reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
lumina już trzymam kciuki za następny cykl &&& i przytulam..
Brzózka właściwie mogłabym napisać : jw ale kciuki dotyczą tego cyklu , byłoby super, nie ? Byczki są takie wspaniałe :-D :-D Moja córka jest spod znaku Strzelca, z grudnia, oprócz tego , że jest też wspaniała to jeszcze jest lekko roztrzepana, kocha cały świat, ludzi i zwierzaki i przyrodę - ogólnie też polecam, choć może niekoniecznie bo "produkuje się" strzelca jakoś w kwietniu dopiero ;-)
Ja jestem w środku starań i tak się zastanawiam co ja właściwie robię za biurkiem :-p
Miłego dnia Dziewczynki

Witajcie Dziewczynki!
W tym wątku jestem po raz pierwszy...jak sama nazwa mówi jestem po 30, dokładniej mam 34 lata. Staramy się od stycznia...wszystko to o czym pisałyście dzieje się również ze mną - dookoła same ciężarne kobiety, maluteńkie dzieciaczki, nawet jak wejdę do jakiejś księgarni to książki w zakresie ciąży widzę...tak już chyba jest :-)
Cykle moje są dość regularne (26-32 dni). Pewnie jak większość z Was, co miesiąc mam "książkowe" objawy ciąży :confused2:Przed każdą planowaną @ mam nadzieję, że nie przyjdzie...ehhh
Ostatnia @ spóźniała mi się najpierw jeden dzień, drugi (nie wytrzymałam i zrobiłam test - i zobaczyłam I kreskę), na trzeci dzień też nie @ przyszła - próbowałam uspakajać nerwy, zaczęłam planować powtórne testowanie w piątek (dziś) i wiecie co? No przyszła wczoraj @ jedna!!! Drugi dzień uzupełniam już informacje o cyklu...zastanawiam się nad sensem...
W środę idę do endokrynologa...Trzymajcie kciuki abym nie zwariowała w tym cyklu:-(

Witaj Ani@k !:-):-) Z nami na pewno będzie Ci raźniej :-) Tu jest tyle dobrych fluidów, że myślę, że niedługo wszystkie będziemy mieć brzuchole pod nos, Wiem co to znaczy I kreska i nienawidzę tego ale wiesz co... Jak mam megadoła to wchodzę sobie na jakieś podforum tutaj i patrzę : pisze laska, że stara się już 2 lata i nic... a potem patrzę w jej najświeższe posty a ona właśnie urodziła albo za chwilę będzie Mamą :-) Ja jestem w 3 cyklu starań i narazie mam dużo optymizmu, trochę Ci pożyczę :tak:

Czesc babeczki :)

Witaj Ani@k :)

uffff ale dzis pogoda dała czadu, ledwo się wlokłam! nie znosze upałów, już wole deszczowe lato (nie linczujcie mnie za te herezje :-D )

pozdowionka dla wszystkich :-D i owocnego weekendu zycze :-D;-)

witajcie kochane :-) trochę mnie ostatnio nie było ale jakoś czasu mi brakuje
lumina tulę mocno i do boju!!! trzymam &&&
Brzózka a ty jak tam?
witaj Ani@k i rozgość się :-) już trzymam kciuki za twoje II &&&

Hej Kasiu :)
Ja rownież miałam czasowo zapchany weekend.
Na razie mam 1 dzien na plus..
29dc a zwykle mam cykle 26-27dniowe.
No ale bardzo sie staram nie nakrecac ;-)
Choc oczywiscie rozmyslam juz sobie jakby to fajnie bylo.
No i sama nie wiem czy jak do jutra @ nie przyjdzie to testowac czy nie z rana.
Boje sie tej jednej kreski jak jakiegos diabla :-D

reklama
Do góry