reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Dziewczynki
biggrin.gif
Jestem z wątku "kto po in vitro", ale sobie pomyślałam, że Wam również przyda się coś na rozweselenie.

Płynie stado plemników jajowodem.
Nagle jeden słabiutki, który płynie ostatni, krzyczy:
- Panowie, zdrada, jesteśmy w dupie - wracajmy!
Cale stado w tył zwrot, a ten płynąc dalej mruczy pod nosem:
- I tak właśnie rodzą się geniusze.

A to po prostu musicie zobaczyć hi hi hi http://www.joemonster.org/filmy/7883...lemnik_wygrywa

I jeszcze jeden:
- Dlaczego do zapłodnienia jednego jajeczka potrzeba aż milion plemników?
- A widział kto mężczyznę, który pyta o drogę?

A żeby Panowie się nie obrazili:
Jaka jest najinteligentniejsza komórka w ciele blondynki? - Plemnik.

Pozdrawiam cieplutko :laugh2:

reklama
Dziękuję za zaproszenie :-)
Mam nadzieję, że nie przeszkadza, że mam tylko psa ;-) Za to straszna z niej (to sunia) rozrabiara. Wystarczy za całe stado owieczek, królików i kogucików.
Będę do Was zaglądać.

Witajcie Dziewczęta :-)
kosik - dzięki za porcję humoru, najbardziej podoba mi się ten sprytny plemnik na filmiku ;-) Trzeba się orientować o co chodzi kobiecie, czyż nie ?:-)
kok.o - przyznam, że nie wiedziałam,że królikom trzeba obcinać zębole, masakra, dobrze, że u ludzi tak nie ma :-)
Ja wczoraj trochę przykimałam na serialach ale za to później ze zdwojoną siłą i ochotą rozpoczęliśmy comiesięczne starania, co ma być to będzie, a nuż jakiś cud tuż przed Świętami :tak:
Teraz się waham czy codziennie czy za dwa dni dopiero, przy tej lichej armii... tzn wiecie ona jest sprawna tylko nieliczna, jak myślicie ?? M uważa że codziennie :tak:;-)
Miłego dnia życzę wszystkim :-)

elo
mój rozrabiaka jest szynszylem! :-D
A one tak mają, że czasem krzywo im rosną zęby trzonowe i ranią policzki . Potem robi się ranka, babra się, boli i zwierz strasznie się męczy bo jeść nie może:-( Ale mój wczoraj już doszedł do formy bo znów ma ADHD :-D

cześć kosik :-) no przyszły geniusz mnie rozbawił :-D

miłego dnia babeczki:-D

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki
biggrin.gif
Jestem z wątku "kto po in vitro", ale sobie pomyślałam, że Wam również przyda się coś na rozweselenie.

Płynie stado plemników jajowodem.
Nagle jeden słabiutki, który płynie ostatni, krzyczy:
- Panowie, zdrada, jesteśmy w dupie - wracajmy!
Cale stado w tył zwrot, a ten płynąc dalej mruczy pod nosem:
- I tak właśnie rodzą się geniusze.

A to po prostu musicie zobaczyć hi hi hi http://www.joemonster.org/filmy/7883...lemnik_wygrywa

I jeszcze jeden:
- Dlaczego do zapłodnienia jednego jajeczka potrzeba aż milion plemników?
- A widział kto mężczyznę, który pyta o drogę?

A żeby Panowie się nie obrazili:
Jaka jest najinteligentniejsza komórka w ciele blondynki? - Plemnik.

Pozdrawiam cieplutko :laugh2:

Hahahahahaha....dzięki za poprawienie humoru....:)

Dziękuję za zaproszenie :-)
Mam nadzieję, że nie przeszkadza, że mam tylko psa ;-) Za to straszna z niej (to sunia) rozrabiara. Wystarczy za całe stado owieczek, królików i kogucików.
Będę do Was zaglądać.

Ja też tylko mam psa...i to małego...kachanego, głośnego i ma chyba ADHD....:-D
Witajcie Dziewczęta :-)
kosik - dzięki za porcję humoru, najbardziej podoba mi się ten sprytny plemnik na filmiku ;-) Trzeba się orientować o co chodzi kobiecie, czyż nie ?:-)
kok.o - przyznam, że nie wiedziałam,że królikom trzeba obcinać zębole, masakra, dobrze, że u ludzi tak nie ma :-)
Ja wczoraj trochę przykimałam na serialach ale za to później ze zdwojoną siłą i ochotą rozpoczęliśmy comiesięczne starania, co ma być to będzie, a nuż jakiś cud tuż przed Świętami :tak:
Teraz się waham czy codziennie czy za dwa dni dopiero, przy tej lichej armii... tzn wiecie ona jest sprawna tylko nieliczna, jak myślicie ?? M uważa że codziennie :tak:;-)
Miłego dnia życzę wszystkim :-)

Na początku roku, kiedy udało mi się zajść, przytulaliśmy się codziennie 3 dni przed owu...ale nie wiem, jak jest lepiej...

Miłego dnia wszystkim....

Hopee - dzięki za info :-)
kok.o - jak będziesz miała chwilkę to napisz coś o tym szynszylu, czy dużo przy nim roboty i czy musi biegać swobodnie czy też może świetnie czuje się wyłacznie w klatce lub pod nadzorem , córka mnie prosi o coś w domu , bo nasz psiur to na zewnątrz i w garażu mieszka :-)

Tasza,
czy tez masz problemy z sianem w tym roku?? jakas masakra u nas jest.
Co masz wogole za zwierzaki?
ja mam 18 owiec, glownie wrzosówki, ale tez 2 owce gorskie, 2 kozy i reszta to juz psy i koty;)

Z sianem problemu nie mamy, jedyna korzyść z suszy, to że udało się piękne zebrać, jak nigdy. Co prawda było tylko 1,5 pokosu w tym roku, no ale cóż...

A ze zwierzaków mam krówki mięśniaki i owunki, stały obok czarnogłówki a kryję je suffolkiem - przez zimę muszę znaleźć im nowego chłopa bo ten już się zużył:-)

A przy tej @ wrednej cycki mnie bolą, nie wiem o co kaman, grr...

Kosik dobre to stado plemników

reklama
córka mnie prosi o coś w domu , bo nasz psiur to na zewnątrz i w garażu mieszka :-)

Ja miałam fazę na szczurki, strasznie przesympatyczne i zupełni niepodobne do dzikich, potrafiły się przywiązać.

Ćwicz z M. ile wlezie, a nuż wyjdzie z wprawy i co??:-)

Do góry