reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

nie moze byc az tak zle, na pewno sa jakies dobre strony. sprobowlas, nie wyszlo trudno ale gdybys tego nie zrobila to pewnie cale zycie byloby to twoim niespelnionym marzeniem i byc moze mialabys pretensje do meza ze ci nie pomogl go zrealizowac a tak to dostalas troche potylku ale lepiej zalowac ze nie wyszlo niz ze sie nawet nie sprobowalo!!!
a jak jest zle to moze byc tylko lepiej ;-)
i fasolka na pewno juz czeka w kolejce :tak:

reklama
dzięki , może się jeszcze jakoś ułoży wszystko , nie można ciągle po tyłku od życia dostawać bo to już nudne sie robi
tyle że ja chce aby moje dziecko miało matkę zaradną, taką co coś robi w życiu , wiadomo że jak matka szczęśliwa to i dziecko , nie chce byc taką zgrzybiałą mamuśką co całym światem dziecko i nic poza tym ? teraz miałam trochę więcej pracy to nie ma czasu myśleć o zajściu , nawet miałam takie myśli że dobrze że jest jak jest , może lepiej że jeszcze go nie ma , może czeka na lepsze czasy , trochę remontujemy sobie z mężem dom tyle że kasa przeznaczona na remont może iść na urzędników , za czyjeś błędy ja będę płacić - tak być nie może , będę walczyć do końca o swoje marzenia żeby moejmu dziecku było lepiej kiedyś jak mi w młodości
ale się rozpisałam

warto walczyc i spelniac marzenia i masz racje ze szczescie rodzicow przeklada sie rowniez na dziecko
a czy czekac na lepsze czasy? a co to znaczy? zawsze moze byc cos, cos sie wydarzy, cos sie zepsuje, cos nie wyjdzie itp. ja wierze ze bez wzgledu na wszystko jesli dwoje ludzi sie kocha i wspiera to ze wszytkim sobie poradza :tak: wiec bierzmy sie za siebie i realizujmy nasze plany, spelniajmy marzenia!!!

kasia.natka - widzę ze jesteśmy sobie we 2 teraz tu na tym forum , nie ma więcej 30-tek ? albo są gdzie indziej..
ja właśnie się dowiedziałam że mam instynkt gniazdowania - wszystko bym chciała remontować i przewracać , tylko te finanse - niech już sie to wszystko dobrze ułoży z tymi urzędami bo ja chce spokojnie swoje gniazdko wić , może to jakiś znak że będzie fasolka nie długo skoro tak uparcie mnie to gniazdowanie nęci ...

lumina zycze ci z calego serca zeby to byl znak i zebys jeszcze w tym roku zobaczyla upragnione II
a co do watku to rzeczywiscie marnie sie nam 30-tki udzielaja ale na pewno sa ;-) ja jestem tez na watku starania po raz pierwszy i tam sie baaardzo duzo dzieje i sa tez 30-tki wiec zapraszam lumina!!!

loj tam kobity.... zara na inne watki uciekac.... trza sie 30te trzymac ...

a na dziecko prawie nigdy nie ma dobrego czasu. nie trzeba tez czekac, bo to czekanie zwykle donikad prowadzi

lolitka ja tez bym chciala zeby ten watek tetnil zyciem ale musialabym chyba sama ze soba gadac ;-) zagladajcie,piszcie,smuccie sie i cieszcie a utrzymamy ten watek a co do czasu na dziecko to juz kiedys pisalam ze zawsze mozna znalezc jakies przeciwskazania wiec ja mysle ze nie ma na co czekac

reklama
kurde... wlasnie zobaczylam twoja sygnaturke 'staramy sie JUZ 4 miesiace'.... grzeszysz kobito:) 4 miesiace to nawet u dwudziestki trudno....

Do góry