reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie dziewczyny!!!
Ratujcie, bo chyba dostanę na głowę!!!!! dalej nic, rano obudziły mnie bóle brzucha, myślałam, że @ przylazła tak z nienacka, bez wcześniejszych plamień, ale nic. Robiłam test, w zasadzie nic po nim nie wiem, tak pół na pół, niby od razu wyszło, że nie, ale po jakiś 30 min coś się pojawiło, na ulotce jest napisane, że jeżeli coś sie pojawi, nawet najsłabsza linia w czasie do pół godziny, to wynik jest pozytywny, a jak po to negatywny. No i teraz nie wiem, czy to było przed pół godziny, czy po:wściekła/y:czyli dalej nic nie wiem!!!!! temperatura tak 36,9, ale nie przywiązuję do tego wagi, bo za bardzo nie wiem jaką mam normalną. Nie pozostaje mi nic innego tylko czekać, a Nowy Rok przywitam soczkiem, tak na wszelki wypadek.

Dziewczyny, życzę Wam wszystkim w Nowym Roku, żeby spędziły się Wasze naskrytsze marzenia, żeby brzuszki wystrzeliły, a potem, żeby zdrowe dzieciaczki się urodziły!!!! Zebyście były zdrowe, szczęśliwe, miały dużo miłości, ciepła rodzinnego, no i ogólnie, żeby ten rok był jeszcze lepszy niż poprzedni!!!!!!!!
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
katiuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja myślę,że skoro jest cokolwiek.... tzn,że jest...:-):tak::-)
Soczek kochana i nie przemęczaj się,a za 2 dni znów test i już powinien być wyraźniejszy :-):-)

Witajcie w Nowym o niebo Lepszym Roku!!!
Dziewczynki, wizję następnego Sylwestra poniekąd przedstawiła nam wcześniej Kasia.natka (wszystkie z brzuchami, a Katiuszka już z Dzidzią)...

Nie miałam okazji wcześniej ale sobie i Wam wszystkim życzę spełnienia tego cudu, na który czekamy i czekamy...

Brzózka, Lumina co z Wami?

Czesc kobietki :-D Witam w nowym roku!!! :-D

katiuszka o matko!!! ... jutro zaraz po testowaniu prosze zameldować co tam wyszło! &&&&&&& czekamy niecierpliwie!:tak: Ja tez myśle, że jak po dłuższym czasie cośtam na teście sie pokazało, to duuuuuża szansa jest, że jednak tak!:-)

Co do diet... kiedyś miałam zaparcie i stosowałam dietę "mniej żreć", przy czym to mniej to faktycznie było mało :-D , teraz jakoś nie potrafie się katowac, za to moge ćwiczyć dużo, jak się zaprę. Więc w nowym roku może dieta nie, ale sportu musi być więcej:tak::-) Więc dołączam do odchudzających się :-D:-D

Przesyłam Wam troche zimy, może w końcu pojawi się nie tylko w górach:-)
31122011341m.jpg 31122011344m.jpg 31122011362m.jpg

pozdrowionka :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane ,
Ja już z pracy...
Dziś pierwszy dzień na diecie. Postanowiłam ,że przez 5 dni zrobię sobie samo białko a potem od razu białko + warzywa + mała porcja owoców. Jednak boję się trochę tradycyjnego Dukana w razie gdyby jednak się udało.
kok.o - piękne widoczki, po takim wypadzie to na pewno od razu się uda :-) Mam nadzieję, że choć troszkę odetchnęłaś.
katiuszka - no czekamy na wieści...:-):tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dla wszystkich miłego dnia i buziaki :happy:

witajcie dziewczyny w Nowym Roku!!!
Mam nadzieję, że miałyście fajnego Sylwestra:-) i teraz jesteście w dobrych nastrojach, pełne nowej wiary i nadziei, no i przede wszystkim gotowe na nowe staranka:tak:
U mnie dalej cisza...dziś 34dc!!!!! niestety czuję, że nic z tego, brzuch mnie boli jakby lada moment miała dostać @, co parę godzin widzę lekko zabarwiony śluz, więc myślę, że dziś lub jutro jednak @ przylezie. Okropnie długi ten cykl, pierwszy raz w życiu. Ale po dokładnym przeanalizowaniu mojego kalendarzyka, to wszystko by się zgadzało, po prostu owulacja była dużo później i stąd opóżniony @. A nadzieje były:-(
No nic, czekam na dalszy rozwój wypadków.
Miłego dnia dla tych co już pracują i dla takich jak ja, którzy jeszcze się urlopują:-)

katiuszka - odpoczywaj kochana, może nie przyjdzie @ , małpa jedna...
Ja pracuję ale tak naprawdę to ledwo żyję, mam taki katar , kaszel i ból głowy... Ech, co ja tu robię zamiast w ciepłym łóżeczku..

elo :-)
Ja dziś tez w pracy, nadrabiam teraz zaległości w papierkach, ktore przytargałam do domu na urlop , poleżały sobie i przytargałam je z powrotem do roboty :zawstydzona/y::-D Bo Muma nie chciała mi pomóc! :-p ;-):-D
Ale sie rozleniwiłam przez ten tydzien!:szok: NIC mi się nie chce robić:zawstydzona/y: No ale wyjazd baaaaaardzo udany był :-)

katiuszka czekaj cierpliwie, nadal oczekujemy dobrych wieści na sam początek roku :-)

kok.o - hehehehe, skąd ja to znam to "przewożenie" i "przewietrzanie" papierków:-p:-) Ale zawsze samopoczucie lepsze jak są w pobliżu, a nuż najdzie człowieka nagła ochota na pracę ? :tak:
A ja dzisiaj nawet się rozpędziłam z robotą, fajnie, cicho, pewnie ludzie jeszcze śpią:-)

reklama
moje kochane

coś czuje ,że ten rok będzie Nasz :-D:-)
katiuszka ja nadal wierzę ,że Ty zaczniesz ten rok od dobrych wieści kochana
kok.o ale fajnie u nas prawie 10 stopni na plusie wiosna normalnie
Muma jak się trzymasz bo ja Ci powiem ,że całkiem dobrze mi ,nie jestem głodna co mnie zawsze irytuje przy innych dietach :-):rofl2::happy: ja też zasmarkana,gardło boli a byłam grzeczna na Sylwestra i siedziałam w cieplutkim domu :confused2:masakra
Ani@k przyłączam się:rofl2: do wizji jak najbardziej

a ja w pracy ale mam lenia .............

Do góry