reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kurcze. no ja tez zaczelam ale mi sie cykl poprzesuwal, a w naszym przypadku to niewskazane, bo bilety mamy na dni płodne regularne a nie poprzestawiane :-D

asienka my tu tez niedawno przybylysmy,ale dobrze nam tu wiec i Ciebi witamy ;)
Dziękuje:-)
siedze w domu na l4, małzowiny nie ma a ja sie tak strasznie nudze:baffled: niby pogoda jest ale nic mi sie nie chce hehe może to zwiastun nadchodzącej trzydziestki:)
Nie jestem w temacie więc mam pytanko wszystkie staracie się aktualnie o maleństwo? czy może któraś z Was jest zafasolkowana jeżeli tak to gratulacje:tak:
Pozdrawiam

witaj asienka
ja też jestem tu od niedawna ale im nas więcej tym milej :-)
nie wiem czy wszystkie tutaj się starają ale w swoim imieniu mówię SI!!!
a ty? widzę, że :-(... ogromnie współczuję... musisz odczekać?

Jeszcze raz dziekuje dziewczyny:)
Kasia tak musze odczekać dwa miesiace, lekarz powiedział że ładnie wpadłam w cykl po utracie aniołka, nie dał mi tabletek anty żeby nie psuć mi cykli i od 16-25d.c mam brać luteine i uwazać(jakby zajscie było takie proste) cztery lata sie starałam:( do tego wszystkiego mam endometrioze ale na szczęście już długo mam z nią spokój.
Donia przykro mi... od tamtej pory nie możesz zajść w ciąże?
dziękuje za zaproszenie:)

reklama
asienka nie, nie staramy się od utraty, mieliśmy przerwę związaną z moim wykształceniem. Staramy się 13 cykl
mi lekarz po poronieniu zalecił 3 miesiące, a najlepiej 6 miesięczy przerwy w staraniach, żeby się wszystko zregenerowało. Pamiętam, że bałam się okrutnie, żeby nie zajść :szok:
a powiedz w którym tyg. to się stało? wiadomo dlaczego?
u mnie przestało bić serduszko i miałam wywołane poronienie w 9 tc

Ostatnia edycja:
Do góry