Witajcie z rana
Główki dziś bolą? Mam nadzieję, że wszystkie po wczorajszej imprezie czujecie się bosko
Powiem Wam, że ja też wczoraj pozwoliłam sobie na dobrego drineczka z adwokatu
więc czuję się jakbym wznosiła toasty razem z Wami :-) Tyle napisałyście, że ldwo nadążyłam za Wami. No, ale jak się troszkę wypije to języki się same rozwiązują
Eschenbach strasznie Ci zazdroszczę, że mieszkasz w Kraq. Kiedyś marzyłam, żeby tam zamieszkać, ale realia okazały się zupełnie inne. Niestety
A tak swoją drogą ostatnio byłam na paradzie smoków i było super. Najbardziej jednak podobały mi się sztuczne ognie nad Wisłą
Co do rowerków...to ja też bardzo lubię jeździć na wycieczki rowerowe. Byle nie bardzo pod górę było, bo aż takiej kondycji nie mam :-) Ale 20km zazwyczaj udaje nam się zrobić. Oczywiście w połowie przerwa na dobre piwko
A co to za historia z tym dentystą? Czemu nie możesz się znieczulać? Chyba nie jesteś uczulona na wszystkie leki znieczulające? Jakoś sobie nie wyobrażam rwania zębów...no chyba, że pod narkozą możesz?
Dziewczynki jak tylko znajdziecie czas i macie w sobie odrobinę szaleństwa to wsiadajcie w czerwcu w samochód i wybierzcie się na paradę!!! Jest naprawdę super!!!
Lolitka200 masz przewalone z tymi nudnościami. Ja rozumiem, że różnie organizm się zachowuje w cyklu, ale żeby aż tak bardzo szalał? Aż Ci współczuję...
Alisa79 a gdzie Ty chodzisz do lekarza, bo nawet nie wiem skąd jesteś
Super, że Ci odpowiada, bo to najważnieszje. I wiesz co Ci powiem? Pierwszy raz się spotkałam z tym, że lekarz daje skierowania na jakieś badania po pierwszym poronieniu. Ale to chyba dobrze, bo będziesz mogła sprawdzić czy wszystko jest w porządku. I daj sobie jeszcze trochę czasu do @ Myślę, że za 2 tyg już powinna dotrzeć :-)