reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witam was serdecznie i przesylam sloneczko kaszubskie :)
ja od wczoraj wscieeeeekla chodze;) wiec pewnie lada chwila wredna @ mnie nawiedzi

Brzózka, ech.. ten czas leci, dopiero co Cię nawiedzała..
A może nie tym razem ? :-) Wyluzuj, odetchnij świeżym powietrzem, nie wywołuj wilka @ z lasu;-)
Pozdrawiam cieplutko.

Ja na dwa dni przed okresem płaczę z byle powodu...nie znoszę tego, bo wtedy wydaje mi się, zę jestem strasznie nieszcześliwa...a po dwóch dniach znowu wszystko widzę w jaśniejszych barwach...:tak:

Oj nie wiem...ja mam tylko napady nerwa...i to jest lepsze od uczucia, ze nic nie ma sensu - jak ja nienawidzę tej @....mogłaby nie przychodzić przez najbliższe 1,5 roku (ciążą i karmienie)...:p

czesc Babeczki;-)

Witaj Hopee , no faktycznie tragedia te 30-te urodziny!:-) Normalnie załamka hehe.. poczekaj, za 5 lat pogadamy :-D;-)

Muma hihi to ja mam tak samo przed @, wk...rw na maksa i lodówka sie nie zamyka.. normalnie sama sie dziwie ze tyle moge zjesc (i za chwile być glodna!):-D ale na szczescie 2-3 dni , wiec za duzo sie nie zdąży na boczkach odłożyć (i tak juz starczy tego co mam :-D;-))

A ja tylko w pracy moge sobie Was poczytac, w domu komp zdechł :-(
Wczoraj zwierzaka do weta zaniosłam, ząbki miał przycinane, pod narkozą, i potem do połnocy jak mocno nawalony chodził po klatce:-D Widok pocieszny, ale mi szkoda bidulka było, walczył ze snem dzielnie:-D

No dobra,koniec pracy, lece do domu pomieszkać, bo mnie M. wymelduje;-):-D

witajcie wieczorowo!!!
brzózka, Ty nic lepiej nie mów o @!!!! ani nawet nie myśl!!!! może Cię ominie:tak:Trzymam kciuki!!!!

muma, owocnych starań!!!!!!!! może 25-go nie będziesz już mogła wypić imieninowego toastu;-)

A mnie dziwnie podbrzusze boli, może nawet nie tyle brzuch, tylko tak w pachwinie bardziej, nie mam pojęcia co to za cholerstwo. Oby nic poważnego!!!!

A ja w odróżnieniu od Was i chyba większości kobiet nie mam żadnych humorów przed @, ani napadów na lodówke, no nic, kompletnie. Tylko takie fizyczne dolegliwości, typu ból piersi, czasem głowa, brzuch, ale zero nastrojów i fochów. Muszę powiedzieć mojemu M. żeby się cieszył, bo jakbym miała tak jak większość, to on by nie wytrzymał ze mną:-D

reklama
katiuszka dzieki!! ;) juz nie wspominam, choc nerwowa chodze dalej.
Ja mam tak jak Muma, ze chodze wsciekla na maxa ale jednoczesnie widze wszystko duzo mniej barwne niz zwykle.
W dodatku dzis ten nerw ....
poszlam do Polbanku zamknac konto, bo mialam tam kiedys, nic na nim nie mialam, tak samo jak w mBanku, jeszcze z czasow firmy męża. no i okazalo sie ze przez te dwa lata na polbanku nazbieralo sie 370zl!! do zaplacenia , bo co miesiac kilkanascie zlotych pobieali za niby obsluge tego durnego konta z ktorego wogole nie korzystalam...szlag mnie jasny trafil..
a mBank pobral mi okolo 60zl..w swietle tego polbanku to i tak malo.
wrr

kok.o
a co Ty za zwierzaczka obcinalas zebiszcza? krolik?

Tasza, wspolczuje @... ale obawiam sie ze do ciebie lada chwila dołączę, choc ciii...nic nie mowie :tak:
czy tez masz problemy z sianem w tym roku?? jakas masakra u nas jest.
Co masz wogole za zwierzaki?
ja mam 18 owiec, glownie wrzosówki, ale tez 2 owce gorskie, 2 kozy i reszta to juz psy i koty;)

Muma, dzieki za slowa otuchy!

Do góry