reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bionda trzymam kciuki &&&&&
A ja dzisiaj wstałam rano i w łazience na papierze odkryłam coś co mogłoby wskazywać na implantację, aaaaaaaaaaaaaaa
Dobrze, że tylko jutro idę do pracy, w weekend będę odpoczywać, jejku tak bym chciała, a test dopiero 10.09 najwcześniej,
buziaki poranne dla wszystkich.:-)

reklama
Dziewczyny, wczoraj zapomniałam przywitać nowe koleżanki :zawstydzona/y: . Bardzo fajnie, że dołączyłyście do wiekowych ;-) staraczek!
Ani@k jesteśmy w tym samym wieku, tylko my zaczeliśmy starania od kwietnia. Jak narazie wszędzie ciąże naokoło mnie tylko nie we mnie. Jak na wszystko trzeba czekać.
Beatta74 SUPER! Życzę wszystkiego najlepszego z fasolinką lub fasolinkiem. Testem się nie martw bo to tylko test, ważniejsza chyba jest beta.
kok.o ale duża ta Twoja dziecinka. Niesamowite musisz mieć teraz uczucie, jak masz w sobie malutkie bijące miłością serdeszko. Prześlij pozdrowienia od BabyBoomowych ciotek po 30-ce :-). A jak zareagował mąż na usg? I ciekawa jestem czy już rodzicom powiedziałaś.
Brzózka, kasia, lumina trzymam kciuki, u mnie meta maratonu coraz bliżej. Mam nadzieję że nie odpadnę na samym końcu maratonu.
lumina jak mnie sie teraz nie uda to mam wrzesień i pażdziernik w plecy - przymusowa antykoncepcja i to naruralna! Jadę na półtora miesiąca do Polski sama i 2 cykle mi przepadną.
Muma, a co dziś rano zobaczyłaś na papierze? Mnie też się przytrafiła niespodzianka ale tylko raz. Nie było to coś różowe, raczej brązowawe. Też myślę, ze może implantacja bo to było 7 dnia od 13dc - bardzo pracowitego :-).

uuppsss gapa ze mnie :zawstydzona/y: czesc Beatta74 :)

bionda pozdrowionka przesłane :-D Małżowin nie był na usg, niestety nie widział jeszcze. A ja jak patrzyłam na ten monitor to miałam taaaaaakiego banana na twarzy :-D ze z tego wszystkiego za późno o zdjęcie poprosiłam... postaram się następnym razem mieć lepszy refleks ;-).
A rodzicom powiemy w sobote, jednym i drugim. Chyba z krzeseł pospadają :-D, moi pewnie stracili juz nadzieje na wnuka :-)

kok.o - ale masz fajnie , ja jak czytam takie posty jak twój to myślę sobie że u mnie to jest nie realne, coraz bardziej tracę nadzieję choć wiem że nie wolno

bionda- ja mam podobną sytuację , tyle że ja nawet w tym m-cu nie mam co liczyć
mąż teraz w delegacji i rzadko będzie przyjeżdzał to już nawet nie mam sobie co robić nadziei , za to pewnie jak przyjdzie zima i będzie miał trochę wolnego to koniecznie idziemy do naszego lekarza , jak ostatnio byłam po receptę to już oznajmił że jak do zimy nic to znowu od nowa badania i leczenie , będzie nas na inseminacje namawiał a ja kurde nie chce - to jest dla mnie nie naturalne a z drugiej strony to czekanie wykańcza psychicznie

cześć dziewczynki :-) jak ja lubię jak tu tyle nowych postów :tak:
witaj Beatta74 i jeszcze ciche ale już GRATULACJE!!! no i trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze &&& spokojnych 9 m-cy
Muma i bionda widzę że wcale się nie nakręcacie :-D z całego serca życzę wam tych II i trzymam kciuki &&& - informujcie na bieżąco!!!
bionda
ale zaczekasz na mnie na podium....
Muma
(nie)dziękuję
kok.o jeszcze raz gratulacje! teraz to już kawał fasoli ;-) suwaczek super i trzymam kciuki za poradnie &&&
lumina ślę ci pozytywną energię **************

Bionda ja dzisiaj rano wydobyłam z siebie niteczkę śluzową zabarwioną elegancko na czerwono :-) Aż zawołałam M, bo był w drugiej łazience na dole i on biegnie i patrzy i pyta: a co to może znaczyć , może się zadrapałaś ?
TAaaaaaaaaaa jasne ;-) No ale widział więc to nie urojenie, a dzień jest 7 po owu i generalnie staraniach. Jakoś zwalniam trochę w związku z powyższym, w weekend będe leniuchować zupełnie.
Jejku, kiedy dokladnie robisz test, od razu informuj , ja zrobię dopiero w następną sobotę rano.
No może w piątek ;-)
Całuję Was wszystkie na dobranoc :-)

Dziewczyny ! ale sie rozpisałyscie!
Ja bym najchetniej już zatestowała teraz :-D ! Chyba się wstrzymam do niedzieli bo w niedzielę powinna przyjść ZMORA jak to cykl 27 dniowy (krótszych nigdzy nie miałam).

Dziś zaczęłam wątpić, że się uda bo po kolacji czułam silny ból w dole brzucha. Po za tym tempka cały czas 37,2 i strasznie mnie dziś swędzą brodawki no i wszystko mi śmierdzi nawet nasz kot.
I wiecie co... jestem po kolacji a najchetniej pojechałabym teraz do McDonalda na mega zestaw :-D .
Bardziej jestem nienormalna niż w ciąży i napewno w niedzielę się rozczaruję jak co miesiąc :wściekła/y:.

reklama
Witajcie Dziewczynki :-) Ja z powrotem w pracy... Dziecko w szkole... Od początku wszystko :-)
kasia.natka wielkie dzięki za wsparcie.
Oprócz tego incydentu , o którym pisałam to właściwie nie mam innych objawów, no może oprócz apetytu dużego ale z tym generalnie nie mam problemów, raczej muszę uważać na swoją wagę ;-)
Bionda trzymam mocno &&&&, mam nadzieję, że Ci się udało i polecisz do Polski z fasolką :-) A gdzie będziesz w Polsce, może jakieś spotkanko ? :-)
Stos papierów mam na biurku no i dobrze nie będę myśleć za bardzo, pogoda ładna, weekend ma być jeszcze wakacyjny, ech.... pewnie ostatni w tym roku. Kupiliśmy już ekogroszek na zimę i ciemno się robi tak wcześnie, Dobrze że ruszają od nowa seriale i fajne programy, zawsze się czymś zajmie główkę :-)
Pozdrawiam :-)

Do góry