reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

krzynka77 - to mnie pocieszyłaś że mi zostanie to podziwianie brzuchów :szok:, no to będę zboczona na punkcie brzuchów i tyle :-D
humor mi się poprawił po świętach , jednak mój chłop działa na mnie jak balsam , @ przyszła , następny cykl przede mną :tak:

reklama
sie macie dzieciaki:)))

natka
- dobrze gadasz. trza swoje odstac w kolejce. jeszcze nikt menu na zycie nie stworzyl - coby wybrac z karty co sie podoba i zaraz podadza.

krzynka to fetyszu brzuchow:)

witam poswiatecznie :)
krzynka i lolitka dziekuje za pochwale mojej postawy :-) sama bardzo staram sie tak wlasnie myslec i powtarzam to sobie chociaz i mnie dopadaja chwile zwatpienia :-(
no ale w koncu przeciez jesli przestne wierzyc ze sie uda to co mi pozostanie...
pozdrawiam cieplutko (wreszcie piekne sloneczko nam swieci)
i trzymam &&&

ja jestem , ale widzę że temat nic się do przodu nie posuwa , co najwyżej mogłabym moje smutki tu wypisywać ale szkoda klawiatury

Witam Dziewczynki:-)
Ja tak was podczytuje bo ostatnio nie udzielam się nigdzie bo mnie kryzys dopadł :zawstydzona/y:
dalej po poronieniu nie potrafie dojśc do siebie jeszcze do tego do pracy wróciłam i wszędzie kobiety w ciąży widze:szok: ehhh masakra a i znowu okres mam i to taki mocny że hej!
Kochane w tą paskudną pogode życze usmiechu i pogody ducha;-)

no tak pogoda raczej nie nastraja optymistycznie ale za to sprzyja przytulankom ;-)
u mnie nadal nie ma @ a powinna juz byc ale zrobilam wczoraj sikacza i jedna krecha :-( wiec czekam...

nie wiem na ile was to pocieszy - ale naprawde, cieszcie sie ze po prostu mozecie czekac na testowanie.... jak ja bym chciala tak czekac i sprawdzac w kazdym cyklu czy moze sie udalo? u nas bez plemniorow wogole wiec cudo sie nie stanie (i nie - Maryja nie jestem wiec nie ma co sie ludzic ze bedzie inaczej)

u mnie jedyna nadzieja 3 razy do roku - z ktorej tez sie ciesze, bo inni nawet tego nie maja....

lolitka ja to do konca nie wiem czy u mnie jest sens te testy robic czy tylko sie ludze. gin stwierdzil pco ale kazal jeszcze probowac trzy m-ce a potem przyjsc wiec zobaczymy...
trzymam &&& za nas wszystkie

no co to za straszna cisza!!!
wracac mi tu szybciutko i pisac!!!
my "PO 30-STCE" musimy sie trzymac razem i dawac przyklad ;-)
kobietki gdzie wy?

i znowu ja :-) ale mam super wiadomosc:
IWASEK dzis zobaczyla piekne II
w imeniu watku 30-latek GRATULACJE

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny j a doszłam do wniosku że nie ma się do czego śpieszyć , nie każdemu jest dane urodzić przed 30-tką i może to i lepiej bo jak sie zacznie rodzić koło 20 - tki to potem może się tych dzieci posypać aż nadto , mam takie przemyślenia ponieważ ostatnio poznałam taką rodzinę - szóstka dzieci a kobitka zaniedbana , czasem nie wie jak się nazywa nawet , wiadomo że jest ciężko takim rodzinom jeszcze w dzisiejszych czasach ,
dla niektórych po prostu lepiej jest urodzić po 30-tce i mieć to 1 czy 2 dzieci a w tym wieku ma się jakiś start lepszy , i te dzieci co będą to są wyczekiwane i naprawdę kochane , nie z przypadku , mają zapewnione lepsze warunki , także wszystko ma jakiś cel - nic się nie dzieje bez przyczyny , kobitki trzymajcie się - mam nadzieję że te słowa dodadzą wam pocieszenie- bo mi dały

Do góry