reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Alex Kochana witaj :) No to juz nie fasolka ;) 31 tydzien mi leci ;)
Gratuluje serdecznie drugiej ciazy :))) Oby dzidzia zdrowo rosla w brzuszku :) :*

My myslimy o 2 dzidzi tak za jakies 1.5 roku ale to sie jeszcze zobaczy ;)
Poki co czekamy na nasza dziewczynke :-D Cesarka mnie czeka ale mysle ze bedzie ok :)

Buziole:-)

reklama
Dziekuje bardzo :-)

Oj faktycznie, nie spojrzalam na daty, mozna powiedziec, ze juz prawie jestes na zakrecie :-D, bedziesz majowka a ja sierpniowka - dubeltowka, bo poprzednio tez w sierpniu rodzilam :-). Lece juz spac, bo musze sie wyspac, zeby nie miec czerwonych oczu, jutro rano jade na kontrole trzy miesiace po zabiegu i nie chce, zeby byly czerwone. Buziaczki dla brzuszkow i maluszkow :-D

Jaewa cesarki sie nie boj, ja mialam. tez sie balam na poczatku ale pryszcz jest to w porownaniu z 3 dniowymi probami urodzenia silami natury............brrrrrrrrr.............do tej pory wlos mi sie jezy na grzbiecie, a cesarka 30 min rahu ciachu i dzidzius byl juz z nami. Bol potem wcale nie jest silny, ja 3-go dnia odstawilam wszystkie prochy. Oczywiscie czujesz, ze masz tam szew ale nie jest to uczucie nieprzyjemne. Goi sie szybciutko, musisz tylko dbac, zeby byl czysty i suchy.
Tym razem nawet nie bede robic podejscia do porodu naturalnego trylko od razu poprosze o cesarke i juz.

Jesli zas chodzi o roznice wieku to psychologowie uwazaja, ze najlepsza jest dwa lata - u mnie bedzie 2 jak z bicza strzelil, bo oboje z sierpnia :-)
Wlasnie przypomnialo mi sie, ze mialas mi na maila wyslac foty z mojej wymarzonej NZ ale nic nie dostalam :-(

Kochana dziekuje za to co napisalas i pocieszenie ze nie jest tak zle ;)
Kolezanka z Malty wlasnie pare dni temu urodzila przez cesarke i sobie bardzo chwalila...juz jest w domu :)
Co do fotek wysle Ci jak wrocimy do Sydney bo teraz jestem ze swoim S na wyjezdzie ( on na delegacji) a ze ja nie chcialam sama zostac w domu pojechalam z nim poki jeszcze moge ;)
Pewnie slyszalas o Christchurch co sie tam stalo...Tragedia. Na szczescie wszyscy nasi znajomi zyja i maja sie dobrze....
My najpierw mieszkalismy na wyspie polnocnej w Auckland a potem na poludniowej wlasnie w Christchurch. Chyba mielismy farta ze narzeczony dostal lepsza prace w Au no i sprzedalismy dom w NZ.
Zdrowka Kochana jeszcze raz. Pisz czesciej, mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie :)
Aha podaj mi na PW maila bo chyba mi sie gdzies zapodzial...
Buziole

Oooo - dawno mnie tu nie bylo i widze ze wateczek odzywa :-) Jak milo :tak:
Wszystkim starajacym sie zycze szybkiego zafasolkowania a ciezarowkom szybkiego i w miare mozliwosci bezbolesnego porodu :tak:

ooo, to sie z Esch zgralysmy :-) tez postanowiłam zobaczyc co u 30stek i tu widzę w koncu jakis ruch!!!

Alex - no cudowne wiesci, super!! bedziesz miała sierpniaczka, jak moja córcia i Esch i Motylka - świetnie!! :-D a znasz już płeć?
Jaewa -to już tuz tuż- super!!

wszystkim zagasolkowanym baaardzo serdecznie gratuluję i trzymma kciukasy za pozytywne rozwiązanie... a tym starającym się życzę pomyslnych przytulanek!!!!

a, no to sie pokazemy:
Milena ma juz 6 i pol miesiaca :-)
prasowka2.jpg

reklama
Ja też ajrzałam sprawdzić co u 30-tek!!!! Hihihihi
Witajcie dziewczyny...esch, krzynka - fajnie że uw Was wszystko ok!!!! Milenka słodziaczek!!!!
Widzę że wiele nowych dziewczyn na wątku w tym kilka zfasolkowanych...Słodko!!!!!
A to Polcia!

Załączniki

• e.jpg
    e.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 35
Do góry