reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witam:-)
Krzynka dzięki..
No mam nadzieje że uda się cosik zmajstrować;-) ja napewno nie odpuszcze chociaż teraz mam troche na głowie bo kupilismy z Małzowina mieszkanie i trzeba ruszyć z remontem więc nie mam czasu na rozmyślania zresztą po świętach wracam do pracy to już wogóle mało czasu zostanie:tak:
No i w maju musze wyszykować 30 urodzinki:)
humorek mi troche wraca więc jest już lepiej, zresztą wiosna zawsze mnie budzi do życia:)

Asienko - ja też majowa dziewczyna :-)

teraz nie mysl o majstrowaniu!! zrobcie remoncik, wybaw sie na 30stce aaaa... samo przyjdzie :-) nie raz slyszalam o tym, ze ludzie zajeli sie remontami, przestali rozmyslac i bach!!
dobrze ze humorek ci dopisuje!!

Kasia.natka - wątek trafiony, trafiony... ja niemalże poczełam MIlene na nim ;-) hihihi z kciukasami dziewczyn!! Wam tez tego zycze!
Teraz rzadziej tu wpadam, ale zawsze z duzym sentymentem :-D

Luminko - uda sie uda...!!

Krzynka no to fajnie bo ja uwielbiam Maj:-) a który to dzionek jak to nie tajemnica? narazie nie moge się starać nawet spontanicznie bo lekarz zakazał przez dwa miesiące:tak: i obiecałam sobie ŻADNEGO KALENDARZA:-D zresztą moja owulka przychodzi jak chce wiec ide na żywioł:)
Hehe fajnie poczełaś swoje maleństwo można powiedzieć z dopingiem;-)

Hejka:-)
No to byczek Krzynka chyba jesteś? ja koniec maja 28 blizniak:) Kasia wodnik ,albo rybka hehe
Od dzisiaj dziewczynki wcinam luteine 2*1 i mam nadzieje że normalnie dostane okres i nie będe musiała się stresować że coś nie tak po utracie fasolki:/

reklama
Ojejku...ależ wątek się rozkręcił...Super 30-tki :-)
Witajcie wszystkie nowe przyszłe mamusie.....Życzę Wam aby szybko stało się to o czym marzycie...PAmiętam jak ja zaczynałam na tym wątku....Żaliłam się , narzekałam że tyle się staramy i NIC....A już w następnym miesiącu bach ..... i mamy teraz cudowną córę....Wam też tego życzę....
Esch - jejku ile Oleńka ma ząbali....Mojej jak w 6.5 miesiącu wyszły dwie dolne jedynki tak do tej pory cisza :-)....A jak Oleńka się miewa?????
Krzynka, asieńka - ja też majowa dziewucha jestem....26 maja....(dzień mamy) ...W tym roku pierwszy raz będę obchodzić to święto...Cuuuudownie już nie mogę się doczekać.... :-D

Do góry