reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

droga donia 1980 oczywiście że wciąż się staramy tylko czasem trzeba popracować :-( ale będę jutro na pewno wcześniej i mam nadzieję że będzie nas tu więcej

reklama
dzięki dziewczyny krzynka77, kasia.natka, donia1980

ja miałam tsh w normie 2.5 cos około ale ft 4 troche za wysokie chociaż ten norma a mimo tego źle sie czułam, ciągle tyłam od niczego , włosy zaczęły wypadać i gin się zlitował i dał euthyrox, ale podobno dla starających tsh ma być 1,5 najlepiej - teraz mam takie a mimo to czasem tarczyca daje popalić , ktoś mógł pomyśleć że jestem hipochondryk , maruda straszna , ogólnie dokucza mi samotność , pracę mam dorywczą i czasem nic nie robię parę dni , wtedy jest najgorzej bo głupie myśli
gdyby było dziecko życie ma inny sens wtedy - jest po co wstawać rano i jest dla kogo pracować, poza tym jak się widzi że młodsze mają 2-gie 3-cie dziecko ...normalna ludzka zadrość

Hej babki :-)
Dawno nie zagladalam a tu towarzystwa przybylo :-D Gratulacje dla mamusiek i zafasolkowanych :-)
Krzynko Milenka przesliczna :tak:
Lumina tak jak piszesz, dokucza Ci samotnosc oraz nuda i stad glupie mysli. Sprobuj zorganizowac sobie jakos czas, bo nic nie robienie jest fatalne w skutkach, dla figury a najgorzej siada na psyche. Na pocieszke i dla zapalenia swiatelka w tunelu dodam, ze mam pelnoobjawowe Hashimoto z niedoczynnoscia tarczycy i innymi przykrymi skutkami ubocznymi. Pomimo tego w wieku 37 lat urodzilam cudownego, zdrowego jak ryba synka a w tym roku, w sierpniu, miesiac po 39 urodzinach spodziewam sie drugiego chlopczyka. TSH idealnie utrzymuj miedzy 1 a 1,5, mysl pozytywnie, zyj aktywnie i wyluzuj, bo im bardziej sie spinasz, tym ciezej zajsc w ciaze. Trzymam kciuki baaaaaaaaaardzo mocno za Ciebie i cala reszte przyszlych mamusiek :-)

alex.nikita - dzięki ci za te słowa, tak naprawdę to ja o tym wiem że trzeba sobie ten czas jakoś organizować tylko lenistwo to jest moja zmora wiem że na wszystko przyjdzie czas- tylko muszę sobie to powtarzać bo zapominam

No to kochana Lumino , przepraszam za brutalnosc, ale zbieraj 4 litery, wez sie za siebie, nie zwalaj wszystkiego na tarczyce i bierz sie do roboty zamiast biadolic :-D Nie pozwol, zeby Ci zycie przeplywalo przez palce, bo to idzie bardzo szybciutko ;-)

reklama
hej dziewczyny, mnie tez lenistwo rozwala, mąz za granicą a ja jak wracam z pracy to zalegam na kanapie jak jakiś lemur i nic nie robię (oczywiście prócz jedzenia ;) ), nie wiem, może to wina 3 z przodu, ale nie poznaję siebie, do znajomych nie chce mi się wyjść ani nic robić
kopa w tyłek mi trzeba, wiosna przyszła więc może będzie lepiej

Do góry