucie do du....

Brzózka
kochana oj ze zwierzakami zawsze się integrujemy i odczuwamy smutek jak przy ludziach ,ja też bym się rozchorowała jakby mi mojej suni coś się stało :-:)zawstydzona/y:

kok.o tulę mocno i nie płacz bo i ja będę :-(
katiuszka a Ty już o badaniach może nie będą potrzebne :happy::-pa zima faktycznie mizerna i u nas 10 stopni dzisiaj ,rano jak szłam to było tak ciepło i takie powietrze jak na wiosnę ............

Muma za armię małża &&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
kok.o widzę że dziewczyny tulą i głaszczą a ja spełnię twoją prośbę i nakopie :angry: przez kolano przełożę i po dupce zleje - po co tam zaglądasz :wściekła/y: zaczął się nowy rok, wszystko przed tobą a że masz w niebie Aniołka to widocznie tak musiało być a teraz idzie nowe
Muma kciukam za wyniki twojego M &&& a o macierzyńskim wiedziałam ale dzięki za artykuł przyda się :tak:
katiuszka gdyby kiedyś kiedyś były ci potrzebne te badnia (bo nie teraz :-p) to tu masz link do wątku na bb gdzie jest dużo i szczegółowo o badaniach włącznie z tym kiedy co robić https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/o-badanich-hormonalnych-dla-starajacych-sie-2398/
Brzózko dobrze że się pojawiłaś :tak: trzymaj się i mam nadzieję że psina z tego wyjdzie &&&
zuzanko a tobie co się stało? kiepski nastrój czy fizycznie coś nie tak?

kasia.natka przeziębienie mnie jakieś dopadło i chodzę zasmarkana :crazy: jakaś taka byle jaka dzisiaj jestem ,a nie lubię tak się czuć bo od razu mam wrażenie że źle wyglądam i w ogóle :confused2::baffled:

ja już po kąpanku i robię pazurki u rąk , stópki też już zrobione :tak: a tak dla lepszego samopoczucia ,a co......no i przygotowałam febrisan do picia ....kurka coś mnie sysunie strasznie swędzą od 2 dni :eek:

Witajcie wieczornie :)
Kok.o może już za późno na kopniaka, ale chętnie bym się takim kopniakiem wymieniła...:-(ja pewnie jeszcze bardziej niż teraz zdołowana będę w czerwcu... jakoś pomalutku próbuję sobie wbić w głowę, że teraz mojemu Aniołkowi jest lepiej a nawet bardzo dobrze... może stwierdzenie że wiem co czujesz jakoś Ci pomoże? Silna z Ciebie babka i wierzę ze Tobie i mnie w końcu będzie lżej na serduszku... trzymam za to kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katiuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, Ty o badaniach a moze wcale nie będą potrzebne!
Muma &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za armię!
Kasia.natka weekend w górach, jak Ty masz fajnie! Szalej ostrożnie na nartach ;-)
Brzózka witaj i tzrymam kciuki aby z pieskiem było wszystko ok.

reklama
Ani@k kobietom w ciąży nie wolno jeździć na nartach więc ja będę spacerować, wdychać górskie powietrze, podziwiać widoki i moczyć tyłeczek i brzuszek w "gorących" źródłach

Do góry