reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no ja wodniczkiem jestem :-)
fajnie poczytac kolezanki ktorym sie udalo!!! mam nadzieje ze za jakis czas tez bede mogla tu napisac ze pamietam jak tu zaczynalam a teraz mam dzidziusia...
trzymam &&& za nas wszytkie!!! MOCNO!!!

reklama
no i wziełam się za siebie - mam w planie remonty , ze względu że mąż pracuje w delegacji to sama tego nie zrobię ale coś tam skrobnę zawsze - zaczęłam znowu jeździć rowerem i ćwiczyć, teraz jeszcze przygotowania do świąt ... niby wszystko ok , mam pozytywne nastawienie tylko jest jeden problem - moja mania prześladowcza nie przeszła - wszędzię są kobiety w ciąży , na n-k, w sklepie , u lekarza i są takie piękne z tymi brzuszkami a ja zazdroszczę , czasem mam ochotę zniknąć i czuję się taka gorsza - przydałby się psycholog bo wariuje i nic tu nie da sport czy plewienie w ogródku , nawet małe dzieci nie robią na mnie takiego wrażenia jak te brzuchy :-( ja wiem że i ja będę kiedyś może ale nie jestem teraz i to mnie tak dobija :szok:

hmm...a kto powiedzial ze to koncert zyczen: mowisz i masz! trzeba swoje odczekac! byc moze te wszystkie kobiety z brzuszkami ktore widujemy tez swoje wyczekaly
ha ha alez jestem madra jak pisze di kogos bo sama to mam podobne uczucia i tez mi zal i przykro ze zafasolkowac nie moge ale moze i sama siebie przekonam ze trzeba swoje odczekac

ja dodatkowo tydzień przed okresem wszystko odbieram w czarnych barwach i ciągle zbiera mnie na płacz więc i moje tęsknoty za macierzyństwem przybierają na sile

no to wspolczuje ale czy nie za bardzo sie nad soba rozczulasz? nie gniewaj sie bo jestesmy w podobnej sytuacji ale twoje doly, placze itd. di niczego nie prowadza a juz na pewno nie pomagaja zajsc w ciaze!!!
pora wziac sie w garsc!
trzymam &&&
a na wypadek jakbym juz nie miala kiedy to kobietki WESOLYCH SWIAT!!!

kasia.natka - taki już marudny charakter - normalnie tak nie mam tylko przed @ mnie tak nosi , zazwyczaj jestem pozytwnie nastawiona do życia ale po to jest forum aby wylać swoje żale
wczoraj np 2 razy mnie zbierało na płacz i 2 razy wybuchłam śmiechem - hormony mi buzują :szok:

Wesołych Świąt dziewczyny !

Pragnę złożyć Wam kochane babeczki życzenia zdrowych
i pogodnych świąt Wielkanocnych,

obfitości na świątecznym stole,
smacznego jajka oraz wiosennego nastroju
w rodzinnym gronie.

reklama
Ja sie witam po świetach.... no i mam nadzieje,ze u was mineły superancko.. a moze juz niebawem sie okaze, ze i owocnie?? :-)

Agi - nooo, ja tez mysle juz o dniu MAMY - pierwszy raz jupiiiii!!! :-D
Lumino - wierze, ze bardzo trudno nie myslec...szczegolnie, ze męzola nie ma przy Tobie A moze rzeczywiscie dobrze byloby, zebys z kims pogadała?? Była tutaj taka jedna, ktorej bardzo pomogły rozmowy z psychologiem :-)!!! Ja tez sie zastanawiałam nad tym, bo takie schizowanie naprawde potrafi napsuć krwi!!
a forum jest wlasnie od tego, zeby sie wygadac - my tu wszystko przyjmiemy :-D

aaaa - a podziwianie brzuszków zostaje i potem.. przynajmniej u mnie zostało :-) normalnie az mnie ściska w dołku jak widzę ciężarną :-D
kasia.natka- brawo za bardzo dobrą postawę!! :-D

Ostatnia edycja:
Do góry