reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziewczyny a co ja mam powiedzieć jak nie długo będzie czwarta rocznica ślubu i żadnych owoców naszej miłości ? nawet ta 30-tka nie robi na mnie wrażenia tylko ta zbliżająca się 4 rocznica

ale to tak niesprawiedliwie jest w życiu - moja znajoma ma trójkę dzieci , więcej nie chce mieć a musiała odstawić tabletki anty ze względu na zdrowie i teraz żyje w strachu bo już 3 cesarki miała

reklama
no widzisz lumina nie ma sprawiedliwosci :-( ale trzeba walczyc o siebie i o swoje szczescie :tak:
uda nam sie kobietki!!! niektorym szybciej a innym pozniej ale uda sie napewno!!!

Witam dziewczyny

Zarejestrowalam sie i bede tu zagladac tez staramy sie o dzidziusia.
cos opowiem o sobie staramy sie z 3 lata. Rok temu zrobilismy badania bo po 2 latach bez owocnej pracy stwierdzilismy ze cos jest nie tak. Hormony cytologie itp tak samo moj maz.
Okazalo sie ze jakosc i ilosc plemnikow mojego meza nie sa za ciekawe (powod -zylaki). Operacja udana na wyniki tak z pol roku trza bylo czekac ale po 4 miesiacach zrobilismy i duza poprawa nasienia. Wiec do roboty obserwuje sie mierze temp uzywam testow owulacyjnych itp. Ostatnia mieszaczka 28 kwietnia nie ma do dzis testy negatywnie wychodza we czwartek mam wizyte u lekarza no nic trza poczekac :)

Witam się i ja.Jestem ze staraczek po raz pierwszy,ale widzę że tutaj tez mogę sie udzielać.Staram sie z mężem o dzidzie od roku.Mam 32 lata, w tym roku 3 rocznica naszego ślubu.
Od tego cyklu zaczęłam brac Castagnus - podobno cudowny lek,moze pomoze.Generalnie z cyklami nie mam problemu,skoki tempki są,jedynie (.)(.) mi dokuczaja po owulce.Po paru tabletkach widzę poprawę, po owulce juz tak nie bolą jak miesiąc temu :))
Trzymam kciuki za wszystkie , ale Wy trzymajcie za mnie:-D

Lumina a robiliście już jakieś szczegółowe badania. Co mówi Twój ginekolog na brak rezultatów ?

Kasia już niedługo same będziemy miały takie "Małe szczęście" – zobaczysz!!!

Beka daj nam znać jak będziesz już coś wiedziała. A masz może jakieś dodatkowe dolegliwości, których wcześniej nie obserwowałaś? Ja na Twoim miejscu poszłabym zbadać Beta HCG.

Cześć Malami ! Ja do forum także dołączyłam niedawno. Trzymam kciuki za nas wszystkie :)

Ostatnia edycja:
Jolka - pisałam o tym wcześniej - tak robiliśmy z mężem badania , powód nie udanych starań to słabe wyniki nasienia męża , jesteśmy w trakcie leczenia obydwoje bo ja mam zapalenie tarczycy i to też ma wpływ , właściwie to powinniśmy iść na inseminacje ale jest szansa że uda się naturalnie to próbujemy

wiecie co ja sobie próbuje obrzydzić dzieci , czytam o złych porodach, problemach z dziećmi a to pomaga na chwilę ale jak się widzi te ładne brzuszki na ulicy ..

ale dziś duszny dzień , ja normalnie się duszę w domu a nie ma gdzie wyjść .. to siedzę na forum

malami - nie wierzyłabym w castagnus - to lek ziołowy który przy różnych chorobach może nawet szkodzić , mi nie pomógł - po 3 miesiącach brania rozregulował mi cykle

Ostatnia edycja:
reklama
no witam! alez jestem dumna ze wreszcie cos sie tu dzieje :-) super laseczki niech ten watek zyje!!!
malami witaj, znamy sie ze staraczek po raz pierwszy :-) tu kobietki troche mniej gadatliwe ale jak juz to konkretne wiec zapraszam a co do castagnusa to slyszalam rozne opinie, tak jak pisze lumina moze rozregulowac cykle i na pewno trzeba w porozumieniu z ginem!!!
witaj beka :-) fajnie ze tu trafilas! super ze jest poprawa u meza!!! rozumiem cie bo ja ostatnio tez tak mialam (@ byla 25.03. a nastepna wywolywalam dupkiem i przyszla 26.05.) wiec idz koniecznie do gina i dawaj nam tu znac co i jak :tak:
lumina obrzydzanie chyba nic nie da, z reszta sama widzisz ze pomaga tylko na chwile, dzieciaczki sa kochane i noc tego nie zmieni-dlatego ich pragniemy :tak:
Jolka oby oby !!!
kciuki mocno zaciskam za wszystkie &&& i prosze o rewanz!!!

Do góry