donia 1980
Fanka BB :)
usługi kosmetyczne z dojazdem
co do brania dotacji to nie polecam - mają tak wszystko obrachowane że jak nie z tej strony to z tej cię capną , po odliczeniu zusów i podatków ta kwota co dają w UP jest nic nie warta , wszystko obstawione poręczeniami i jak by co nie wyszło trzeba zwracać , ja miałam znajomego w UP to jeszcze jako tako ten urząd nade mną nie wisi i poczekają zanim zapłacę ten Zus - bo niestety muszę zapłacić i z moją działalnością to tylko na czarno działać albo robić na Państwo czyli podatki wszystko zeżrą , jak sobie obliczyłam ile wydałam na materiały plus paliwo i opłaty to Zero wielkie jak w reklamie z Majewskim
mnie to ginekolog niestety wypomniał wiek - wskazał palcem na mojej karcie pacjenta "30" i że nie ma na co czekać , szybko stymulanty dla mnie i męża , mąż musi brać to co bierze bo to dla jego zdrowia , a ja leczę tarczycę i miałam hodować jajeczka po duphastonie - tylko 1 miesiąc wytrwałam bo niestety poszłam na zastrzyk były 3 piękne pęcherzyki na usg a mąż był w delegacji i kto mi miał to dziecko zrobić ? jak zajdę to będzie tzw. wpadka bo dni płodnych już nie liczę , i w sumie tak mi dobrze z tym
lumina ale na ZUS to chyba jest zniżka dla "młodych" przedsiębiorców i płaci się coś ok 200-300 zł? mylę się?
ja korzystałam raz z usług kosmetyczki z dojazdem, byłam bardzo zadowolona bo to było w pracy więc wygodnie i szybko....ale niestety za drogo
a może spróbuj wystawić usługi na gruponie lub gruperze, ja tak właśnie zakupiłam usługę i to świetna reklama
a teraz już o staraniach
mój mąż też w rozjazdach i za granicą, ale my kupujemy bilty w dni płodne, dokładnie jak w Lejdis
powodzenia i wiary Ci życzę