kasia.natka
Fanka BB :)
dołączam się do zaproszenia doni!!! zajrzyj koniecznie - tam też każda ma swoją historię ale w grupie raźniej :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asienka nie, nie staramy się od utraty, mieliśmy przerwę związaną z moim wykształceniem. Staramy się 13 cykl
mi lekarz po poronieniu zalecił 3 miesiące, a najlepiej 6 miesięczy przerwy w staraniach, żeby się wszystko zregenerowało. Pamiętam, że bałam się okrutnie, żeby nie zajść
a powiedz w którym tyg. to się stało? wiadomo dlaczego?
u mnie przestało bić serduszko i miałam wywołane poronienie w 9 tc
ale dziewczynki moje drogie podobno co nas nie zabije to nas wzmocni sama na szczęście nie mam takich przykrych doświadczeń ale wiem na pewno, że trzeba próbować dalej aż do skutku!!! dopóki nikt nam nie powie że się nie da to znaczy że się da i już!