reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Przed chwilą dzwoniła do mnie teściowa, która nie wie, że się staramy ale średnio co miesiąc prosi żebyśmy jeszcze pomyśleli ...
No i mówi: kochanie ale miałam sen, śniło mi się, że urodziłaś bliźniaki - dwóch chłopców !!!!!!!!!!!!!! Aaaaaa normalnie mnie zatkało, ma kobita jakiś siódmy zmysł :-):-) Bo wiecie, że po tym CLO, które zacznę brać jest zwiększone prawdopodobieństwo ciąży mnogiej ?;-) Oby się sprawdziło :tak:
Całuję Was mocno w ten piękny dzień i nasze fasoleczki też :-)

reklama
katiuszka79, Ani@k, Muma, MarTT dzieki!!
Muma trzymam kciuki aby sen sie spełnił.
A ja mam strasznie bolesny @
normalnie mnie scina z nog momentami.

Brzózka bądź dzielna kochana, ja nienawidzę tego dnia, tych pierwszych dni...
Ostatnio pomyslalam, że gdyby faceci mieli @ to wiecie co by było ?? Ustawowo 1 dzień wolny w mcu. I słyszałoby się : nie ma dziś p. Prezesa, dostał @.:-D
Wsadzałam kilka dni temu w ogródku niejaką betulę pendulę i myślałam o Tobie ;-)

cześć dziewczyny!
ale mam dzisiaj nastrój...podłamuje się powoli. Zaczął mnie brzuch boleć, lekko śluz zabarwiony na różowo, myślę, że lada dzień dostanę @:-(niech to szlag!!!

cześć moje drogie
katiuszka79 ja się dobrze czuje ,coś mnie tam zakuje raz na jakiś czas ale tak poza tym to się zapominałam dzisiaj,że miałam zabieg wczoraj ....
kurka z tą @ czy one muszą przychodzić wtedy kiedy najmniej tego chcemy?
Muma a może Twoja teściowa jest czarownicą? i wywróży Ci bliźniaki ;-) OBY ....;-)
Ani@k nie kochana ja 10 października dopiero betkę robię ,chyba,że mnie coś podkusi na test ,ale się boję ;-) Brzózka kochana tulę mocno ,wredna podła @ ;-(MarTT myślisz ,że to pomoże?ok spróbuje dzisiaj jak się położę ;-)

ja uciekam dziewczyny dopiero wróciłam z pracy więc padam na pysk ;-( herbatka pomarańczowa z meliską zaparzona i zaraz prysznic i łóżko .....wpadnę jutro do Was kochane moje ;-) miłej nocki

Hej,
zuzanka dużo odpoczywaj, dobrze, że już weekend...:-) Jejku to już za 10 dni będziesz wiedzieć na pewno , &&&&&&&&&&&&&&:-)
katiuszka jestem z Tobą, ale jakby coś to wiesz...pojedziemy dalej razem ...:blink:
Ogólnie to super, że piątek, a z ciekawostek to powiem Wam, że ja w tym cyklu (wiedząc, że nie było owulacji) w ogóle nie mam objawów ciążowych ;-) Odpoczywam po ostatnich trzech zeschizowanych miesiącach...
Buziaki :-)

cześć dziewczyny!!!
witam się w piatkowy poranek, zapowiada się upalny dzień, ma być 29 stopni!!!:szok:zwariowała ta pogoda!!!! tak jak i ja powoli... jak pisałam wczoraj, brzuch zaczął boleć, dziś tak samo jak wczoraj, może troszkę bardziej, ale nic poza tym. Dziwnie jakoś, bo zawsze miałam tak, że tylko pojawił się ból, za parę godzin już było plamienie takie konkretne, a za parę godzin już @. A tu nic. Boję się robić test, spróbuję jeszcze poczekać. Mam jeszcze cichą nadzieję, że tak jak u której z naszych mamusiek, która też miała bóle na @, jakies różowe plamienia, a i tak się okazało, że jest w ciąży.
Na dodatek tak mnie mój M. wkurzył, że zabić go to mało!!!!!! człowiek tu niczym innym nie żyje, tylko testy, temperatury, owulacje itp, a ten ma gdzies wszystko, z koleżkami z pracy świętował żydowski Nowy Rok!!!! Pewnie nawet dziś nie wie, że jest dzień testowania!!!!:angry:

zuzanko, 10 dni zleci szybciutko!!! jesteśmy z Tobą!!!! no i trzymamy kciuki za twoje eskimoski, niech już się zadomowią u Ciebie!!!!

muma, tak jest, teraz pora na odpoczynek zwłaszcza psychiczny po ciązkich miesiącach. Dziewczyny, które nie mają problemów z zajściem, nawet nie zdają sobie sprawy jakie to jest wyczerpujące i dołujące. Do tego presja otoczenia...no kiedy będziecie mieli dziecko??? zwariować można!!! Czesem trzeba na chwilę odpuścić, żeby zebrać siły na kolejne starania. Trzymam kciuki za ich pomyślność, za Ciebie, za brzózkę i za siebie! chyba my trzy zostałayśmy na tym forum niezafasolkowane.
Musi nam się udac!!!!!!!!!!!!:tak:
Miłego dnia dziewczynki!!!!! a jak mamuśki się czują??? coś ich nie widac na forum....

katiuszkato może;-) być z tym plamieniem, może jednak zatestuj sobie, a nawet myślę, że jeśli nic się nie pojawi już dziś to zrób betę.
Bo jeśli to jednak fasolka .. może powinnaś pobrać coś na to plamienie. Zastanów się kochana.
Są jeszcze lumina i Bionda niezafasolkowane tylko ostatnio nie ma ich na forum. Z Biondą mam kontakt, ma dużo pracy, czyta nas ale nie ma siły pisać , pozdrawiamy ;-)
Mamuśki mam nadzieję śpią jeszcze wyluzowane :-)

reklama
Witam Was Dziewczynki!
Muma ale by było miło, gdyby na naszym forum pojawiły się bliźniaki:-)trzymam kciuki &&&&&&&& A brak objawów ciążowych to dobry znak!
Brzózka trzymaj się kochana!
Katiuszka wiesz czego Ci życzę!
Zuzanka i za wcześniejszy test i za betę trzymam kciuki &&&&&&&&&&&& a październik już jutro...10 dni zleci migusiem :tak:

A mnie od wczoraj troszkę brzuch pobolewa...boli podobnie jak zakwasy po "brzuszkach". Jestem też chyba troszkę nie wyspana..budzę się przed budzikiem, czasami w nocy, (.)(.) bolą...wczoraj miałam lekko nerwowy wieczór z Małż. coś czuję że muszę odpocząc. Alle się marudna zrobiłam...:szok: Nie mogę się doczekać 4 października...dobra czas zakończyć to ohydne marudzenie!

Lumina i Bionda pewnie cały czas jestescie z nami, pozdrawiam Was i wiecie czego Wam życzę..

Do góry