reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Lolitka to przynajmniej tyle dobrze ze w drugim domku masz jeszcze neta i bedziesz mogla do nas zagladnac... a teraz pracuj tylko sie nie przepracuj za bardzo :tak::-D

reklama
Lolitka, to nie będziemy zbyt rozpieszczane przez Ciebie skoro dopiero we wtorek będzie porzadny net....:-( Ja stwierdziłam, że jestem uzależniona od netu. Wczoraj była awaria przez kilka godzin i strasznie mi brakowało....
Gratuluję Ci domku! To moje marzenie - mieszkać pod lasem, daleko od zgiełku miasta... Jest domek, jest rodzina, jest piesek, to i będzie też osesek;-)

Podobnie jak Wy kocham spać. Jak nie nastawię budzika, to mała szansa, że obudzę się przed 10...(11.00 też się zdarza, o zgrozo:szok:) No, ale ja siedzę do późnej nocy:szok:

Nikola, cieszę się, że lubicie moje miasto. Jest piękne i ma klimat, to fakt. Ale póki co, strasznie irytują korki w mieście. Ceny za mieszkania też nie są, niestety, niskie...

Eschenbach, no, super by było... Lepsza byłaby sobota, ale może w niedzielę się też uda. Z góry dzięki za cynk, co i jak!:happy2:

Ola ja tez jestem....
U nas pogoda taka sobie i marze zeby nie padalo bo wtedy wieczorem wroce jak zmokla kura do domu :szok:

Alisa polecam sie na przyszlosc ;-):-D

No dobra dziolchy

Wsie graty przeniesione, wiec sie zwijam na dzisiaj. Zajrze do Was jutro, bo sie znaczy bede tesknic.

Bez odbioru

a ja koncze zwolnienie tygodniowe,miałam małe zawirowania,wypadek sam i mam nadzieje,ze nie beda na mnie bykiem w pracy patrzec

a masz racje,przeciez sobie tego specjalnie na głowe nie sciagnełam
miłego weekendu dziewczyny

reklama
Ola, a to jakiś poważny wypadek? Jesteś cała i zdrowa? Przepraszam, może już pisałaś, a ja nie doczytałam...:zawstydzona/y:

Do góry