reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No to ja tez pewnie zmykam...
Jeszcze tylko moja szyjke musze zbadac i ide spac... sama przeciez nie bede pila ;-)

Kochane ale milo bylo!!!!!

reklama
No to ja tez pewnie zmykam...
Jeszcze tylko moja szyjke musze zbadac i ide spac... sama przeciez nie bede pila ;-)

Kochane ale milo bylo!!!!!

Jak coś zostało, jutro dopijemy:-D Było bardzo fajnie!! Idź ladnie spać i nabieraj sił na jutrzejszy długi dzień;-)!

Witajcie z rana :)

Główki dziś bolą? Mam nadzieję, że wszystkie po wczorajszej imprezie czujecie się bosko :-D Powiem Wam, że ja też wczoraj pozwoliłam sobie na dobrego drineczka z adwokatu :tak: więc czuję się jakbym wznosiła toasty razem z Wami :-) Tyle napisałyście, że ldwo nadążyłam za Wami. No, ale jak się troszkę wypije to języki się same rozwiązują :-D

Eschenbach strasznie Ci zazdroszczę, że mieszkasz w Kraq. Kiedyś marzyłam, żeby tam zamieszkać, ale realia okazały się zupełnie inne. Niestety :( A tak swoją drogą ostatnio byłam na paradzie smoków i było super. Najbardziej jednak podobały mi się sztuczne ognie nad Wisłą :happy2: Co do rowerków...to ja też bardzo lubię jeździć na wycieczki rowerowe. Byle nie bardzo pod górę było, bo aż takiej kondycji nie mam :-) Ale 20km zazwyczaj udaje nam się zrobić. Oczywiście w połowie przerwa na dobre piwko :-D A co to za historia z tym dentystą? Czemu nie możesz się znieczulać? Chyba nie jesteś uczulona na wszystkie leki znieczulające? Jakoś sobie nie wyobrażam rwania zębów...no chyba, że pod narkozą możesz?

Dziewczynki jak tylko znajdziecie czas i macie w sobie odrobinę szaleństwa to wsiadajcie w czerwcu w samochód i wybierzcie się na paradę!!! Jest naprawdę super!!!

Lolitka200 masz przewalone z tymi nudnościami. Ja rozumiem, że różnie organizm się zachowuje w cyklu, ale żeby aż tak bardzo szalał? Aż Ci współczuję...

Alisa79 a gdzie Ty chodzisz do lekarza, bo nawet nie wiem skąd jesteś :zawstydzona/y: Super, że Ci odpowiada, bo to najważnieszje. I wiesz co Ci powiem? Pierwszy raz się spotkałam z tym, że lekarz daje skierowania na jakieś badania po pierwszym poronieniu. Ale to chyba dobrze, bo będziesz mogła sprawdzić czy wszystko jest w porządku. I daj sobie jeszcze trochę czasu do @ Myślę, że za 2 tyg już powinna dotrzeć :-)

Ostatnia edycja:
Melduje sie na pokladzie :tak: Glowa nie boli, wstalam dzis nawet bez wiekszych problemow a wieczorem jeszcze meza wykorzystalam :-D:-D:-D:-D

A gdzie Alisa i Lolitka??? Czyzby???? :-D

Nikola to nastepnym razem musisz dolaczyc do nas :tak:
A jesli chodzi o moje uczulenie: dokladnie jestem uczulona na wszystkie srodki znieczulajace, Jesli rwe zeba to tylko pod narkoza :-(
Wybierasz sie w tym roku na parade??

Melduje sie na pokladzie :tak: Glowa nie boli, wstalam dzis nawet bez wiekszych problemow a wieczorem jeszcze meza wykorzystalam :-D:-D:-D:-D

A gdzie Alisa i Lolitka??? Czyzby???? :-D

Nikola to nastepnym razem musisz dolaczyc do nas :tak:
A jesli chodzi o moje uczulenie: dokladnie jestem uczulona na wszystkie srodki znieczulajace, Jesli rwe zeba to tylko pod narkoza :-(
Wybierasz sie w tym roku na parade??

Czyzby co ? Ze w sensie o cos podejrzewasz lolitke ? Sie ma zaprawe :-)
Witam sie porankowo...Wlasnie kaweczke pije. Fajowski mielismy wczoraj wieczor...A Ty to wogole - jeszcze Cie na gwalty wieczorne zebralo. Cicha woda brzegi rwie:-D

Nikola - obowiazkowo dolaczaj do nas, moze sobie urzadzimy wieczor pizamkowy next time :-D

Lolitka200 masz przewalone z tymi nudnościami. Ja rozumiem, że różnie organizm się zachowuje w cyklu, ale żeby aż tak bardzo szalał? Aż Ci współczuję...

No nigdy az tak mocno nie mialam. Zobaczymy dzisiaj - czy to byl jednorazowy wybryk organizmu, czy dzisiaj bedzie powtorka z programu

witam
a co to za imprezka była;-)
prosze wołac mnie na nastepny raz bo ja imprezowiczka jestem:-)

reklama
Eschenbach - bardzo bym chciała choć w tym czasie mój ojciec ma urodziny i pewnie jakaś imprezka będzie, a na dodatek M marudzi, że ma mieć jakieś spotkanie z chłopakami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli nic z powyższych planów nie wypali być może znajdę się w tym czasi w Kraq :tak:

Jeśli chodzi o piżama party to ja jestem za :)

Do góry