reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witajcie kochane :-)
dziękuję wam bardzo za wsparcie i ciepłe słowa oraz rady :*
zuzanko kciuki ze wszystkich sił &&& to już za dwie godzinki....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MarTT dopiero doczytałam :zawstydzona/y: GRATULACJE!!! tak tak teraz jesteśmy na podobnym etapie więc tak ogólnie - dbajmy o siebie i fasolki i spokojnych 9 m-cy
Ani@k to też do ciebie!!! a szczypać to się możemy wzajemnie :-D
Brzózko kochana spokojnie, tulę cię mocno i jestem żywym przykładem na to że cierpliwość i wiara popłaca!!!
Muma kciukam za badania &&&
katiuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a u mnie też jakieś przeziębienie się trzyma już z tydzień więc to dobry znak &&&&&&&&&&

no dobra kobietki spróbuję, to będzie premiera, jeszcze nie wiem gdzie to jest na klawiaturze :-D ...o...jest....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fluidki dla was ;-)

MarTT przeszłaś swoje a nagroda ma już 4 tyg. i 3 dni :-)
Zuzanko dziś w okolicach 13 nie będe mogła pracować bo będę mocno trzymac kciuki a syndrom o którym piszesz to chyba nam wszystkim jest znany ;-)
Brzózka @ jeszcze nie ma...ale wiem co czujesz więc wirtualnie mocno przytulam i mam cichą nadzieję ze jednak małpiszon nie przylezie...

Wiem że na tescie miałam II i już pomalutku coraz częściej zaczynam przyzwyczajać się do rozmów z brzuszkiem, ale pozwolicie ze fluidki będę rozsyłac za tydzień? Po wizycie?
Za Was wszystkie tzrymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
z całych sił :tak:

Muma przekonałaś mnie ;-)
Kasia.natka już bo becie ja tylko po teście ale niech tam..zatem druga tura fluidków dla przyszłych Mamuś :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
no hej moje drogie ,ja już po ,miałam 4 zamrożone ,3 przeżyły 2 mi podano (z nacięciem jeden) i drugi jest taki jakiś biedny do piątku mają poobserwować go no i ciekawe czy przeżyje ...oby .....
teraz zostało tylko czekać ;-)
Muma ;******

Do góry