reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witaj Bluetooth :-) twoja historia po prostu SUPER!!! gratulacje!!! milo nam bedzie jak bedziesz do nas zagladac i opowiesz cos wiecej o waszych przejsciach :tak: tak jak lolitka powiedziala nikt tu nie ma zamiaru sie poddawac a takie przyszle i obecne mamusie jak ty to tylko nam powera dodaja
lumina w przyszlym roku juz wszystkie bedziemy swietowac 26 V :tak:
a ja dzis dostalam @ !!! czyli moj cykl trwal 62 dni ;-) ale w reszcie nowy cykl nowa szansa i nadzieja :-)

reklama
kasia.natka - a takie cykle długie są bezowulacyjne ? super że już dostałaś @ - zawsze to nowa szansa

ha ha lumina fajnie brzmi to twoje "juz" :-D a czy tak dlugi cykl jest bezowu to trudno powiedziec jak sie nie monitoruje, zwykle chyba tak ale nigdy nic nie wiadomo :tak:

no właśnie już dostałam @ i od razu humor mi się poprawił
tak - masz rację , trzeba się cieszyć małżeństwem i na dziecko przyjdzie czas

hej laseczki :-) co za pogoda!!! wreszcie mozna sie opalac!!!
lumina bardzo mi sie podoba twoje nastawienie :tak: tak trzymaj!!!
moj mezus tez juz sie dopytuje "kiedy mam ta owulacje" hi hi kochany jest :tak:
zmykam na lezaczek a wy piszcie kochane co u was bo znow sie martwie czemu tu tak cicho :-(

no tak cicho...i nikt nic z tym nie robi :wściekła/y: ja chyba znow musze tu wszystkie do pionu postawic!!!
WRACAC!!! PISAC!!!
CO U WAS? KTORY DC? JAKIE OBJAWY JAK SAMOPOCZUCIE I NASTROJ?

reklama
Cześć Dziewczyny !!!
Postanowiłam do Was dołączyć ;)
Wprawdzie 30-te urodziny obchodzę za parę dni...
Staramy się o dzidzię od lipca zeszłego roku. W styczniu tego roku zobaczyłam upragnione dwie kreseczki. Jednak moja radość nie trwała długo. Pierwsza wizyta u ginekologa - brak pęcherzyka, ale jest nadzieja, że może jeszcze na to za wcześnie. Kilkukrotne badania Beta HCG wykazują, że przyrasta w normie. Ostatni wynik ponad 7000. Druga wizyta u ginekologa- lekkie plamienie, nadal brak pęcherzyka i skierowanie na następny dzień do szpitala. :(((((
W szpitalu wyrok - ciąża ektopowa w lewym jajowodzie. :( Po południu zabieg laparoskopii....
Po zabiegu zrobiliśmy dwumiesięczną przerwę w staraniach. Wierzymy, że wreszcie się uda ....

Do góry