reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Moniś - my też ćwiczmy ale sami :-) rehabilitant pokazał - nasz nieznacznie w lewo główkę kieruje mimo tego co pisała Oluś ,że był bardzo skrupulatnie jako maluszek przekładany po każdym karmieniu ( w okresie gdy jadł i spał) raz na jeden boczek raz na drugi w rożku .
jest chyba przyczyna okropnych kup - prawdopodobnie bakteria w moczu :-( :-( powtarzałam jałowo, umylam wydezynfekowałam rivanolem i znów wyszła - choć podejrzewali ,ze może to zanieczyszczenie z kału.
jutro próbuję łapać siusiu bezposrednio do kubeczka - trzeba nagrzać pokój, rozebrać maluszka i czekać aż zasika :-)
ale chcę powtorzyć jeszcze raz bo nie chcę dawać mu antybiotyku :-( :-(

Oluś - na poczatek wystarczą ci bawełniane a potem jak ureguluje CI się laktacja to sobie kupisz takie elgantsze :-)

Carioca - trzymam kciuki.

Esch- buziak

Sensi- mam nadzieję ,że sytuacja z mężem się wyprostowała :confused:

reklama
Antilko, ogromne gratulacje!!! Aniu, witaj na świecie:) bądź prawdziwą radością dla szczęśliwych rodziców:tak:

Carioca i jak?

Oluś wymieniaj biustonosz spokojnie na C no u nas wiedziałam, że będzie problem. Marta od samego początku bardziej upodobała prawą stronę

Anuś biedny Pawełek, ucałuj go od ciotki. No właśnie jak wynik ogólny moczu? My też w domku cwiczymy serię po trzy powtórzenia 5 razy dziennie. Zobaczymy w środę kontrola

Eschen najważniejsze, że zapalenie zdiagnozowane i teraz szybciutko wyleczysz i do dzieła ;-)

Sensi ?

Martwię się o Ewę-Krystynę i To-Li też dawno nie było

Anusia biedny Pawełek :-( No ale może jednak obejdzie się bez antybiotyku :confused: Kurcze! Z tą asymetrią to kiepska sprawa :-( Całuski dla Pawełka :-)
Moniś wymieniłam na C :tak: Nie było problemu :-) W domu przymierzyłam i jest komfortowo :tak: Zdecydowanie lepiej, niż B :-) Ucałuj Martunię :-)
Carioca jak tam..?
Esch :-)

reklama
A ja wlasnie wrocilam z zakupow.... kupilam mezowi zamowiona u Mikolaja klawiaturke, siostrze na urodziny ksiazke kucharka (bo ona ma dwie lewe rece do gotowania... na prezent slubny od drugiej mojej siostry dostala robota wiec akurat ksiazka bedzie w sam raz):-D

Anusienkawazne ze diagnoza juz jest i wiadomo co leczyc....

Moniolek
oby to byla wina tylko tego zapalenia....

Aleczku:-D

Do góry