reklama
dziewczyny - bo to całe planowanie jest męczące i stresujące i przez to się nie udaje , wiadomo że jak coś trzeba leczyć to sie leczy bo zdrowia trzeba pilnować
ja odpuściłam bo mąż ma taką pracę jaką ma , rzadko się widujemy ale za to jak już się widzimy to noc poślubna :-)
mi ostatnio tarczyca dokucza
- chodzę taka zmulona , spać mi się chce cały dzień a tu nie długo trzeba iść do pracy i prowadzić regularne życie , może zacznę lepiej funkcjonować jak już będę miała tą pracę ?
normalnie czasami myślę że to przez tą tarczyce wszystko - że nie mogę zajść , mimo słabych plemników męża biorę na siebie te nie udane próby , jestem przed @ , cała opuchnięta i nadęta i mnie coś chce trafić
nawet w tym miesiącu nie miałam owulacji - tak wynika z obserwacji i nie wiem czy nie brać duphastonu na wywołanie @ bo coś się opóźnia , mam zapas tabletek w domu z poprzedniego razu
dziecka na razie nie będzie ale korzystam z życia , nie ma co się dołować - dziewczyny trzymajcie się i nie dajcie się wkręcić w takie życie którego celem tylko jest dziecko - przecież życie małżeńskie też jest darem i trzeba to pielęgnować - ja dopiero to doceniłam jak męża mam rzadko w domu .
jak słyszę takie opowieści o invitro i stymulacji jajeczkowania - rozumiem że jak już nie ma możliwości to robi się co konieczne ale ja póki lekarz dał nam nadzieje że się może udać naturalnie to wierzę w to że się uda , za rok , 2 czy 3 ...
ja odpuściłam bo mąż ma taką pracę jaką ma , rzadko się widujemy ale za to jak już się widzimy to noc poślubna :-)
mi ostatnio tarczyca dokucza

normalnie czasami myślę że to przez tą tarczyce wszystko - że nie mogę zajść , mimo słabych plemników męża biorę na siebie te nie udane próby , jestem przed @ , cała opuchnięta i nadęta i mnie coś chce trafić

dziecka na razie nie będzie ale korzystam z życia , nie ma co się dołować - dziewczyny trzymajcie się i nie dajcie się wkręcić w takie życie którego celem tylko jest dziecko - przecież życie małżeńskie też jest darem i trzeba to pielęgnować - ja dopiero to doceniłam jak męża mam rzadko w domu .
jak słyszę takie opowieści o invitro i stymulacji jajeczkowania - rozumiem że jak już nie ma możliwości to robi się co konieczne ale ja póki lekarz dał nam nadzieje że się może udać naturalnie to wierzę w to że się uda , za rok , 2 czy 3 ...
kok.o
Fanka BB :)
czesc
bionda kurcze, yyyyy...

mam nadzieje ze Y ma dobrą kondycję, bo jak przeczytałam to zwizualizowałam sobie takiego wypompowanego, spoconego i zmachanego Włocha na łóżku, spoglądającego takimi błagającymi brązowymi ślepiami na Ciebie, wijącą się w jakiejś seksi bieliźnie

hihihi
A ja czuje sie bllleeeeee :-( , walcze różnymi ludowymi sposobami z mdłościami.Męczą mnie cały dzień, chociaż pawiki to tak do 13-14 serwuje :-(, dobrze ze w pracy do wc mam niedaleko :-(
Dzisiaj jak zobaczylam kapuste kiszona w sklepie to MUSIAŁAM ją mieć!
Pożarłam całą w drodze do domu. mmmmmmmm pycha
lumina a tarczyce to leczysz, nie? i tak trzymaj z myśleniem o małżeństwie
dziecko kiedyś sie pojawi
Muma my tez przez 3 miesiące celowaliśmy w synka
, a w 4 cyklu już wszystko jedno było, co się trafi to będzie :-) chociaż fajnie jakby chłopak był
bionda kurcze, yyyyy...

A ja czuje sie bllleeeeee :-( , walcze różnymi ludowymi sposobami z mdłościami.Męczą mnie cały dzień, chociaż pawiki to tak do 13-14 serwuje :-(, dobrze ze w pracy do wc mam niedaleko :-(
Dzisiaj jak zobaczylam kapuste kiszona w sklepie to MUSIAŁAM ją mieć!

lumina a tarczyce to leczysz, nie? i tak trzymaj z myśleniem o małżeństwie

Muma my tez przez 3 miesiące celowaliśmy w synka

Muma
Cześć Dziewczynki :-) Ale piękna pogoda, podwójnie nie chce mi się pracować..
lumina ja też myślę, że to wielkie szczęście , że masz udany związek i że życie mamy jedno i powinniśmy być w nim szczęśliwi. Dlatego może jak poluzujesz troszkę to wtedy się uda. Wiem,że już długo się staracie ale może ktoś na górze dobrze wie kiedy jest Wasz czas i on dlatego jeszcze nie nadszedł ? Może jeszcze trochę macie szansę pobyć tylko dla siebie. Wierzę, że będzie dobrze i trzymam za Ciebie kciuki &&&
kok.o Twój promienny pościk poprawia humor z rana, bądź dzielna nie daj się nudnościom, przecież wiesz doskonale, że im bardziej jest Ci niedobrze to tym lepiej fasoleczka się rozwija
Trzymam kciuki za syneczka &&& choć wiem sama jak fajnie mieć małą dziewuszkę..
następnym razem bardziej się na tym skupicie ;-)
Zabieram się do pracy, mam stos dokumentów na biurku,
Pozdrawiam ciepło :-)
lumina ja też myślę, że to wielkie szczęście , że masz udany związek i że życie mamy jedno i powinniśmy być w nim szczęśliwi. Dlatego może jak poluzujesz troszkę to wtedy się uda. Wiem,że już długo się staracie ale może ktoś na górze dobrze wie kiedy jest Wasz czas i on dlatego jeszcze nie nadszedł ? Może jeszcze trochę macie szansę pobyć tylko dla siebie. Wierzę, że będzie dobrze i trzymam za Ciebie kciuki &&&
kok.o Twój promienny pościk poprawia humor z rana, bądź dzielna nie daj się nudnościom, przecież wiesz doskonale, że im bardziej jest Ci niedobrze to tym lepiej fasoleczka się rozwija

Zabieram się do pracy, mam stos dokumentów na biurku,
Pozdrawiam ciepło :-)
Muma
Halo, jest tu ktoś ??? :-)
co tam u Was Kobietki ???
Ja testuję się owulacyjnie, paseczek nr 2 nabiera koloru, śluz jak się patrzy (drugi cykl z wiesiołkiem jestem) to jakoś dziś pewnie zaczniemy działać.
Od początku marzył mi się mały Byczek.. ja i M jestesmy też spod tego znaku, może czekał na mnie i dopiero teraz ?;-)
Czekam na Wasze newsy , pozdrawiam cieplutko:-)
Ja testuję się owulacyjnie, paseczek nr 2 nabiera koloru, śluz jak się patrzy (drugi cykl z wiesiołkiem jestem) to jakoś dziś pewnie zaczniemy działać.
Od początku marzył mi się mały Byczek.. ja i M jestesmy też spod tego znaku, może czekał na mnie i dopiero teraz ?;-)
Brzózka
a mi się @ spóźnia
a ja jestem w 26 dc
pozdrawiam wszystkich wieczornie
Brzózka
Halo, jest tu ktoś ??? :-)
to trzymam kciuki za udane staranka

reklama