lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Krzynka
Trzymamy. I na foty czekamy fasolki
Trzymamy. I na foty czekamy fasolki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lena ale Ci dobrze... ja to najblizej mam do Myslenic (40 minut jazdy od domu) ale tam stok kiepsko przygotowany.... moze do Malego Cichego albo do Kluszkowcow sie wybiore.... tam sa lagodne stoczki to troszke pozjezdzam a potem bede sie opalala.
A ginek powiedzial ze jak nie bedzie nic zlego sie dzialo to moge spokojnie na narty jechac, tylko na lagodne stoki i bez szalenstw...
Zreszta powiedzial ze popiera aktywna ciaze bo potem nie ma duzych problemow z porodem....
dziewczynki - trzymajcie za mnie jutro kciuki - ide na usg i na kontrolę!!!
Witajcie,
Ja dzis bylam na wizycie - wsio jest OK Nastepna wizyte mam 18 i do tego tez dnia mam zwolnienie.... takze leniu****e sobie. Jutro smigam na basen - ginek mi pozwolil tylko po kazdym basenie mam sobie zaaplikowac lactovaginal.
Dziękuję za ciepłe przyjęcie
Jestem w 33 dniu cyklu. @ spóźnia się dopiero 6 dni. Wczoraj byłam u ginki, ale stwierdziła, że jeszcze za wcześnie na badanie i zapisała nie na 28 stycznia. Mam brać luteinę dopochwowo. Wczoraj, po powrocie od lekarza, zrobiłam test i od razu pokazały się 2 grube krechy Dziś z rana poleciałam na betę. Wynik będzie jutro. Nie cieszę się jeszcze fasolką, bo ostatnio też się cieszyłam za wcześnie i poroniłam Ale po cichutku liczę, że tym razem nam się uda. Od kilku dni męczą mnie okropne mdłości i zawroty głowy. Piersi nabrzmiały - wczoraj nawet mąż się przeraził, jak je zobaczył stwierdził, że mam....sutki jak murzynka Więc to chyba raczej dobre objawy....
Miłego dzionka Kobitki