reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kurcze. no ja tez zaczelam ale mi sie cykl poprzesuwal, a w naszym przypadku to niewskazane, bo bilety mamy na dni płodne regularne a nie poprzestawiane :-D

asienka my tu tez niedawno przybylysmy,ale dobrze nam tu wiec i Ciebi witamy ;)
Dziękuje:-)
siedze w domu na l4, małzowiny nie ma a ja sie tak strasznie nudze:baffled: niby pogoda jest ale nic mi sie nie chce hehe może to zwiastun nadchodzącej trzydziestki:)
Nie jestem w temacie więc mam pytanko wszystkie staracie się aktualnie o maleństwo? czy może któraś z Was jest zafasolkowana jeżeli tak to gratulacje:tak:
Pozdrawiam

witaj asienka
ja też jestem tu od niedawna ale im nas więcej tym milej :-)
nie wiem czy wszystkie tutaj się starają ale w swoim imieniu mówię SI!!!
a ty? widzę, że :-(... ogromnie współczuję... musisz odczekać?

Jeszcze raz dziekuje dziewczyny:)
Kasia tak musze odczekać dwa miesiace, lekarz powiedział że ładnie wpadłam w cykl po utracie aniołka, nie dał mi tabletek anty żeby nie psuć mi cykli i od 16-25d.c mam brać luteine i uwazać(jakby zajscie było takie proste) cztery lata sie starałam:( do tego wszystkiego mam endometrioze ale na szczęście już długo mam z nią spokój.
Donia przykro mi... od tamtej pory nie możesz zajść w ciąże?
dziękuje za zaproszenie:)

reklama
asienka nie, nie staramy się od utraty, mieliśmy przerwę związaną z moim wykształceniem. Staramy się 13 cykl
mi lekarz po poronieniu zalecił 3 miesiące, a najlepiej 6 miesięczy przerwy w staraniach, żeby się wszystko zregenerowało. Pamiętam, że bałam się okrutnie, żeby nie zajść :szok:
a powiedz w którym tyg. to się stało? wiadomo dlaczego?
u mnie przestało bić serduszko i miałam wywołane poronienie w 9 tc

Ostatnia edycja:
Do góry