reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma ja nie brałam nic tylko co rano termometr w rękę;-)Nie chcę nic mówić ale ja też na @ czekałam aby badać temp. w nowym cyklu..
Katiuszka może już czas wybrać się do apteki po teścisko?
Zuzanka odezwij się jak już wrócisz..

ani@k, testów u mnie cała szuflada, jak w aptece:-) Poczekam do weekendu i zrobię, bo już zwariuję od tego czekania.

reklama
brzózko, nie załamuj się!!! Może jeszcze jest za wcześnie...Dziewczyny przecież pisały, że po kilka robiły i nic, aż tu nagle zmiana. Mam nadzieję, że tak będzie też u Ciebie!!!!!
No a jak nie, to kolejny miesiąc trzeba będzie wziąć się do pracy, no i musi się w końcu udać.
A ja coś zaczynam mieć dziwne bóle. Takie niby jakby na @, ale duuuuuużo słabsze. Aż sie boję pomyślec, że moga to być przepowiadające @.........oj byłby płacz....:-(
Ale póki co, staram się nie myśleć negatywnie.

Dzielna zuzanka, no i dzieciaki ;-) Teraz czekamy ;-) jak bym miała tylko czekac na to co u mnie to umarłabym z niecierpliwości a tak można Wam podkibicować trochę :-)
Myślę, że wszystkie mamy "apteczne" szufladki :-)
Znalazłam właśnie klinikę gdzie się na badanie nasienia wchodzi z M, wręcz zachęcają i udają, że wpadliśmy akurat bo przechodziliśmy obok ;-) W środę przyszłą wpadniemy tam :-)
Acha, znalazłam jeszcze coś ... mnie raczej nie pomoże bo to wierzyć trzeba ale może Wam się przyda ...
http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html

Ostatnia edycja:
o matko!!! nie doczytałam wszystkiego, a tu mamusie nasze wysyłają fliudki!!!!! zostało coś jeszcze dla mnie?????? kurczę...ja zawsze na końcu!!! i tak dobrze, że dzis miałam krótszy dzień w pracy, bo tak to znowu bym się pojawiła około 20 i pewnie już byście wszystkie zagarnęły:-) Pomóżcie mi, bo się trochę pogubiłam...ile mamy fasoleczek??? kasia.natka, ani@k, martt...i muma od dziś? nie pominęłam żadnej....???

noo dzielne,dzielne były ,podzieliły się od wczoraj na 6 ;-) więc dobry znak ;-)a wiecie czego się dowiedziałam ,że jeżeli beta jest powyżej 1 jak wychodzi to znaczy że się podzieliły ale że się nie przyjęły ,tak mi powiedział lekarz ,a ja miałam ostatnio tak i właśnie że niby to nie moja wina ,tylko ,że zarodki się dalej nie rozwinęły .....że to zarodków wina ...

dziekuje Wam dziewczyny...
mam poprostu bardzo ciezki rok. nic mi sie nie udaje.
musze sie pozbierac.
kochana brzózko, nie załamuj się, no takie to życie cholerne, raz lepiej, raz gorzej...Nie myśl, że tylko Tobie się nie udaje, wiele osób jest takich, a nam się wydaje, że to tylko my mamy przechlapane...U mnie tez się sypało, dokładnie od 1 stycznia, wraz z Nowym Rokiem, przeszliśmy bardzo poważny kryzys związku, po ponad 10 latach wszystko wisiało na włosku, tez mi się wydawało, że nic tylko same porażki wokoło...No ale po paru miesiącach wszystko zaczęło się układać, żeby jeszcze z dzidzią się udało, to już nie widzę lepiej!!!!!! tak wiec Kochana głowa do góry!!!!! będzie dobrze!!!:tak:

Jak zwykle coś pokręciłam...zuzanka od dziś...ale muma myślę, że to dobry znak!!!! Teraz to na mnie przejdzie ksywka wrózki...o ile mi się sprawdzi!!!
Ja chętnie oddam ten tytuł jeśli się sprawdzi ;-)
zuzanka co oni gadają, że to dzieci wina, dzieci po prostu za bardzo zmarzły na tym zimowisku,
Teraz było lato i na pewno będą się ładnie dzielić dalej :-)
Brzózka bo ten rok - 2011 - te dwie siekiery to taka kiszka, ale popatrz na to : 2012 ładnie się otwiera 2 i zamyka 2 :-) Nie jestem numerologiem już bardziej księgową i co parzyste to od razu lepiej się kojarzy :tak:

reklama
dziewczyny, a propos testów ciążowych...które, Waszym zdaniem, są najlepsze??? chodzi mi o to, które wykryją wczesną ciąże? czytałam, że te Clear blue można robić już 4 dni przed spodziewaną @. A inne dopiero jak się nie pojawi. Których Wy używalyście i które polecacie.
Ciekawa jestem, czy te które podacie, będą też tutaj dostępne.

Do góry