reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie kochane :-)
ale dziś piękny dzień, słońce świeci i tak cieplutko...
przepraszam że się wczoraj nie odezwałam ale wyniki na necie był późno i łapy mi się tak trzęsły...BETA 241 CZYLI 2-3 TYDZIEŃ!!!
Ani@k gratuluję cichutko!!!
ja do gina pójdę dopiero w przyszłym tygodniu bo dopiero wtedy wróce do Krakowa
Trzymam kciuki za was &&&
a i witam nową koleżankę Martt :-)

a no i nadal mi serce wali i ręce się trzesą i wciąż się boję że to tylko sen...

reklama
[..BETA 241 CZYLI 2-3 TYDZIEŃ!!!

To nie sen kasiu :-):-):-) Teraz ostrożnie proszę i dbać o siebie , a widzisz podziałały te Twoje maratony ;-) Jak ochłoniesz to przepis na maraton i receptę na ziółka poproszę :-)

kochane do mnie to tak jeszcze nie do końca dociera...chyba...no niby wiem ale to takie nierealne...a objawy yyyy jakoś niespecjalnie, głównie bóle głowy, jakieś bóle w podbrzuszu i takie lekkie zawirowania w głowie

kasia.natka wiem ze nierealne..ale juz JEST! :) Jestes kochana w ciąży :)
Straszniscie sie ciesze!!!!!!!!!
poprosimy o suwaczek! nie ma opierniczania sie

a u mnie..@ nadal nie przyszla

moje kochane co ja tutaj dzisiaj wyczytuje kasia.natka strasznie się cieszę ,jakbym mogła to bym skakała razem z Tobą z radości .zacznij kochana rozsyłać wiruski bo tutaj nam się przydadzą strasznie ...Ani@k oj będzie dobrze ,II kreseczki suuper &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma dobrze że się wchłonął ;-) oj coś czuje że nam się posypie do końca roku troszku ciężaróweczek....
Brzózka ja myślę ,że to już wirusek poszedł i będą II kreski u u Ciebie ;-)

ale jestem podekscytowana tymi wiadomościami o ciążach;-)

Witam kobietki!!!
No dzieje, się dzieje:happy2:
kasia.natka, jeszcze raz gratuluję!!!! wysyłaj fluidki dla nas reszty oczekujących na swoją kolej. Ja czekam do piątku, chyba, że się opóźni, ale póki co nadal utrzymuje sie podwyższona temperatura i czasem mam takie wrazenia jakby mnie jakieś przeziębienie rozbierało...ale zaraz ustępuje, tylko temp ciągle taka sama. Więc tak jak u koleżanki, moze się okazać, ze to nie grypka, tylko ciąża.
brzózka, a nie mówiłam, żebyś jeszcze raz zatestowała. Ja coś czuje, że jeszcze tu wpadniesz tu do nas z donośną nowina!!!!:-)
zuzanka, dalej mocno trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg!!!
WITAMY NOWĄ STARACZKĘ!!!

reklama
Do góry