anusieńka
Fanka BB :)
Moniś - my też ćwiczmy ale sami :-) rehabilitant pokazał - nasz nieznacznie w lewo główkę kieruje mimo tego co pisała Oluś ,że był bardzo skrupulatnie jako maluszek przekładany po każdym karmieniu ( w okresie gdy jadł i spał) raz na jeden boczek raz na drugi w rożku .
jest chyba przyczyna okropnych kup - prawdopodobnie bakteria w moczu :-( :-( powtarzałam jałowo, umylam wydezynfekowałam rivanolem i znów wyszła - choć podejrzewali ,ze może to zanieczyszczenie z kału.
jutro próbuję łapać siusiu bezposrednio do kubeczka - trzeba nagrzać pokój, rozebrać maluszka i czekać aż zasika :-)
ale chcę powtorzyć jeszcze raz bo nie chcę dawać mu antybiotyku :-( :-(
Oluś - na poczatek wystarczą ci bawełniane a potem jak ureguluje CI się laktacja to sobie kupisz takie elgantsze :-)
Carioca - trzymam kciuki.
Esch- buziak
Sensi- mam nadzieję ,że sytuacja z mężem się wyprostowała
jest chyba przyczyna okropnych kup - prawdopodobnie bakteria w moczu :-( :-( powtarzałam jałowo, umylam wydezynfekowałam rivanolem i znów wyszła - choć podejrzewali ,ze może to zanieczyszczenie z kału.
jutro próbuję łapać siusiu bezposrednio do kubeczka - trzeba nagrzać pokój, rozebrać maluszka i czekać aż zasika :-)
ale chcę powtorzyć jeszcze raz bo nie chcę dawać mu antybiotyku :-( :-(
Oluś - na poczatek wystarczą ci bawełniane a potem jak ureguluje CI się laktacja to sobie kupisz takie elgantsze :-)
Carioca - trzymam kciuki.
Esch- buziak
Sensi- mam nadzieję ,że sytuacja z mężem się wyprostowała