reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej moje kochane ,ja wsypana ,wypoczęta ,będę czekać na godzinę zero no i jedziemy ;-)
Muma dzięki kochana ,ja wierzę tak jak i Ty mocno no i mamy takie same szanse 50/50 pomimo,że to in vitro to nie ma więcej ....po tych lekach jak nic zajdziesz w ciążę ;-)

a czemu powiedział,że pregnyl "lek nie bez skutków ubocznych?"bo ja biorę przy cyklach dość często....

może Katiuszka dołączy do grona ciężaróweczek z Brzózką bo one nie mają @ jeszcze i oby nie miały ,trzymam kciukasy dziewczyny &&&&&&&&&&&

Ani@k ,kasia,natka dbajcie teraz dziewczyny o siebie ,ściskam Was cieplutko ;-) jak się cieszę ;-)

MarTT
witam ,a Ty nie jesteś w ciąży? na wątku in vitro się poznałyśmy ;-)

reklama
zuzanko każdy gin ma swoje przepisy na fasolę, stwierdził, że jak kiedyś mogliśmy, M sie zbada, to wystarczy tyle, wg niego po pregnylu robią sie cysty na starość. Z tego co czytalam po CLO tez, takze luzik.
z dwoma kreskami to dołączyć powinny Brzózka, katiuszka i luminka - gdzie jestes ????
Bądź dzielna, pozdrów dzieciaczki od Ciotki Mumy;-)
ps.
A MarTT tez juz zafasolkowana jest:happy:

Wierzę, że Wam się uda :-) Też brałam wcześniej CLO...fuj... :-) A męża warto zbadać. My przez pierwsze 2 lata starań o tym nie pomyśleliśmy. Moja Pani ginekolog "winę" raczej przypisywała mi (mięśniak).. pokroili mnie, a tu dalej nic i dopiero wtedy wpadłam na to, żeby sprawdzić nasionka. A panią dr od razu skreśliłam z listy lekarzy godnych zaufania

Ani@k, kasia.natka GRATULUJĘ z całego serducha :-) Teraz jedziemy na tym samym wózku i oby potem ten wózek (z malutkim pasażerem) brać ze sobą na spacerki w pięknym słońcu. POZDROWIENIA!

Zuzanka81 to dzisiaj bardzo ważny dzień! Trzymam za Ciebie kciuki aż do krwi :-) Tylko nic się nie denerwuj i mooooooocno uwierz w sukces!! :-)
P.S. Przed zabiegiem pokazali nam zdjęcie dwóch maleńkich, naszych, ślicznych "blastulek"...od razu je pokochałam. Tak sobie myślę, że to bardzo dużo mi dało...

tak też mi się wydawało że MarTT jest już zaciążona ;-) Gratuluję wiem kochana teraz to i ja już jestem cwańsza po tych zabiegach ...ale będę dzisiaj prosić lekarza o nacięcie otoczki ...dla większej szansy a co :-)

Muma to dobrze wiedzieć z tym pregnylem ,to będę się oszczędzać ale mam nadzieję ,że nie będzie już takiej potrzeby ;-)

wiecie co ja nie wiem co się dzieje,ale kiedyś mi nie przeszkadzały dzieci ,że chodzą gdzieś krzyczą itd a teraz jak słyszę jakieś piski albo krzyki to mnie szał dopada,zwłaszcza jak widzę ,że jakaś mama nie reaguje na zachowanie dziecka swojego ,ja nie wiem czy mi już z wiekiem tak idzie czy co?
jakaś masakra ...

reklama
Do góry