reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dzięki dziewczyny za odpowiedź w sprawie testów. Tych, co podałyście nie ma tutaj, a nie ma sensu ich zamawiać w Polsce, skoro ten mój Clear blue też ma czułość 10 czegoś tam...hmmm...tylko, żeby coś wykrył:tak:brzuch mnie zaczął boleć, jeszcze to nie jest taki ból, który miewam przed @, ale jeszcze się może nasilić. Pocieszam się, że zawsze (.)(.) mnie bolały niemiłosiernie wręcz...a teraz nic, napuchnięte tylko. Tak więc nie są to 100% objawy zbliżającej się zmory!!!przynajmniej na razie...

Dobry wieczór, Dziewczyny!!!!
katiuszka79 A kysz ze zmorą (@)! :-)

Nie poddawaj się brzózko!! Odganiaj czarne myśli jak najdalej! Ja w tym samym dniu zrobiłam betę z krwi i test kasetkowy. Z krwi było 260, a w okienku kasetki tylko jedna kreska.. druga pojawiła się po dwóch kolejnych dobach :tak: Trzymam kciuki mocno!

Zuzanka81, opiekuj się teraz czule tymi maleństwami, rozmawiaj z nimi ile wlezie, niech się tam ładnie dzielą!!! :-)

Kasia.natka, Ani@k.. A Wy kiedy wybieracie się na usg? No i jak Wasze brzuszki się mają?

Uciekamy jutro na wydłużony weekend nad morze.. trzeba jakoś zabić ten czas do wizyty u lekarza. Dłuuuuuży się okrutnie. Po powrocie wracam do pracy...mam nadzieję, że to w niczym nie zaszkodzi i nim się obejrzę będziemy już oglądać bąbelka...albo bąbelki :-D

Powodzenia życzę Wam wszystkim... i dużo wiary w ten piękny cud!! :wink:

przyszła jedna @...
dziekuje, ze jestescie ze mna. to pomaga.
no nic. kolejny cykl przede mna, ale już teraz musze cos zmienic. Umawiam sie jutro na przyszly tydzien do gina.
dobrej nocy kolezanki :)

Witajcie Kobiety :-)
Brzózka przytulam Cię z rana, cholery te nasze @, nie dadzą ludziom spokoju..
Ale nadejdzie wkrótce taki dzień, że się mocno zdziwią !!! Bo my się nie damy, prawda ??
Pozostałe Dziewczynki, trzymam kciuki za fasolki i przyszłe fasolki,
Ja to chyba zaraz zasnę, aaaa na TAP MADL oczywiście zasnęłam wczoraj..;-)
Weekend mam grilowo-imprezowy i fajnie, mogę się napic, bo wiem, że wkrótce @ a leków jeszcze nie biorę, taki z tego pożytek...
Miłego dnia :-)

Zuzanka no to jeszcze w piątek monitoring a później testowanko? &&&&&&&
Katiuszka trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&
Muma no własnie świetna zabawa a na @ to czekaj, ale myślę ze siekiera zrobi swoje ;-)
Martt ja 4 października idę..
Brzózka z drugiej tej lepszej strony to nawet dobrze - nowy cykl, nowa szansa. Polecam zacząc mierzenie temp. i mocno oczekiwać na kolejną @ aby porownać cykl :tak:Będzie dobrze, na tym wątku nie może być inaczej:no: Wirtualne uściski :tak:
Lumina co u Ciebie?

reklama
brzózko, a jednak zmora przyszła...Ściskam Cię na pocieszenie!!! Wiem, jakie to uczucie...ale po kilku dniach wróci wszystko do normy,zaczniecie nowe starania, kolejna szansa przed Wami. Tak jaki dziewczyny pisza...kiedyś się musi udać!!! Tobie, mnie, mumie...i wszystkim innym chcących dzidzie:-)
muma, nie szalej za bradzo:-D chociaż słyszałam, że po imprezach zakrapianych duzo dzieci się poczęło:-D każda szansa warta wypróbowania!!!!
A jak nasze mamusie się czują??? uwierzyły już, że się udało???? zazdroszcze bradzo...ale tak pozytywnie!!!
Miłego dnia Kobietki!!! do wieczora!!!!

Do góry